Η συνάντησή μας στην ΗΧΟΔΟΜΗ !

Status
Not open for further replies.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Η συνάντησή μας στην ΗΧΟΔΟΜΗ !

Nai καλά.

Πας για εξερεύνηση του χώρου.
Στο λέω να το ξέρεις , δεν εχει ούτε μια γειτόνισσα της προκοπής.:137:
Και συ που το ξέρεις μωρή μουσιτσα;όλο εκει γύρω είσαι;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.300
Απάντηση: Re: Η συνάντησή μας στην ΗΧΟΔΟΜΗ !

Είμαι ήδη Αθήνα βρε παλλικαρι

Πουουουου...θα πάμε σήμερα το βράδυ; :144:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Re: Η συνάντησή μας στην ΗΧΟΔΟΜΗ !

................................................φέρε έναν σκληρό να σου περάσω καμία 300αρα γιγα για αρχή.......:142:
Ολα audiophile εγγραφες που παιζουν απιθανα και ειναι επισης απιθανο να ακουσεις πανω απο 1 φορα..................:405::409:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Μια και είχαμε διάφορες ακυρώσεις, οπότε μάλλον θα υπάρχει χώρος, λέω να περάσω κι εγώ μια βολτίτσα...

Reaction score
3.085

Λοιπόν, σε μένα έλαχε να γράψω πρώτος. Θα είμαι σύντομος, διότι υποθέτω πως πρόκειται να ακολουθήσει ευρεία παρουσίαση της συνάντησης και των διαδραματισθέντων στο χώρο της ΗΧΟΔΟΜΗΣ από άλλους φίλους, μαζί με τις απαραίτητες φωτό, φυσικά.

Κατ' αρχάς να σταθώ στην φιλοξενία από τον Απόστολο. Δεν θα πω μεγάλες κουβέντες και πολλές φανφάρες. Με μια λέξη: Εξαιρετική!

Τα μηχανήματα σωστά στημένα και επιλεγμένα, για να οδηγήσουν τα Focal Stella Utopia, με το κορυφαίο CD Transport της Jadis, συνδεδεμένο με τον επίσης κορυφαίο λαμπάτο DAC της ίδιας και αυτά με τη σειρά τους συνδεδεμένα με έναν από τους κορυφαίους λαμπάτους προενισχυτές της ίδιας εταιρείας. Κι αυτός με τη σειρά του συνδεδεμένος με του κορυφαίους λαμπάτους μονομπλόκ τελικούς (200 WRMS/ch) της Jadis πάλι, εναλασσόμενος με το κλασσικό ζευγάρι των μεγάλων μονομπλόκ της Marc Levinson της σειράς 33x. Τα μοντέλα των συσκευών δεν τα σημείωσα, θα ακολουθήσει άλλωστε η αναλυτική παρουσίαση με όλα τα στοιχεία.

Η ακρόαση ήταν απόλαυση. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Απόστολο που με συγκίνησε, βάζοντας έντεχνη ελληνική μουσική με την απέριτη φωνή της Αλ. Καγιαλόγλου σε έργα Χατζιδάκη καθώς και με την ολιγόλεπτη ακρόαση της Οβερτούρας 1812 του Τσαϊκόφσκι, έργο σταθμός στην κλασσική μουσική και ίσως το πιο αγαπημένο μου.

Τα άλλα κομμάτια που ακούστηκαν, όλα προσεκτικά επιλεγμένα τόσο από τους φίλους που τα έφεραν μαζί τους, όσο και αυτά που έβαλε ο ίδιος ο Απόστολος, ήταν η συνέχεια της απόλαυσης σε ένα σύστημα εξαιρετικά αναλυτικό και αποκαλυπτικό, όσο και μουσικό.

Το δέυτερο τμήμα ήταν η μεγάλη αίθουσα του Home Theater, με ηχεία Paradigm (από τα αγαπημένα μου, εφού έχω ζήσει πολύ καιρό μαζί τους), οδηγούμενα από τον τελευταίο ρ/ενισχυτή της Anthem (από κάτω του, στο ρακ, δέσποζε ο Statement D2V) και με προβολικό πάλι της Anthem. Οι σκηνές από το BluRay του Avatar που είδαμε ήταν καθηλωτικές.

Στο τρίτο τμήμα με το πιο μικρό Home Theater δεν πρόλαβα να μπω και να το απολαύσω. Φαντάζομαι ότι κάποιος θα πει κάτι για αυτό.

Το τμήμα με τη μεγαλύτερη προσέλευση και ακρόαση/θέαση όμως δεν ήταν κανένα από τα παραπάνω. Ήταν το τμήμα Hi-masadiko-End, όπου όλες οι οι πιο γνωστές μάρκες ήταν παρούσες. Τις απαριθμώ, όσο θυμάμαι, μία-μία:
- Tyropitta-levinson, version trigonaki
- Kanapedaki-krell, version zamponaki
- Santouitsaki-conrad, version rokfor & version zamponaki
- κλπ. κλπ.
Τα συνοδά σύνδεσης των ανωτέρω συσκευών με τα ευγενή στομάχια των προσκεκλημένων ήταν: Fanta - 7up - Coke - H2O emfialomeno (και ίσως μου διαφέυγει κάτι, διότι με τόσα πολλά καλώδια κ.α. συνοδά, πού να τα θυμάσαι όλα, βρε παιδί μου).
:137:

Νάμαστε καλά να το ξανακάνουμε. Καλό βράδυ.
-

Reaction score
3.085

Να συμπληρώσω:

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους του παρόντες φίλους για την εξαιρετική υποδοχή που μου επιφύλαξαν, όταν συστηνόμαστε ένας-ένας. Να τους ευχαριστήσω επίσης, διότι, χωρίς να το ζητήσω ή να το επιδιώξω, μου προσέφεραν την κεντρική θέση ακρόασης.

Τις εξαιρετικά ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στον Βασίλη τον Τσαντουλή, τόσο για την συγκινητική υποδοχή που μου επιφύλαξε, όταν συστηθήκαμε, όσο και για την ουσιαστική του παρέμβαση στην αρχή, κατά την παρουσίαση του συστήματος.

Και τέλος, τις ευχαριστίες μου επίσης στον Βλάση και στον Πέτρο για την ενημέρωση και τις φωτό, καθώς επίσης και στον Νίκο τον Αρβανιτάκη που μου έδειξε το δρόμο και με υποδέχτηκε μόλις έφτασα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ας μην γραψει αλλος σε αυτο το νημα παρακαλω και ,εαν γινεται, να μεταφερθουν
τα δυο τελευταια μηνυματα στο νεο νημα που θα ανοιξει ο Βασιλης...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Εγώ αύριο μεσημέρι θα μπορέσω να γραψω μιας και είμαι Αθήνα :108:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members