Σύνδεση ενεργών ηχείων με sub

Reaction score
4
Καλησπέρα ,

Σήμερα πείρα τα ESI near05 experience φωτογραφία του πίσω μέρους ποιο κάτω.Είναι ενεργά ηχεία monitor και από ότι είδα έχουν και balanced εισόδους.Η απορία μου είναι η εξής διάβασα ότι μπορώ αν θέλω να βάλω και subwoofer απλά να έχει τις κατάλληλες εισόδους.

Πως συνδέουμε λοιπόν όλα αυτα ? χρειάζεται κάποια ιδική κάρτα ήχου για να συνδεθούν σε pc μετά ?

ESI near05 experience

ESI SW10K sub

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.903
Απάντηση: Σύνδεση ενεργών ηχείων με sub

τα καλώδια παν πρώτα στο σαμπ κι από κει στα ηχεία.

Reaction score
4

Υπάρχει balanced stereo jack σε xlr ?η πρέπει να έχω κάρτα ήχου που να παίρνει xlr η υπάρχει κονβερτορας η κάτι τέτοιο ?

Reaction score
0

Υπάρχει balanced stereo jack σε xlr ?η πρέπει να έχω κάρτα ήχου που να παίρνει xlr η υπάρχει κονβερτορας η κάτι τέτοιο ?
και βέβαια υπάρχει ιδού http://www.sld.gr/-/204-adam-hall-liveline-series-km3mp2blk-.html

Μη σε ξεγελάσει το mono έχουμε & stereo Jack απλά δεν το έχουμε ανεβάσει, στην ίδια τιμή.:126::126::126:

Reaction score
4

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Δεν έχω ηδέα από αυτά τα μηχανήματα.
Πάντως τα ηχεία είναι καταπληκτικά έχω πάθει πολιτισμικό σοκ από την στιγμή που τα άκουσα.

Reaction score
4

Παιδιά καλημέρα ,

Μπορεί να σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου αλλά θα ήθελα πάλι βοήθεια για να καταλάβω αν μπορώ να συνδέσω τα ESI με μη balanced subwoofer γιατί έχω ένα παλιό και κάθετε και μέχρι να πάρω το νέο με τις balanced θέλω να παίξω μαζί του μπας και δουλέψει.

Καπου διαβασα οτι υπαρχουν κουτια που μετατρεπουν τις balanced σε unbalanced.Δεν ξερω αν αυτη ειναι η λυση που πρεπει να παω.

Αυτό είναι το πίσω μέρος του sub. Λοιπόν από τα ESI με RCA σε stereo jack πάει στο pc και στα RCA έχω convertors από RCA σε Stereo Jack (μεγάλο).
Πως θα τα συνδέσω στο sub ?αν μπορώ απλά και χωρίς περιττά έξοδα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Reaction score
11

Μπορούν να συνδεθούν πολλές πηγες πάνω στα ενεργά ηχεία;

Reaction score
2.224
Τι sub είναι αυτό βρε; Έχει ψηφιακή είσοδο ή με γελούν τα μάτια μου;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo