Φωστηρες μου...Pioneer SC-LX 83(Help and inside photos)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Φωστηρες μου...Pioneer SC-LX 83(Help and inside photos)

Καλημερες................σχετικα με τον 83 παντως θα ηθελα να πω οτι ..........το μηχανημα τα σπαει και τα ισιωνει....!!!!!!!!!!!!!:116:

Κλειδωνει με την μια τα HD Formats απο το hdmi ,κανει απιστευτες μετρησεις με υποδειγματικη ακριβεια ....τουλαχιστον αυτο τσεκαρα ακομα και με το ντεσιμπελομετρο,ηχοι να βγαινουν κυριολεκτικα μεσα απο τους τοιχους και να ψαχνομαι.....και που να ακουσετε live με DTS -MA......πολα τα δακρυα λεμε.....απιστευτη συγκινηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:138:

Ε αντε να το πω...................ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!:142:

Reaction score
29.670

Καλημερες................σχετικα με τον 83 παντως θα ηθελα να πω οτι ..........το μηχανημα τα σπαει και τα ισιωνει....!!!!!!!!!!!!!:116:

Κλειδωνει με την μια τα HD Formats απο το hdmi ,κανει απιστευτες μετρησεις με υποδειγματικη ακριβεια ....τουλαχιστον αυτο τσεκαρα ακομα και με το ντεσιμπελομετρο,ηχοι να βγαινουν κυριολεκτικα μεσα απο τους τοιχους και να ψαχνομαι.....και που να ακουσετε live με DTS -MA......πολα τα δακρυα λεμε.....απιστευτη συγκινηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:138:

Να μην σε στεναχωρήσω αγοράκι μου αυτό το κάνει ο ΑVP A1HD εδω και χρόνια . ΠΟυ είσουνα βρε? . Φέρτον καμιά βόλτα απο δω , να δούμε τι κάνει? ... Σε εχωωωωω:142: βλάσσαρε:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Κλειδωνει με την μια τα HD Formats απο το hdmi ,κανει απιστευτες μετρησεις με υποδειγματικη ακριβεια ....τουλαχιστον αυτο τσεκαρα ακομα και με το ντεσιμπελομετρο,ηχοι να βγαινουν κυριολεκτικα μεσα απο τους τοιχους και να ψαχνομαι.....και που να ακουσετε live με DTS -MA......πολλα τα δακρυα λεμε.....απιστευτη συγκινηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:138:

Live με minimal tech house(τι νομιζετε οτι ακουω μον jazz και φωνες?)που του εχω αδυναμια......εγω και ο KRELL........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

....και με ενα προβολι 1080 τωρα....:126:
Ναι ναι Κωστακι μου......πρωτα να μπουν φραγκα στην τσεπα και μετα ο προβολης στο τσαρδι μου!!!!!!!:143::143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Να μην σε στεναχωρήσω αγοράκι μου αυτό το κάνει ο ΑVP A1HD εδω και χρόνια . ΠΟυ είσουνα βρε? . Φέρτον καμιά βόλτα απο δω , να δούμε τι κάνει? ... Σε εχωωωωω:142: βλάσσαρε:142:

Δεν με αρεσει να στενοχωρω φιλαρακια!!!!!!!!!

Δεν λεω ....καλος ο Denon.......η εξελιξη ομως η ρουφιανα.....:143::143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Minimal house ...tech house live.........πολλα τα περασματα λεμεεεεεεε!!!!!!

Και τα επαιζα ρε φουστη μου αυτα τα ασματα στην κονσολα του CAMEL και του Fazz στην Μαβιλλης!!!!!!!!!!!!!!!!
Πο@στικα νιατα .........................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Kαι το μωρο.................................στην πιστα..........δευτερο ραφι ...στην μεση!!!!!!!!!!!!!!!!:116::116::116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δεν με αρεσει να στενοχωρω φιλαρακια!!!!!!!!!

Δεν λεω ....καλος ο Denon.......η εξελιξη ομως η ρουφιανα.....:143::143::143:
man οταν η πιονερα ειχε το Mcacc ακομα και το 04 (με 4 χρονια εμπειριας) η καημενη η ντενον και καθε ντενον δεν ειχε μαθει ακομα τι εστι μικροφωνο.
Χρειαστηκε να φτασει αρχη του 05 , (τετοιες μερες) για να παρουσιασει το πρωτο (και δανεικο) (τι να εξελιξει η μαυρη) audyssey.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Σαν στουντιο δειχνει ο χωρος σου...:112:

δεν παιρνεις και αυτο....:137:
βεβαια θα χρειαζεσαι κιαλλον εναν κρελ...:142:

Ειναι βαρυ βρε Κωτσο ...και μαζι με τον νεο Κρελλ θα θελω και νεο ραφι....οποτε........στα αυγα μου!!!!!!!!!:137::137::136:

Reaction score
29.670

Καλά απο τον argi δεν περίμενα κάτι άλλο.
Απο τον βλάσση , επειδή είναι νεος στον χώρο και εχει και νεο παιχνίδι, ε τον δικαιολογώ.
Για ρωτήστε όμως και τον jargon που ξέρει και εχει ακούσει τι εστί avp να σας πει.
Δεν πλησιάζεται κάν ο avp απο τον φουκαρά τον 83. Ούτε καν απο τον suzanno δεν πλησιάστηκε ποτέ.Οσο για την τεχνολογία που κόπτεστε , ανακοίνωσε η denon νεα hardware και software αναβάθμιση για τον avp και για τον avc.
Με ολα τα νεα καλλούδια. Audyssey xt32, dsx, pliiz, 3d bypass, και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Απλά για να ξέρετε ποιος είναι ο βασιλιάς και ποιοί οι υπήκοοι.
Ενας και μοναδικός denon avp-a1hd.Τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμες.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Καλά απο τον argi δεν περίμενα κάτι άλλο.
Απο τον βλάσση , επειδή είναι νεος στον χώρο και εχει και νεο παιχνίδι, ε τον δικαιολογώ.
Για ρωτήστε όμως και τον jargon που ξέρει και εχει ακούσει τι εστί avp να σας πει.
Δεν πλησιάζεται κάν ο avp απο τον φουκαρά τον 83. Ούτε καν απο τον suzanno δεν πλησιάστηκε ποτέ.Οσο για την τεχνολογία που κόπτεστε , ανακοίνωσε η denon νεα hardware και software αναβάθμιση για τον avp και για τον avc.
Με ολα τα νεα καλλούδια. Audyssey xt32, dsx, pliiz, 3d bypass, και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Απλά για να ξέρετε ποιος είναι ο βασιλιάς και ποιοί οι υπήκοοι.
Ενας και μοναδικός denon avp-a1hd.Τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμες.

Εμενα ο 83 μου ειναι καλλιτερος απο τον δικο σου ψωροDenon........ακου εκει update........εμεις δεν τα χρειαζομαστε κυριε Μαρκου.......ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.........

:143:

:136:

:135:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βλα
πραγματικα μπραβο στην ντενον, υποστηριζει τους πελατες τις .Ξανα μπραβο.
Αυτο που δεν θα μπορεσει να βαλει στις συσκευες τις ποτε θα ειναι αυτο

ποτε δεν θα μπορεσει να βαλει κατι πρωτη,
ποτε δεν θα μπορεσει να κατασκευασει δικο της συστημα ισοσταθμισης
δανεικα βαζει, οπως οι μαραντζ-ονκιο-ναντ-....
περα της ισοσταθμισης , fullband phase -dlna-standing wave-x curve και τοσα αλλα προιοντα που απλα
ουτε γνωριζει -ουτε μπορει

Reaction score
29.670

Καλά εγω δεν στενοχωρώ φιλαράκια.
Οτι πείτε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οτι πουμε ?:114:
ή
οτι πιουμε ?:136:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas