Black Swan (2010)

Reaction score
50
Παιδιά μην τρελαθούμε, καλή ταινία ήταν, αλλά βάσει προσδοκιών μια μετριότητα. Δεν εντυπωσιάστηκα σε καμία περίπτωση. Η δε Πόρτμαν, αν και από τις συμπάθειές μου, στην ταινία είχε διαρκώς το ίδιο ύφος, πιστεύω μπορούσε να εμβαθύνει πολύ περισσότερο. Βέβαια η ταινία έχει και πολλά καλά στοιχεία, αξίζει δηλαδή θέασης στο σινεμά, αλλά δεν είναι και κανένα αριστούργημα.

Reaction score
397
Απάντηση: Black Swan (2010)

Hταν νομίζω μια πάρα πολύ καλή ταινία, ειδικά αν σε αγγίζει το περιεχόμενο της. Η portman όντως δεν έκανε και την ιδανική ερμηνεία αλλά πρέπει να αναλογιστούμε πόσο πολυεπίπεδος και γεμάτος αντιθέσεις είναι ο ρόλος της...

Reaction score
50
Re: Απάντηση: Black Swan (2010)

Η portman όντως δεν έκανε και την ιδανική ερμηνεία αλλά πρέπει να αναλογιστούμε πόσο πολυεπίπεδος και γεμάτος αντιθέσεις είναι ο ρόλος της...
Ακριβώς γι' αυτό και ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Αν ο ρόλος απαιτούσε πολλά δε φταίει ο ρόλος που δεν αποδόθηκε σωστά, αλλά ο ηθοποιός που δεν μπόρεσε ν' ανταπεξέλθει.

Reaction score
20
τώρα γύρισα από το σινεμα..εξαιρετική η ταινία με πολύ καλή μουσική,ερμηνείες και κυριώς σκηνοθεσία..αξίζει

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.545
Την ιδια το Σαββατο.
Αν και δεν ειμαι ο πιο γνωστης του σινεμα, περαν της καταπληκτικης μουσικης κ του καλου τελους δε με τρελλανε καθολου ομως....

Reaction score
397
Απάντηση: Re: Απάντηση: Black Swan (2010)

Ακριβώς γι' αυτό και ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Αν ο ρόλος απαιτούσε πολλά δε φταίει ο ρόλος που δεν αποδόθηκε σωστά, αλλά ο ηθοποιός που δεν μπόρεσε ν' ανταπεξέλθει.
Εχεις δίκιο...

Reaction score
4

Αν και δεν μου αρέσουν οι αργές ταινίες την συγκεκριμένη την ευχαριστήθηκα. Πολύ καλή δουλειά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.447

Επειδή αμαρτία εξομολουγόμενη ουκ έστιν αμαρτία,δεν θα σκαλώσω να παραδεχτώ ότι περίπου στην μέση της ταινίας γλάρωσα γλυκά-γλυκά για κανα 10',και με σκούντησε η γυναίκα.Πάνω που ήμουν έτοιμος να αρχίσω τα γαλλιστί εξ αριστερών μου(συνήθης θέση του έτερου ήμισι) αρχίζει η αλλαγή..
Ποιά αλλαγή;
Διαβάστε παρακάτω..

Η ταινία μου θύμισε έντονότατα αγώνα μπάσκετ.
Υπομονή μέχρι το τελευταίο 2λεπτο που συνήθως είναι ''αίμα και άμμος''.
Έτσι και εδώ .. το τελευταίο 15λεπτο της ταινίας ήταν δαιμονιώδες!!
Καταιγισμός σε ρυθμό και σε ερμηνίες και σε σκηνοθεσία και σε φωτογραφία,από έναν μεγάλο(τελικά) σκηνοθέτη.
Ευτυχώς η Natalie Portman αποφασίζει να βγάλει τον μαύρο κύκνο απο μέσα της,παραδίδοντας μαθήματα διχασμού σε όσους την βλέπουν.
Χάρηκα που ξαναξύπνησε το πουτ@νιστικό και λάγνο εαυτό της έστω και διαμέσου ενός χορού.

Reaction score
4

Επειδή αμαρτία εξομολουγόμενη ουκ έστιν αμαρτία,δεν θα σκαλώσω να παραδεχτώ ότι περίπου στην μέση της ταινίας γλάρωσα γλυκά-γλυκά για κανα 10',και με σκούντησε η γυναίκα.Πάνω που ήμουν έτοιμος να αρχίσω τα γαλλιστί εξ αριστερών μου(συνήθης θέση του έτερου ήμισι) αρχίζει η αλλαγή..
Ποιά αλλαγή;
Διαβάστε παρακάτω..

Η ταινία μου θύμισε έντονότατα αγώνα μπάσκετ.
Υπομονή μέχρι το τελευταίο 2λεπτο που συνήθως είναι ''αίμα και άμμος''.
Έτσι και εδώ .. το τελευταίο 15λεπτο της ταινίας ήταν δαιμονιώδες!!
Καταιγισμός σε ρυθμό και σε ερμηνίες και σε σκηνοθεσία και σε φωτογραφία,από έναν μεγάλο(τελικά) σκηνοθέτη.
Ευτυχώς η Natalie Portman αποφασίζει να βγάλει τον μαύρο κύκνο απο μέσα της,παραδίδοντας μαθήματα διχασμού σε όσους την βλέπουν.
Χάρηκα που ξαναξύπνησε το πουτ@νιστικό και λάγνο εαυτό της έστω και διαμέσου ενός χορού.
Χχαχαχαχαχαχαχα ε μας είχε πρήξει τον έρωτα με την σεμνότητα της αλλά στο τέλος σε αποζημιώνει κανονικότατα. Καλή ερμηνεία.

Για να πω και εγώ όλη την αλήθεια μου μόνο τα τελείται 30 λεπτά μπόρεσα να παρακολουθήσω συνεχόμενα χωρίς να σηκωθώ. :405: Οχι γιατι δεν ηταν καλη η ταινια αλλα γιατί ήταν ποιο αργή και από το θάνατο σε κάτι φάσεις.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.877

Παιδιά και εμείς χτες την είδαμε αλλά δεν… so and so

Reaction score
2

ξεκινησαμε να την βλεπουμε με το ετερο ημυσι και στο 5λεπτο πηγα για υπνο,της γυναικας της αρεσε πολυ μου ειπε την επομενη μερα

Reaction score
173

Πολυ καλες ερμηνειες αλλα αν δεν ειχα διαβασει Ζερβο θα πιστευα πως η τυπισα στο τελος θα γινοταν γαλοπουλα :142:

Reaction score
180

Μετρια. Κουραση σκετη το δραμα της Πορτμαν. Απαραδεκτος ο Κασελ. Στο επιπεδο τηλεταινιας το συνολο.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μετριότητα, πέταξα και το blue ray, δεν αξίζει τόσο για αρχειοθέτηση!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.202
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon