Audio Spectrum Hermes

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Παιδια καλημερα
Εμαθα απο ενα γνωστο οτι πωλουντε τα παραπανω ηχεια,ξερω οτι ειναι παλιο μοντελο και να υποθεσω οτι θα θελουν τρελα watt για να παιξουν απλα ξερει κανεις να μας πει αν υπαρχουν ανταλλακτικα?
Και αν αξιζει η αγορα τους?:121:
Η τιμη που μου ειπαν ειναι χαμηλη και θα παρω πιο μετα να το εξακριβωσω.:118:

Reaction score
603
Απάντηση: Audio Spectrum Hermes

Aνταλλακτικα για τα εν λογω ηχεια υπαρχουν στην αντιπροσωπεια τους. (Γ.Πετροπουλος) Βεβαια οσον αναφορα τις μοναδες του ηχειου (SEAS) μπορεις να τις βρεις και σε αλλα καταστηματα. Το ηχειο βγαινει αρκετα χρονια μεχρι και σημερα,οποτε πες μας συγκεκριμενα πια version ειναι και σε τι κατασταση βρισκεται. Υ.Γ Με τα καταλληλα συνοδα,το ηχειο μπορει να κελαηδησει σε σημειο αναφορας !!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: Audio Spectrum Hermes

Θα μάθω σήμερα και θα σου πω…:107:

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Re: Απάντηση: Audio Spectrum Hermes

Aνταλλακτικα για τα εν λογω ηχεια υπαρχουν στην αντιπροσωπεια τους. (Γ.Πετροπουλος) Βεβαια οσον αναφορα τις μοναδες του ηχειου (SEAS) μπορεις να τις βρεις και σε αλλα καταστηματα. Το ηχειο βγαινει αρκετα χρονια μεχρι και σημερα,οποτε πες μας συγκεκριμενα πια version ειναι και σε τι κατασταση βρισκεται. Υ.Γ Με τα καταλληλα συνοδα,το ηχειο μπορει να κελαηδησει σε σημειο αναφορας !!!
Προσοχή! οι μονάδες είναι custom Audio Spectrum και μάλλον μόνο στην εταιρία θα τα βρείς,ρίξε ένα τηλέφωνο στον κο Πετρόπουλο.

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ .

Δεν ξέρω αν γράφω σωστα εδώ αλλα προσπαθούσα πολύ ωρα να δημιουργήσω νέο θεμα αλλα δεν το εβρισκα ... λοιπόν θα ηθελα συμβουλη παρακαλώ .
Πρόσφατα αγόρασα τον πολυαγαπημενο Ερμή και τωρα θα ηθελα την καλυτερη δυνατόν επιλογη απο ΄θέμα ενίσχυσης
Εχω ηδη τον primare spa 21 και σκεφτομαι να τον εκμετααλλευτω σαν προενισχυτη με την προσθήκη στο συστημα ενος καλού τελικου ενισχυτη ... ΤΟ θεμα έιναι ποιος θα μπορουσε να είναι αυτός ??? αυτη είναι και η απορία μου , ο Χώρος μου έιναι μεγαλος μ περι τα 40 τ.μ και απο μουσική ακουω γενικά τα παντα πλην hard rock ...δεν ξερω αν ειναι καλυτερη λυση καποιος λαμπατος δεν νομιζω ... περιμένω τις συμβουλες σας και συυγνωμη αν εχω γράψει σε λαθος μέρος
Ευχαριστω προκαταβολικα

Reaction score
791
Η εύκολη απάντηση που έρχεται φυσικά είναι parasound jc1. Με αυτούς λανσαριζόταν στις εκθέσεις και ο σχεδιαστής κατασκευαστής αυτούς χρησιμοποιούσε. Απο εκεί και μετά υπάρχουν πολλοί, που φυσικά πρεπει να είναι πολύ καλοί και δυνατοί, τους ακουσα με accuphase ολοκληρωμένο, με τον μεγάλο της primare εντελώς διαφορετικά ακούσματα. Ξεκίνα σιγά σιγά δοκίμαζε και οταν καταλήξεις θα εχεις κάνει μια πολύ καλή διαδρομή και θα εχεις αποκτήσει εμπειρίες. Βάλε οικονομικό ταβάνι και ξεκίνα δοκιμές.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut