Το AVSITE στην ΗΧΟΔΟΜΗ . Η συνάντησή μας !

Reaction score
11.802
Re: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

Δεν έλειψαν και τα πηγαδάκια για κοινωνικά σχόλια και τσιγάρο στο ενδιάμεσο της εκδήλωσης

Reaction score
11.802

Στον δεύτερο χώρο έπαιζε ο βιντεοπροβολέας (ας πει όποιος θυμάται το μοντέλο) σε μια οθόνη με κέρδος 6 (έξι). Δεν έχω ξαναδεί ποτέ οθόνη προβολής με τόσο πολύ κέρδος.
Ίσως μπορέσω με τις φωτογραφίες να μεταφέρω την εικόνα που είδαμε.

Reaction score
11.802

Στο τρίτο δωμάτιο έπαιζε μια τηλεόραση πλάσμα και υπήρχαν και κάποια άλλα μηχανήματα (ναι, ξέρω, είμαι περιγραφικότατος:136: )

Το rack μου έκανε εντύπωση:

Reaction score
11.802

Τέλος, απολαύσαμε ωραίες γεύσεις από τη γωνιά με τις λιχουδιές.

Reaction score
3.595
Απάντηση: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

Σας ευχαριστούμε για την παρουσίαση.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω να σας δω, εσάς εννοώ, γιατί τα μηχανήματα τα ξαναβρίσκεις εύκολα ...

Reaction score
11.802

Οι κύριοι Τσαντουλής και Μελάς.

Με δεξί κλικ και προβολή εικόνας μπορείτε να δείτε τις εικόνες λίγο μεγαλύτερες. Επίσης ορισμένες έχουν επίτηδες φωτιστεί παραπάνω για να αποδώσουν τις σκοτεινές λεπτομέρειες των μηχανημάτων.

Reaction score
217

Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου, τα μέλη του AVSITE που με κάλεσαν να παραβρεθώ καθώς και την Ηχοδομή για την παρουσίαση και τη φιλοξενία.
Τυχαίνει να είμαι γείτονας (1 δρόμο από πίσω μένω) , οπότε γνωρίζω τα παιδιά εκεί από παλιότερα και έχω να πω ότι πρόκειται για πραγματικούς λάτρεις της εικόνας και του ήχου. Χαρακτηριστικά ο Απόστολος μερικές φορές κάνει σα μικρό παιδί όταν μιλάει για μηχανήματα και ακόμα όταν τα παίζει live!
Είμαι στη διαδικασία ανεύρεσης τελικού τώρα μια και απόκτησα τους θρυλικούς nautilus πρόσφατα οπότε κι εγώ ζαχαρώνω εκείνους τους krellάκους!
όσον αφορά τα συστήματα, λίγα λόγια για το focal που πραγματικά είναι κορυφαίο μέσο αναπαραγωγής της μουσικής σε όλα τα επίπεδα. Θα συμφωνήσω για τις υψηλές του που κι εμένα ποτέ δε μου άρεσαν σε άλλα μοντέλα, αλλά προχθές ήταν μάλλον όπως έπρεπε.
Πολλά τα λεφτά για την απόκτηση τους βέβαια, όπως και οι απαιτήσεις του χώρου που θα στηθούν.
Anyway, όσον αφορά το ht πολύ καλή η ηχητική απόδοση του anthem AV σε συνεργασία με τα εξαιρετικά paradigm, τα οποία έχω ακούσει διεξοδικά σε δικάναλη λειτουργία.
Ο προβολέας είχε κάποια θεματάκια κίνησης (δεν ήταν ιδέα μου τελικά) αλλά η απεικόνιση των χρωμάτων εξαιρετική παρόλο που το μαύρο ήταν υπερτονισμένο λόγω δυσκολίας της οθόνης. (Δεν χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη συχνά και τους παίδεψε χε χε)
Χάρηκα που σας γνώρισα παίδες και που σας προκάλεσε το ενδιαφέρον η Πασπαλά στο Μέγαρο μουσικής, αποτελέι για μένα δισκάκι με το οποίο κρίνω πολλά σε ένα σύστημα.
Αυτά και καλή μας χρονιά!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.329

Χώρος εξαιρετικός, φιλοξενία άριστη! Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία!

Για τα ηχητικά μίλησαν οι ειδικοί. Στους βιντεοπροβολείς είδαμε τον ANTHEM

που πρόβαλε σε μια οθόνη SilverStar 110' με 6 κέρδος!!!:111:

Για να το πιστέψετε έβαλα τον Νταλίπη να βγάλει φωτο την οθόνη.

Η εικόνα είχε τα γνωστά προβληματάκια λόγω μεγάλου κέρδους οθόνης αλλά μπορείς να βλέπεις άνετα με αναμμένα φώτα ποδόσφαιρο.

Παρατήρησα και κάποιο μικρό πρόβλημα με τη κίνηση αλλά πιστεύω ήταν θέμα ρύθμισης,

γιατί στην Ηχοέκφραση δεν το είχα παρατηρήσει.

Στα κοινωνικά τώρα:

Γνώρισα για πρώτη φορά τον εξαίρετο Xfader και το μουρλοκομείο Argi.

H Giota δεν ήρθε!:427:

Το ίδιο και ο Σκαλούμπακας!:145:

Γαλακτομπούρεκο δεν είχε!

Ιδρυτής και xfader έφυγαν μαζί!:144:

10 τρελοί μετά το τέλος του meeting, πήγαμε για καφέ!

Ο gkontoletas ήρθε χωρίς να το δηλώσει.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Ο gkontoletas ήρθε χωρίς να το δηλώσει.
Δηλαδη σε ελευθερη μεταφραση...χακιασε την συγκεντρωση:142:

.......μουρλοκομείο Argi.........
Μεχρι χθες δεν ηξερα το επωνυμο του:142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Μια και αναρωτιεσαι για το ονομα του κυριου στη μεση

Κεντρικο B&W

Kαι παραδιπλα ενα Δολοφονικο ζευγος του Βλαση με Ασσο:137::137::137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

nice hour , I think:114:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

ζητω συγγνωμη που δεν εγινε κατανοητο το υφος μου και σε οδηγησε σε αυτου του ειδους τις κρισεις. το σχολιο μου ηταν "παρεειστικο" καθως νομιζα οτι μια παρεα ειμασταν.ο κογιας μαλλον το καταλαβε....
κριμα που δεν καταλαβα οτι ησουν εκει, ησουν ενας απο αυτους που ηθελα να γνωρισω...
οσο για την εσκεμενη!!! παραποιηση των γραφωμενων σου εεε δεν εχω λογια.....
τελος...
ζητω συγγνωμη απο το avsite για την αγνοια μου. πργματικα εχω "μαυρα μεσανυχτα."
επισης "το παιζω εξυπνος" χωρις μαλλον να ειμαι. μου αρεσει ομως και το δηλωνω, οποτε να το ξερετε ολοι.
δεν θα ξανατολμησω να γραψω τιποτα τεχνικο καθως εδω υπαρχουν αλλοι γκουρου (πραγματικα το εννοω) και μαλλον δεν υπαρχει χωρος για απλους χομπιστες.

ολος λαθη ΦΕΥΓΩ, φιλια πανω μου που μενουν....

Εξακολουθείς να γράφεις για πράγματα για τα οποία δεν καταλαβαίνεις χριστό, ενώ επιπλέον διαστρεβλώνεις εσκεμμένα όσα έχουν γραφτεί.

1. Έχεις ιδέα για το πού ακριβώς αλλά και για ποιό λόγο πλεονεκτεί ένα field coil μεγάφωνο έναντι ενός με μόνιμο μαγνήτη;
2. Έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς (έστω και αδρά...:204:) το τι ακριβώς προσφέρει κάθε διαφορετικός τύπος μαγνητικού υλικού;
3. Είσαι σε θέση να αξιολογήσεις τις δυνατότητες ενός μεγαφώνου, βασιζόμενος και στην ανάλυση του μαγνητικού του κυκλώματος;:204:

Το άκριτο "χάψιμο" κάθε πυροτεχνήματος, δίχως να υπάρχει το παραμικρό background που θα επέτρεπε τη σοβαρή του αξιολόγηση ήταν αυτό που καυτηριάζαμε και εγώ και ο Ημίθεος.

Και μια και scripta manent, όποιος θέλει, μπορεί να βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του:

Τα πιό ακριβά μεγάφωνα;

Κι όσο για τα Focal (και όχι μόνο - αλήθεια, πού έμαθες ότι στα Utopia χρησιμοποιούν field coil μεγάφωνο χαμηλών;), μάθε πρώτα να ξεχωρίζεις τα παθητικά αυτοενισχυόμενα από τα καθαρόαιμα ενεργά ηχεία (δείτε εδώ π.χ.) και μετά πες μας και την "αποψούλα" σου...:142:

Το ότι τόσον καιρό έγραφες ασύστολα ό,τι χαζομάρα σου κατέβαινε στο καρκάλι σχολιάζοντας τα διακοπτικά ενισχυτικά γενικά (αγνοώντας φυσικά τις πολύ μεγάλες διαφορές που έχουν οι διάφορες υλοποιήσεις μεταξύ τους), καθώς και το ότι αναγκάστηκες πρόσφατα να "καταπιείς" τα λόγια σου, δε σου έβαλε μυαλό φαίνεται...
Κρίμα...

Και όχι μόνον αυτό αλλά, σχολιάζεις και... τοπολογίες ενισχυτικών πανάθεμάσε...:204:

(Διαβάστε και τη συνέχεια - μιλάμε για χοντρά γέλια...)

ΥΓ. 1
Προς όλους τους υπολοίπους (και το Βασίλη τον Τσαντουλή ειδικά):
Λυπάμαι ειλικρινά, (και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γι' αυτό) που αντί να γράψω για τη συνάντησή μας στην ΗΧΟΔΟΜΗ και τους αξιόλογους ανθρώπους που συνάντησα από κοντά για πρώτη φορά, αναγκάζομαι να σπαταλήσω το πρώτο μήνυμά μου σε αυτό το thread για να απαντήσω (αιχμηρά ομολογουμένως...) στο vet, αλλά το να παραποιούνται τα γραφόμενά μου εσκεμμένα είναι κατι που με εξοργίζει.
Το βρίσκω τουλάχιστον φτηνό.
Ειδικά όταν κάτι τέτοιο προέρχεται από κάποιον τον οποίον είχα αρκετές φορές προσπαθήσει να βοηθήσω στο παρελθόν
(to no effect obviously... - δείτε εδώ π.χ. για να καταλάβετε...).

Δε νομίζω βέβαια να το επαναλάβω...

ΥΓ. 2
Ένα παράδειγμα του κάζου που μπορεί να πάθει κάποιος αν βασίζεται μόνο σε "ακροάσεις" και "άποψη" ενώ παράλληλα έχει μαύρα μεσάνυχτα από τεχνικά ζητήματα:
Ι. Σωμα...
ΙΙ. "Η λύση"...

ΥΓ. 3
Θα προσπαθήσω να μην επανέλθω.
Vet, θα σου σύστηνα, έστω και για μία φορά, να φερθείς ως έξυπνος και όχι ως κάποιος που το παίζει έξυπνος, και να το αφήσεις εδώ.
Please.
Δε θέλω να γίνω (κι άλλο) κακός...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155
Απάντηση: Re: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

η δυνατοτητα ρυθισης του μαγνητη ειναι τεραστιο προσον. βρειτε το νημα που εγραφα για field coil και καποιοι τυποι σαν τον κογια και τον Αλεξ Ζ. με ειρωνευωνταν οτι ειναι παλια τεχνολογια και εφετζιδικη κλπ και διαβαστε ποσο την εχει εξελιξει η Focal.
Κοίτα να σε πω, εγώ δεν έχω τίποτα με τα field coil μεγάφωνα. Μ' αυτούς που τα χρεώνουν όσο μια μερσεντές, ναι, έχω πολλά. Και όπως και να το κάνουμε, δε χάθηκε δα και ο κόσμος, αν το μεγάφωνο έχει συμβατικό μαγνήτη. Οι εναλλακτήρες χρειάζονται εκεί που χρειάζονται πραγματικά, σε μεγάλες μηχανές - και δεν μιλάω για πατίνια σαν αυτήν εδώ, αλλά μεγάλες, σαν αυτήν. Δες λίγο το νούμερο της κινούμενης μάζας. Στο μεγάφωνο τί χρειάζεται δηλαδή; Πεντέξι κιλά μαγνήτης - άντε δέκα, και είναι και στον στάτορα, ακίνητος.

Άσε δηλαδής, που τα μαγνητικά μεγάφωνα είναι και πχιο hi end. Σε ρωτάει ο άλλος, και του λες ότι ο μαγνήτης είναι από σπάνιες γαίες - αααααατςςςςςςς, όπως τότες, στη 10ετία του '90, που εκείνο το ούφο βαθμολογούσε ψηφιακά καλώδια και ως προς το ύψος της στερεο-φο-νικής εικόνας, λες κι αγόραζε τριανταφυλλιές με το μπόι. Αααααχχχ, υπέροχες εποχές! Ενώ με το field μεγάφωνο, τί θα του πεις ρε χαμένε; Ότι αντί για μαγνήτη έχει πηνία από χαλκό Δυτικής Βουργουνδίας; :114:

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: Re: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

ζητω συγγνωμη που δεν εγινε κατανοητο το υφος μου και σε οδηγησε σε αυτου του ειδους τις κρισεις. το σχολιο μου ηταν "παρεειστικο" καθως νομιζα οτι μια παρεα ειμασταν.ο κογιας μαλλον το καταλαβε....
κριμα που δεν καταλαβα οτι ησουν εκει, ησουν ενας απο αυτους που ηθελα να γνωρισω...
οσο για την εσκεμενη!!! παραποιηση των γραφωμενων σου εεε δεν εχω λογια.....
τελος...
ζητω συγγνωμη απο το avsite για την αγνοια μου. πργματικα εχω "μαυρα μεσανυχτα."
επισης "το παιζω εξυπνος" χωρις μαλλον να ειμαι. μου αρεσει ομως και το δηλωνω, οποτε να το ξερετε ολοι.
δεν θα ξανατολμησω να γραψω τιποτα τεχνικο καθως εδω υπαρχουν αλλοι γκουρου (πραγματικα το εννοω) και μαλλον δεν υπαρχει χωρος για απλους χομπιστες.

ολος λαθη ΦΕΥΓΩ, φιλια πανω μου που μενουν....
Δεν έχω τις γνώσεις για να πάρω θέση στη διαφωνία - διαμάχη - παρεξήγηση (όπως το βλέπει κανείς) σας. Αλλά αυτό (το μαρκαρισμένο ντε) πραγματικά με πλήγωσε. Πιστεύω να μη σκοπεύεις να το κάνεις πράξη, και να γράψεις πρώτο πρώτο εκείνο που σε έπρηζα χθες για τη ψηφιακή ρία (δεν έχει σημασία που μου τα έλεγες χθες, θέλω να τα βλέπω γραμμένα!)

Είσαι από τα άτομα που μου έχουν κάνει κλικ εδώ μέσα, κυρίως γιατί μοιράστηκες με το φόρουμ την πορεία σου στο χώρο, ξεκινώντας από ένα δρόμο που με ελκύει και μένα (πάνελ, διακοπτικά, ενεργά (καλά ρε Άλεξ, εντάξει ενισχυόμενα!) στουντιακό ντακ) και καταλήγοντας στον άκρως αντίθετο, παραμένοντας παράλληλα σε επαφή με τις εναλλακτικές προτάσεις αιχμής (ψηφιακή ρια). Ο δρόμος σου μπορεί να αποτελέσει μπούσουλα για μένα, ίσως και γλυτώνοντας με από λάθη.

Για το λόγο αυτόν, προτείνω, να γράφεις τεχνικά όποτε γουστάρεις, και εντυπώσεις ακροάσεων πάλι όποτε γουστάρεις, και οτιδήποτε άλλο πάλι όποτε γουστάρεις και ας είσαι κτηνίατρος και όχι ηλεκτρονικός. Χαλάλι! Στη χειρότερη θα βρεθεί κάποιος που θα ξέρει καλύτερα να σε διορθώσει. Στην καλύτερη όμως κάποιοι θα μάθουν από τις γνώσεις σου και το σημαντικότερο από τα λάθη σου.

Reaction score
1.788

Nα πω και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω στον κ. Αποστολη για την ευχαριστη συγκεντρωση που ειχαμε την χαρα να δουμε αλλα και να ακουσουμε κορυφαια μηχανηματα . βεβαια δεν χρειαζεται να ξαναπω οτι με τα jadis εχω μια λατρεια!!!!! παθενω κατι !! ειναι φετιχ!! ειναι τα παντα!

Reaction score
1.685

Τον χωρο και τον Αποστολο ομολογω οτι δεν τους γνωριζα πριν.
Αυτο ομως που ειδα με κανει να πιστευω οτι αυτος που ειπε οτι "οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος" δεν ελεγε ολη την αληθεια.
Και ελαμπε και χρυσος ηταν, η φιλοξενια, η εγκαρδιοτητα, το χορτασμα απο τον χωρο και τα μηχανηματα, οι φιλοι και ολα αυτα που ζησαμε εχτες ηταν πανω απο ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-α.

Ακουσαμε μηχανηματα που εκαναν ενα καραβι λεφτα, δεν θα σταθω στο πως επαιζαν, αλλα θα πω οτι ηταν υποχρεωμενα να παιξουν οπως τους αξιζει και αυτο ακριβως εκαναν..

Ευχαριστω τον Αποστολο, την Ηχοδομη, το AVsite και τους φιλους που ξαναειδα καθως και αυτους που χτες μολις γνωρισα.

Καθε φορα και καλυτερα, καθε φορα πιο γελαστα, καθε φορα πιο αγαπημενοι, καθε φορα πιο τρελλοι, καθε φορα πιο ανθρωποι...

ΥΓ.
Διαφωνω με τις διαφωνιες οταν αυτοι που διαφωνουν δεν ξερουν γιατι διαφωνουν...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop