Ποιες ασφάλειες για το σύστημα...

Reaction score
0
Απάντηση: Ποιες ασφάλειες για το σύστημα...

Οσο αφορα τον πωλητη εξαρταται το πωλητη,
1 δεν τις αγορασα απο αυτον
2 μου εχει αρνηθει να μου πουλησει πραματα που κατα την γνωμη του δεν δουλευουν.
3 ελπιζω να εχεις διαβασει για τα symposium και το τι ειχε γινει.

Ο paul δεν ειναι απλος πωλητης , ειναι φιλος.Δεν πουλα προτεινει.
Φίλε μου,(αν μου επιτρέπεις) Είσαι τυχερός λοιπόν που έχεις τέτοιους φίλους και κάνεις συζήτηση και κουβεντιάζεις για το χόμπι μας. Εγώ δεν έτυχε να γνωρίσω κάποιον από κοντά που να ασχολείται και να γίνουμε φίλοι:121:
Έμαθα μόνος μου να μην πιάνομαι κότσο αφού αγόρασα το καλοκαίρι τα ηχεία μου από το εξωτερικό στην μισή τιμή.
Και ναι πιάνει το αυτί μου διαφορές και θα μπορούσα να τις πάρω τις μαμημένες τις ασφάλειες και να δω αν έπραξα σωστά, αλλά τότε ποιος ο σκοπός του λογαριασμού μου στο avsite.gr.

Υ.Γ Το 5ο ποστ σου θα μπορούσε να είναι το 1ο λύνοντας την απορία μου.

Reaction score
372

argi να αλλάξεις και τις ασφαλειοθήκες! Έτσι θα έχεις τη μέγιστη βελτίωση. Και τις κολλήσεις και τα βύσματα και τα καλώδια...:116:
Δυστυχώς ή ευτυχώς φίλε xenos, όλα αυτά που αναφέρεις κάνουν διαφορές στον ήχο όσο και αν σου φαίνεται απίθανο και κάποιοι εδώ δεν θέλουν ή δεν μπορούν να το παραδεχτούν.
Αυτό λέει η δική μου εμπειρία, μετά από 37 χρόνια στο άτιμο αυτό hobby και άπειρες δοκιμές με μηχανήματα, καλώδια, βύσματα, στηρίξεις κλπ.

Φίλε toshiro, μέσα σε ένα φορουμ υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις και δεν είναι πάντα εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα από τις απαντήσεις.
Δοκίμασε ο ίδιος τις ασφάλεις χωρίς προκαταλήψεις και θα δεις ότι θα ακούσεις τις διαφορές. Τώρα αν αξίζουν για να πληρώσεις το τίμημα, μόνο εσύ θα αποφασίσεις.

Δυστυχώς αυτός είναι και ο μόνος δρόμος μια και Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΤΙΕΤΑΙ !!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

argi να αλλάξεις και τις ασφαλειοθήκες!* Έτσι θα έχεις τη μέγιστη βελτίωση. Και τις κολλήσεις** και τα βύσματα*** και τα καλώδια.****..:116:

*απο το 05 ειναι αλλαγμενη
** απο το 03 δουλευω πολλες απο τις επωνυμες(wbt mundorf wonder solder etc)
*** αιχμαν καρντας .-
**** δοξα Το Θεο εχω ακουσει απο elrod και electra glide , μεχρι stereovox και shunyata-straight wire-supra-real cable ......

Ειμαι η ιωαννα της λορενης , και ο bubhidarma του ηχου.
ακουω μεχρι τον σκωρο οταν τρωει το κασμιρι:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Δυστυχώς ή ευτυχώς φίλε xenos, όλα αυτά που αναφέρεις κάνουν διαφορές στον ήχο όσο και αν σου φαίνεται απίθανο και κάποιοι εδώ δεν θέλουν ή δεν μπορούν να το παραδεχτούν.
Αυτό λέει η δική μου εμπειρία, μετά από 37 χρόνια στο άτιμο αυτό hobby και άπειρες δοκιμές με μηχανήματα, καλώδια, βύσματα, στηρίξεις κλπ.

Φίλε toshiro, μέσα σε ένα φορουμ υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις και δεν είναι πάντα εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα από τις απαντήσεις.
Δοκίμασε ο ίδιος τις ασφάλεις χωρίς προκαταλήψεις και θα δεις ότι θα ακούσεις τις διαφορές. Τώρα αν αξίζουν για να πληρώσεις το τίμημα, μόνο εσύ θα αποφασίσεις.

Δυστυχώς αυτός είναι και ο μόνος δρόμος μια και Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΤΙΕΤΑΙ !!

πες τα ρε Μιχαλη

Reaction score
0

Παιδιά οκ το έπιασα το νόημα...:102:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

το υπονοουμενο εννοεις

Reaction score
1.179

*απο το 05 ειναι αλλαγμενη
** απο το 03 δουλευω πολλες απο τις επωνυμες(wbt mundorf wonder solder etc)
*** αιχμαν καρντας .-
**** δοξα Το Θεο εχω ακουσει απο elrod και electra glide , μεχρι stereovox και shunyata-straight wire-supra-real cable ......

Ειμαι η ιωαννα της λορενης , και ο bubhidarma του ηχου.
ακουω μεχρι τον σκωρο οταν τρωει το κασμιρι:143:
όταν είπα
...
Πάντως αν καταργήσεις ασφάλειες, διακόπτες και βύσματα, θα έχεις σίγουρα βελτίωση :126:.
εσύ γκρίνιαζες...:126::116:

Δεν συνιστώ να καταργήσει κανένας τις ασφάλειες (που προφυλάσσουν από φωτιά και όχι από βλάβη στα κυκλώματα όπως νομίζεις).

Ένας σωστός ενισχυτής (με ικανό τροφοδοτικό) δεν θα επηρεάζεται στην ποιότητα (παραμόρφωση, ασυμμετρίες κλπ) με την ασφάλεια ή τα βύσματα...
Δεν ήταν χαζοί στη naim που περιορίζαν την ισχύ και φτιάχναν καλά τροφοδοτικά...

Αν έχουν ψοφήσει οι πυκνωτές ή είναι άσχημα υπολογισμένοι ή δεν έχουν το ελάχιστα δυνατό esr (και δεν μας νοιάζει αν είναι jensen), τότε και η θερμοκρασία του καλωδίου της ΔΕΗ που φέρνει ρεύμα στο σπίτι σου θα ακούγεται.
:143:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Καλησπέρα σε όλους,
τα μηχανήματα τα έχω πολλά χρόνια αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ να αλλάξω ασφάλειες. Ψάχνοντας στο ίντερνετ έπεσα σε ένα site με ασφάλειες της Furutech και όχι μόνο. Επειδή μου φάνηκαν λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους και συγκεκριμένα 40$ θέλω να ρωτήσω αν έχουν όντος διαφορά από τις γνωστές ασφάλειες που βρίσκουμε στο εμπόριο με το τσουβάλι. Αξίζει όντος να δώσεις αυτά τα λεφτά για ασφάλειες?? :118:

http://store.acousticsounds.com/d/52726/Furutech-Furutech_-_Fuse_-_Small-System_Enhancements
Λοιπόν καμιά φορά, όπως στην περίπτωση σου, η απάντηση στην ίδια ερώτηση μπορεί να είναι και ΝΑΙ και ΟΧΙ.

Μπορεί να είναι ΝΑΙ όταν έχεις ένα ποιοτικό, και για τα δεδομένα της αγοράς ακριβό, σύστημα που το έχεις εξελίξει στα όρια του και έχεις πάρει από αυτό ένα ποσοστό 85% και άνω από τις πραγματικές δυνατότητες του.

Μπορεί να είναι ΟΧΙ όταν έχεις ένα μέτριο σύστημα, και αν αυτό μπορεί να αποτυπωθεί σε μια τιμή θα έλεγα κάτω από 10000 ευρώ, που έχει άλλα, και μάλλον πολύ σοβαρότερα, ζητήματα να επιλύσει από αυτό των καλωδίων και του ρεύματος.

Γεγονός είναι πάντως πως αν ήταν δυνατόν, με ένα ποιοτικό καλώδιο, να ενώναμε το μετασχηματιστή του τελικού και τον συσκευών μας με τον πίνακα του σπιτιού θα ακούγαμε πολύ καλύτερα.
Ότι λοιπόν γίνει προς την πλευρά της καλύτερης σύνδεσης έχει νόημα. Ακόμα δε και όταν αυτό γίνεται με μικρές λεπτομέρειες που αθροιστικά δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ποιες ασφάλειες για το σύστημα...

Λοιπόν καμιά φορά, όπως στην περίπτωση σου, η απάντηση στην ίδια ερώτηση μπορεί να είναι και ΝΑΙ και ΟΧΙ.

Μπορεί να είναι ΝΑΙ όταν έχεις ένα ποιοτικό, και για τα δεδομένα της αγοράς ακριβό, σύστημα που το έχεις εξελίξει στα όρια του και έχεις πάρει από αυτό ένα ποσοστό 85% και άνω από τις πραγματικές δυνατότητες του.

Μπορεί να είναι ΟΧΙ όταν έχεις ένα μέτριο σύστημα, και αν αυτό μπορεί να αποτυπωθεί σε μια τιμή θα έλεγα κάτω από 10000 ευρώ, που έχει άλλα, και μάλλον πολύ σοβαρότερα, ζητήματα να επιλύσει από αυτό των καλωδίων και του ρεύματος.

Γεγονός είναι πάντως πως αν ήταν δυνατόν, με ένα ποιοτικό καλώδιο, να ενώναμε το μετασχηματιστή του τελικού και τον συσκευών μας με τον πίνακα του σπιτιού θα ακούγαμε πολύ καλύτερα.
Ότι λοιπόν γίνει προς την πλευρά της καλύτερης σύνδεσης έχει νόημα. Ακόμα δε και όταν αυτό γίνεται με μικρές λεπτομέρειες που αθροιστικά δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την χρήσιμη πληροφορία σου!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON