- Reaction score
- 777
Re: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

Πολύ λυπάμαι που δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ.
Αλεξ αφήνεις κοιλίτσα η μου φαίνεται?
Ζαπάντη εχεις κοιλιά η μου φαίνεται?
Ε λεω και καμιά λαλακία να περνά η ώρα.
Αυτός ο μούργος ο argi, τι έκανε εκεί?
Ο παππάς και ο τάκης 6c33 δυο προβληματισμένα παιδιά την ώρα της ακρόασης.
Ο Βλάσης ξέρω τι σημείωνε στο χαρτί. Πόσο του βγαίνει η διαφορά απο τον κρελ που έχει στα δυο μονομπλόκια τα 700cx.
Αλεξ τόριξες μπόϊ απο οτι βλέπω. Στην έκθεση δεν ήσουν τόσο ψηλός δίπλα απο τα stella utopia.
Χιχιχιχιχι.
Με έπιασες! Πάντως άλεξ να το προσέξεις με τη μηχανή, βλέπω ότι ο φακός έχει πρόβλημα. Σαν να με παχαίνει λίγο:142:NOTISKAS, σήμα απο την διαφήμιση του martini.
όταν σε πετύχω εσένα θα σου βραχυκυκλώσω το SANSUI και θα σε βγάλω φωτο να το κοιτάς να καρβουνιάζει και εκεί θα δούμε ποιός έχει κοιλίτσα...:143:Αλεξ αφήνεις κοιλίτσα η μου φαίνεται?
Αλεξ τόριξες μπόϊ απο οτι βλέπω. Στην έκθεση δεν ήσουν τόσο ψηλός δίπλα απο τα stella utopia.
Χιχιχιχιχι.
...
η δυνατοτητα ρυθισης του μαγνητη ειναι τεραστιο προσον. βρειτε το νημα που εγραφα για field coil και καποιοι τυποι σαν τον κογια και τον Αλεξ Ζ. με ειρωνευωνταν οτι ειναι παλια τεχνολογια και εφετζιδικη κλπ και διαβαστε ποσο την εχει εξελιξει η Focal.
οσοι ακουσαν το ηχειο καταλαβαν.
...
(Διαβάστε και τη συνέχεια - μιλάμε για χοντρά γέλια...)...
ξεχνατα τα Α, υποοδηγουν. τελος.
push pull μεγαλα ή pwm ή class D.
αυτα. Τελος.
τα αλλα ειναι αποψη.
Πώς σου φάνηκε ως προς τη δυνατότητα pin-point εστιασμού;Πάντως το συγκεκριμένο FOCAL υπήρχε και το Μάιο στο Μόναχο, αφήνοντας αμφιλεγόμενες εντυπώσεις σε όσους το ακούσαμε.
Noμίζω ότι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι δύσκολο να κριθεί μιας και έχει άμεση σχέση με το χώρο στο οποίο είναι τοποθετημένα τα ηχεία αλλά και το πως έχουν "στηθεί" σε αυτόν.Πώς σου φάνηκε ως προς τη δυνατότητα pin-point εστιασμού;