ασυρματη συνδεση pc με projector

Reaction score
0
καλησπέρα.ενας φίλος εχει κάφε και θέλει να συνδέσει ασύρmατα το pc με τον projector es520.εχει στο μaγάζι 2 d-link.το nova εντώμεταξυ παίζει ασύρματα.

οποιος γνώριζει ας μας δωσει μια βοήθεια.

ευχάριστουμε.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Reaction score
15.548
Απάντηση: ασυρματη συνδεση pc με projector

Και φυσικά η ποιο προχωρημένη λύση με την πρώτη Wireless κάρτα γραφικών.
Galaxy GTX 460 WHDI
ρε συ Γιωργο ...αυτο μπορουμε να το τσεκαρουμε..:118:
..θα εχει ενδιαφερον νομιζω για ολους μας...

Reaction score
1

Όντως Γιώργο, φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρον η κάρτα της Galaxy. Έχουμε κανένα link για τη τιμή της; :118:

Στα links που λέει πάντως η Galaxy ότι μπορείς να τη βρεις, εγώ δεν βρήκα απολύτως τίποτα, και η υπόθεση μου θυμίζει λίγο... «ανακοίνωση για ένα προϊόν που δεν υπάρχει πουθενά»! :142:

Τα τεχνικά της χαρακτηριστικά είναι άκρως ενδιαφέροντα και πολλά υποσχόμενα, αλλά τουλάχιστον για την εμβέλεια, να κρατάτε πάντα... μικρό καλάθι! Τα ίδια έλεγε και η Gefen για το δικό της ασύρματο HDMI, δηλαδή για εμβέλεια 30 μέτρων μέσα από τοίχους, αλλά αυτοί οι ισχυρισμοί δεν επαληθεύτηκαν ποτέ στη πράξη, τα δέκα μέτρα δεν τα ξεπέρασα ποτέ, ούτε με την αμερικάνικη, ούτε με την ευρωπαϊκή έκδοση.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν υπάρχει πουθενά για αγορά αυτή τη στιγμή και αν δεν κινηθεί γρήγορα η KFA2 η κάρτα θα μείνει 2 γενιές πίσω.

Όλα τα νεότερα για την KFA2 GTX460 WHDI στο παρακάτω νήμα.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=95100

Reaction score
48

Υπάρχει επίσης αυτό http://www.bandridge.com/news/product/?action=show&f_id=187&page_id=129 έχω εγκαταστήσει τουλάχιστον 10 και είναι τέλειο....!!!! Ενοείται ότι παιρνάει 1080p άνετα έως 20 μ με τέλεια εικόνα αλλά και ήχο....:131:

Το κόστος με το ΦΠΑ είναι στα 500.00euros.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef