Τα συγκεκριμένα, οπως το WDTV Live 1080p HDMI 3D Media Player, δεν κάνουν τιποτα άλλο απο το να παιζουν το αρχείο SBS και εσυ απλα να πατας το αναλογο κουμπι στην τηλεοραση για να στο μετατρέψει σε 3D,απο την στιγμη που δεν υποστηρίζουν HDMΙ 1.4 δεν υπαρχει λογος αγορας τους ακομα.
Xtreamer Prodigy 3D, RealD
Next-Generation RTL Chipset 1186
512MB DDR3 Memory
USB 3.0
3.5” HDD upto 3TB (not included)
HDMI 1.4
RealD 3D movies support
OpenGL ES2.0
Google Android 2.2 Dual boot (in future firmware)
Gigabit LAN 10/100/1000
Internal Jukebox (poster-based navigation)
1080p MKV support with header less compression and 16ref
HD Audio with 7.1 CH Passthrough
Adobe Flash
Faster read/write speed
Web Browser with wireless mouse & keyboard support
CardReader
Internal 802.11n 300Mbps, Mini PCie Wireless LAN
Internal Passive cooling - fanless
Optional DVB-t Tuner
Βλέπω οτι γίνεται συζήτηση ......
Να σας πω την δική μου εμπειρία.....
Εχω εδώ και 1 χρόνο περίπου το Mede8er 500X (αγορασμένο απο τον εξαιρετικό Αποστόλη ... και πριν το ξεχάσω σήμερα που γιορτάζει ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ).
Λοιπον ειδα σε αυτό το φορουν στην ενότητα HD Downloads - 3d Βιντεάκια http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?82435-3D-%E2%E9%ED%F4%E5%DC%EA%E9%E1!.
Κατάφερα να δώ τα εξής σε μία LG LW4500 που αγόρασα χθές (και εχει τα απίστευτα ευκολοφόρετα γυαλιά) : (τα έπαιξα από το Mede8er 500X )
FIFA WC2010 Highlights GrpB ARG-NIG 1080i 3-D Feed.ts
Sony.Bravia.Promo.Aquarium.3D.720p.ts
Sports Illustrated Swimsuit 2011 3D 7min Sample.mkv
Thriller3DIntro.mkv
Εντυπώσεις ..... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ειδικά το Thriller, και Aquarium, και Fifa.
Στο Thriller αισθανόμουνα ότι ερχόταν να μου δαγκώσουν το χέρι, εβγαιναν πολύ εξω από την οθόνη. Το δε ποδόσφαιρο ενοιωσα ότι ήμουν στο στάδιο. Το δε Aquarium νόμιζα ότι κολύμπαγα με τα ψάρια.
Ειδα και άλλα εργα 3D πάλι από το Mede8er 500X, και documentary πάλι από το Mede8er 500X και όλα αυτά επαιξαν θαύμα, και επίσης μερικά όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να ρυθμήσω την τηλεόραση για να δω σωστή 3D εικόνα και τα εσβησα.
Τώρα ας μας εξηγήσει κάποιος απο τους συμφορουμήτες που γνωρίζει καλύτερα από μένα πως γίνεται αυτό .... το Mede8er 500X δεν εχει HDMI 1.4 ουτε και τους νέους επεξεργαστές ......
Πάντως η εμπειρία 3D ειναι πολύ καλή ειδικά ετσι οπως την παρουσιάζει η LG με τα νέα ευκολοφόρετα γυαλιά (7 υπήρχαν μέσα στο κουτί της LG LW4500 !!!!!!!).
Βέβαια τώρα έχω και 2 Blu ray 3D εργα που ηταν και αυτά μέσα στο κουτί της LG LW4500 !!!! και ψάχνω για σχετικά απλό Blu Ray Player που να ειναι 3D, θέλω ομως να μπορώ να το κάνω region free για DVD και όχι αναγκαια για Blu Ray γιατί εχω αρκετές συναυλίες σε DVD αγορασμένες από την Αμερική που ειναι μου φαίνεται region 1, και τώρα μπορώ και τις παίζω στο Blu ray player που εχω τώρα (που δεν ειναι ομως 3D) ενα Panasonic DMP BD-30 που πανεύκολα με ενα remote control που αγόαρασα απο το EBay (20 dollars) του εστειλε αυτόματα κάτι κωδικούς και εγινε Region free για τα DVD και παιζει DVD απο ΟΛΟ τον κόσμο.
Αν κάποιος μπορει να με καθοδηγησει προς κανένα λογικό 3D Blu Ray Player που να γίνεται region free για DVD ας μας το πει.
Πολυλόγισα αλλά ηθελα να σας γράψω τις εμπειρίες μου.