ακουστικη καταπονηση

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Αν και το περνουμε στην πλακα ειναι γνωστο οτι η παρατεταμενη παραμονη σε χωρο με υψηλα db , κανει κακο στην υγεια μας.
Αφιερωμενο στον σωτηρη (που απο την μια ζητα υψηλες εντασεις) και απο την αλλη λεει οτι δεν μπορει.:143:
http://www.zuaudio.com/
στο βιντεακι καποια στιγμη βλεπουμε τον τεχνιτη με το στιβλωτικο τροχουδακι να φορα ακουστικα.Εστω και μικρος θορυβος (ακοαμ και τοσο μικρος) στο 8ωρο γινεται ενοχλητικος , και αμμεσα επικινδυνος

Reaction score
0
Απάντηση: ακουστικη καταπονηση

Δεν χρειάζεται συνεχής θόρυβος για να σου κάνει ζημιά! Στα δικά μου αυτιά, ένα δυνατό μπάμ στο στρατό μου χάρισε "παρέα" στ' αυτιά για πάντα... και μειωμένη ικανότητα στο αριστερό (περίπου 20%)!

Reaction score
19
Αργυρη συμφωνω και επαυξανω. Τα πολλα db γινονται, τουλαχιστον σε καποιους ανθρωπους, εθιστικα και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα θες περισσοτερα.

Να με συμπαθας αλλα αλλαξες ηχεια? πιστευω? ή κατι αλλο?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

οχι δεν εχω αλλαξει τιποτα, σκεψεις κανω -σκεψεις θα μεινουν ια καιρο.Οχι για τα ηχεια , για αλλα πραματα.

Reaction score
130

Αν και το περνουμε στην πλακα ειναι γνωστο οτι η παρατεταμενη παραμονη σε χωρο με υψηλα db , κανει κακο στην υγεια μας.
Αφιερωμενο στον σωτηρη (που απο την μια ζητα υψηλες εντασεις) και απο την αλλη λεει οτι δεν μπορει.:143:
http://www.zuaudio.com/
στο βιντεακι καποια στιγμη βλεπουμε τον τεχνιτη με το στιβλωτικο τροχουδακι να φορα ακουστικα.Εστω και μικρος θορυβος (ακοαμ και τοσο μικρος) στο 8ωρο γινεται ενοχλητικος , και αμμεσα επικινδυνος
Εσύ να τα βλέπεις, που έχεις λυσσάξει με τα 115db!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

εγω ο σωτηρης τα ειδε στον χωρο μου πριν 2 σαββατα, και δεν τα καταλαβαιναμε καθολου, τα νομιζα για 95-100

Reaction score
130

εγω ο σωτηρης τα ειδε στον χωρο μου πριν 2 σαββατα, και δεν τα καταλαβαιναμε καθολου, τα νομιζα για 95-100
Καλημέρα.
Αυτό λέω κι΄ εγώ, ότι ακούς λιγότερο από την πραγματική ένταση στο χώρο, που σημαίνει……..ότι έχεις αρχίσει να κουφαίνεσαι.!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μπα, προσφατα εκανα ακουογραμα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ