Star Wars coming to Blu-ray by Fall 2011 !

Reaction score
800
Απάντηση: Star Wars coming to Blu-ray by Fall 2011 !

Τα εχει βαλει στο 2ο dvd απο την μονη εκδοση της καθε s.e.
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται και αλλο release σε blu ray.
Τοσο πολυ μας χαλαει που πλεον ο Han δεν πυροβολει πρωτος?Εγω τα εχω ξεπερασει αυτα.

Reaction score
0

Eχω τα Theatrical Releases σε VHS (Box Set)

Εχω την Remasterted σε DVD Box Set

Θα τα πάρουμε που θα τα πάρουμε σε Bluray πάλι...βάλτα όλα μέσα!!!

P.S:Τοσο πολυ μας χαλαει που πλεον ο Han δεν πυροβολει πρωτος?...ε μας χαλάει λίγο :126:

Reaction score
1

Υπερβολές :142: ...που τα έχουμε όλα :142:

VHS NTSC
VHS PAL με υπότιτλους...
DVD όλη η εξαλογία...

Περιμένω και το blu αλλά του χρόνου τέτοιο καιρό θα το πάρω, νομίζω και μόνο η εικόνα που θα έχει αξίζει τον κόπο.
Τη Thetrical δεν την βάζουν γιατί μάλλον δεν θα χωράει μέσα με τόσο όγκο δεδομένων.

Reaction score
0

Tην Theatrical δεν την βάζουν για να την βγάλει ο Lucas μετα απο ενα χρονο στο Ultimate Box Set και μετα απο δυο χρόνια ενα 3D Box Set...και εχει και συνεχεια :141:

P.S:Aν ηθελαν ευκολα χωράει (σε λιγο πιο χαμηλο bitrate) και με την πρωτοτυπη παλια κόπια για εμας τους φαν.

Reaction score
1

Tην Theatrical δεν την βάζουν για να την βγάλει ο Lucas μετα απο ενα χρονο στο Ultimate Box Set και μετα απο δυο χρόνια ενα 3D Box Set...και εχει και συνεχεια :141:

P.S:Aν ηθελαν ευκολα χωράει (σε λιγο πιο χαμηλο bitrate) και με την πρωτοτυπη παλια κόπια για εμας τους φαν.
Για τα πρώτα που λές μαζί σου !
Για το υστερόγραφο εγώ πχ θα προτιμούσα να μην κάνουν καμιά παραχώρηση στην ποιότητα μέσω συμπίεσης του bitrate.Μια καλή ιδέα θα ήταν να βάλουν ένα δυό έξτρα δισκάκια μέσα με την πρωτότυπη κόπια, για εμάς τους φαν...Οπως και να έχει εγώ τα περιμένω :107:

Για να κάνουμε και λίγο καλαμπούρι, δεν αλλάζεις άβαταρ ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Reaction score
0

Οταν λέω για χαμηλο bitrate (και αν υπαρχει λογος να γινει κατι τετοιο) θα μπορουσε να γίνει μονο στην Thetrical Release και πανω στην παλια κόπια (οχι remastered) απλα να το έχουμε για την συλλογη μας...

Αλλα οτι και να λέμε εμεις τώρα, καθε δύο χρόνια θα αγοράζουμε και ενα καινουργιο Box Set :121:

Reaction score
1

Μαζί σου και συμφωνώ ! Βέβαια το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε για να αγοράσω τις εκδόσεις που έχω είναι μια δεκαετία τουλάχιστον...μόνο σε lasedisc δεν το πήρα, αν είχε βγεί ποτέ.

Reaction score
0

xaxaxa

Laser Disc...αν ειχε βγει;!Ουτε εγω το έχω αλλα το έχει ενας κολητος μου και ειναι πραγματικα η απολυτη εκδοση που έπρεπε να εχουμε (απο συλλεκτικη αξια).Ωραια εξώφυλλα,βιβλιαράκια μέσα,Hard Box...ασε.Θυμάμαι το έβλεπα στο τοτε "Juke Box" και εκανα σαν τρελος να το παρω αλλα η τιμη του για την εποχη (και την ηλικια μου) ηταν ακραια.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.396
Re: Απάντηση: Star Wars coming to Blu-ray by Fall 2011 !

Τη Thetrical δεν την βάζουν γιατί μάλλον δεν θα χωράει μέσα με τόσο όγκο δεδομένων.

Δεν χρειάζεται να βάλουν δεύτερη κόπια Νίκο. Θα μπορούσαν με seamless branching, να τα βάλουν και τα δύο στον ίδιο δίσκο*. Αλλά... ξέρουμε! :114:

*Με μιά μικρη επιφύλαξη γιά το αν μπορεί να γίνει αν κάπου έχει αλλάξει η σειρά των σκηνών σε μεγάλο βαθμό. Εχει στα συγκεκριμένα? Δε θυμάμαι, αλλά δε νομίζω.

JL_

Reaction score
19
Οι μήτρες των theatrical εκδόσεων, δυστυχώς, υπάρχουν μόνο σε μορφή αναλογικού BetaSP.

Τα πρωτότυπα αρνητικά, είχαν "διαλυθεί" πριν το 1997, ώστε να χρησιμοποιηθούν τα κομμάτια που δεν είχαν προσθήκες, στα αρνητικά των special editions...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.396
Οι μήτρες των theatrical εκδόσεων, δυστυχώς, υπάρχουν μόνο σε μορφή αναλογικού BetaSP.

Τα πρωτότυπα αρνητικά, είχαν "διαλυθεί" πριν το 1997, ώστε να χρησιμοποιηθούν τα κομμάτια που δεν είχαν προσθήκες, στα αρνητικά των special editions...

:111::111:

Το κοράκι δεν έχει όρια! :142:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Wars coming to Blu-ray by Fall 2011 !

Δεν χρειάζεται να βάλουν δεύτερη κόπια Νίκο. Θα μπορούσαν με seamless branching, να τα βάλουν και τα δύο στον ίδιο δίσκο*. Αλλά... ξέρουμε! :114:

*Με μιά μικρη επιφύλαξη γιά το αν μπορεί να γίνει αν κάπου έχει αλλάξει η σειρά των σκηνών σε μεγάλο βαθμό. Εχει στα συγκεκριμένα? Δε θυμάμαι, αλλά δε νομίζω.

Thanks για το λινκ Δημήτρη, δεν ήξερα ή δεν θυμόμουν τέτοια λειτουργία :137: ...

Η απάντηση πάντως σχετικά με τις Theatrical edition σε BD o ίδιος ο πρόεδρΑς της 20th Century Fox δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο...

The remastering of the movies has been performed by Lucasfilm and will offer "the most recently updated versions of the movies," with "even more enhancements to the picture quality." When asked about Fox's answer to the fans that want to see the three original versions released, Marcais replied: "The versions that are being released are closest to George Lucas' vision. Other than that, no comment."

http://www.blu-ray.com/news/?id=5821

Reaction score
1

Ο,τι αρπάξουνε τα κοράκια !!!!

Lucasfilm Ltd. and Twentieth Century Fox have officially announced the 3D theatrical re-release of the Star Wars movies, starting with Episode I The Phantom Menace, which is slated for February 10, 2012. No mention has been made of the 3D Blu-ray release that is likely to take place eventually. Note that Star Wars: The Complete Saga has been announced on 2D Blu-ray for September 2011.

Lucasfilm has stated that the "meticulous" conversion has been supervised by Industrial Light & Magic with "utmost respect for the source material, and with a keen eye for both technological considerations and artistic intentions."

http://www.blu-ray.com/news/?id=5968

Reaction score
0

εξαιρετικα νεα!
Τα νεα ειναι καλα αλλα και εμεις τα κοροιδα να ειμαστε καλα να πληρωνουμε συνεχεια καθε 1 χρονο νεες εκδοσεις :141:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746