ASUS ESSENCE ST

Reaction score
11
Απάντηση: ASUS ESSENCE ST

Προσοχή στους drivers!

Tουλάχιστον στην περίπτωσή μου, πρέπει πρώτα να εγκατασταθούν οι 5.12.8.17731, (beta), και χωρίς να απεγκατασταθούν, να προστεθούν οι νεώτεροι!

Αλλιώς ενεργοποιείται το volume, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον χάνεται το bit perfect και το auto sampling rate σε όλες τις συχνότητες.

:107:

Reaction score
3

Έκανες πρώτα απεγκατάσταση του παλαιού;

:111:
Μα πηγαινοντας στο σαιτ,διαβασα οτι πρεπει να το βαζεις απο πανω και να μην το απεγκαθιστας.Ετσι δεν γραφει;

Reaction score
3

Προσοχή στους drivers!

Tουλάχιστον στην περίπτωσή μου, πρέπει πρώτα να εγκατασταθούν οι 5.12.8.17731, (beta), και χωρίς να απεγκατασταθούν, να προστεθούν οι νεώτεροι!

Αλλιώς ενεργοποιείται το volume, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον χάνεται το bit perfect και το auto sampling rate σε όλες τις συχνότητες.

Μηπως μπορεις να μου το κανεις λιανά,γιατι δεν καταλαβα τιποτα;
Ποιο volume ενεργοποιειται,αυτο το "κουμπι" που υπαρχει στην οθονη της καρτας;
Τι ειναι τα αλλα που γραφεις,bit perfect και auto sampling rate?
Για γραψε κατι,γιατι ολα αυτα με ξεπερνανε.
Ευχαριστω.

Reaction score
11

Μηπως μπορεις να μου το κανεις λιανά,γιατι δεν καταλαβα τιποτα;
Ποιο volume ενεργοποιειται,αυτο το "κουμπι" που υπαρχει στην οθονη της καρτας;
Τι ειναι τα αλλα που γραφεις,bit perfect και auto sampling rate?
Για γραψε κατι,γιατι ολα αυτα με ξεπερνανε.
Ευχαριστω.
1)Ναι αυτό το κουμπί του ASUS CENTER, πρέπει να είναι απενεργοποιημένο όταν όλα είναι σωστά. (ΒΙΤ PERFECT).

2)BIT PERFECT σημαίνει πιστή αναπαραγωγή σήματος, με μηδενική απώλεια ψηφίων, (bits), πράγμα καθόλου αυτονόητο.

3)AUTO SAMPLING σημαίνει πως αναπαράγονται όλα τα αρχεία 44.1 / 48 / 88.2 / 96 / 176.4 / 192 kHz αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται επέμβαση του χρήστη.

Reaction score
4

Καλημέρα , ρε παιδιά ψάχνω να βρω μια πληροφορία για την Asus ST αλλά δεν το βρίσκω.Με ενδιαφέρει να την αγοράσω γιατί από ότι έχω διαβάσει έχει πολύ καλά μονωμένες εισόδους stereo και αναρωτιέμαι . Τώρα που παίζω με την on boared μέσω stereo jack έχω εισαγωγή θορύβου στα ηχεία (ενεργά monitor) η asus έχει balanced εισόδους ?το ρωτάω γιατί τα ηχεία έχουν δυστυχώς μόνο balanced και όχι Line όπως τα m-audio για παράδειγμα.

Βρε θα ξέχναγα το ποιο σημαντικό. Σκέφτομαι να τα συνδέσω με ένα καλό καλώδιο 2xXLR σε 2xRCA αν υπαρχει καποια προταση για το καλωδιο η καποια ποιο σωστή σύνδεση εδώ είμαι.

Ευχαριστώ

Reaction score
11

Καλημέρα , ρε παιδιά ψάχνω να βρω μια πληροφορία για την Asus ST αλλά δεν το βρίσκω.Με ενδιαφέρει να την αγοράσω γιατί από ότι έχω διαβάσει έχει πολύ καλά μονωμένες εισόδους stereo και αναρωτιέμαι . Τώρα που παίζω με την on boared μέσω stereo jack έχω εισαγωγή θορύβου στα ηχεία (ενεργά monitor) η asus έχει balanced εισόδους ?το ρωτάω γιατί τα ηχεία έχουν δυστυχώς μόνο balanced και όχι Line όπως τα m-audio για παράδειγμα.

Βρε θα ξέχναγα το ποιο σημαντικό. Σκέφτομαι να τα συνδέσω με ένα καλό καλώδιο 2xXLR σε 2xRCA αν υπαρχει καποια προταση για το καλωδιο η καποια ποιο σωστή σύνδεση εδώ είμαι.

Ευχαριστώ

1)Βalanced δεν έχει. Σου προτείνω την EMU 1212M με balanced.

2)Περί καλωδίου δεν ξέρω.

Reaction score
1

Νομίζω ότι πήρα αυτόν αλλά πρέπει να τα κοιτάξεις για να μη σε πάρω στο λαιμό μου, γιατί έχει αρκετούς αντάπτορες. Ο συγκεκριμένος πωλητής πιστεύω ότι είναι αξιόπιστος και γρήγορος.

Reaction score
4

Νομίζω ότι πήρα αυτόν αλλά πρέπει να τα κοιτάξεις για να μη σε πάρω στο λαιμό μου, γιατί έχει αρκετούς αντάπτορες. Ο συγκεκριμένος πωλητής πιστεύω ότι είναι αξιόπιστος και γρήγορος.
Δεν υπάρχει πρόβλημα να είσαι καλά για την πρόταση σου. Περιμένω να δω τι θα μου πουν και από το μαγαζί ως λύση αν και σε καλώδιο xlr σε rca μάλλον θα πάω και θα βρω και μια καλή φτηνή κάρτα ήχου USB με καλό dacακι. Εκτός αν μου βρουν λύση τσάμπα. Αυτοί μου πρότειναν αυτήν την σύνδεση οπότε το κρίμα στο λαιμό τους.

Reaction score
1

Caravelle, γι' αυτά που έγραψα σε άλλο νήμα να συμπληρώσω. Δεν ήταν στόχος μου να μειώσω την κάρτα της Asus συγκρίνοντάς την με κάτι πολύ φθηνό. Στο κάτω κάτω την ίδια κάρτα έχω κι εγώ, μ' αρέσει πολύ και δεν πρόκειται να την αλλάξω. Όμως δεν μπορώ να ξέρω τι άλλο κυκλοφορεί στην αγορά κι αν υπάρχουν κι άλλες κάρτες που προσφέρουν τα ίδια με λιγότερα χρήματα. Ούτε έχω συγκρίνει την κάρτα στο σύστημά μου με πανάκριβα dac που κυκλοφορούν. Και για να τελειώσω στον καθένα αρέσει κάτι διαφορετικό και αυτή η κάρτα μπορεί να μην είναι η λύση για όλους.

Reaction score
11

Caravelle, γι' αυτά που έγραψα σε άλλο νήμα να συμπληρώσω. Δεν ήταν στόχος μου να μειώσω την κάρτα της Asus συγκρίνοντάς την με κάτι πολύ φθηνό. Στο κάτω κάτω την ίδια κάρτα έχω κι εγώ, μ' αρέσει πολύ και δεν πρόκειται να την αλλάξω. Όμως δεν μπορώ να ξέρω τι άλλο κυκλοφορεί στην αγορά κι αν υπάρχουν κι άλλες κάρτες που προσφέρουν τα ίδια με λιγότερα χρήματα. Ούτε έχω συγκρίνει την κάρτα στο σύστημά μου με πανάκριβα dac που κυκλοφορούν. Και για να τελειώσω στον καθένα αρέσει κάτι διαφορετικό και αυτή η κάρτα μπορεί να μην είναι η λύση για όλους.
Στα επίπεδα αυτή της τιμής δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Δεν θεώρησα πως προσπαθείς να την μειώσεις. Απλά όταν κάτι είναι πολύ φθηνό δεν εκτιμάμε, συνήθως, τις πραγματικές του δυνατότητες. Έχουμε μάθει να σκεπτόμαστε όπως η αγορά: "το καλό είναι ακριβό".

Κατά τα λοιπά συμφωνούμε.

Reaction score
4

Στα επίπεδα αυτή της τιμής δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Δεν θεώρησα πως προσπαθείς να την μειώσεις. Απλά όταν κάτι είναι πολύ φθηνό δεν εκτιμάμε, συνήθως, τις πραγματικές του δυνατότητες. Έχουμε μάθει να σκεπτόμαστε όπως η αγορά: "το καλό είναι ακριβό".

Κατά τα λοιπά συμφωνούμε.

Υπάρχει βρε εξωτερική η e-mu 0404 :p άκου να μην έχει balanced αργκ :)

Reaction score
11

Υπάρχει βρε εξωτερική η e-mu 0404 :p άκου να μην έχει balanced αργκ :)
Συγνώμη αλλά μιλάμε σε άλλη συχνότητα...δειγματοληψίας!

Η EMU 404 υστερεί σε σχέση με την υψηλή πιστότητα και είναι σημαντικά κατώτερη από την ομόσταυλη 1212M, και λόγω κατώτερου DAC και λόγω τρόπου σύνδεσης!

Η 1212Μ με την σειρά της, έχει σχεδόν επαγγελματικές δυνατότητες επεξεργασίας του ήχου, αλλά ως προς την ποιότητα του αναπαραγόμενου ήχου, είναι σημαντικά πίσω από την ΑSUS ST, η οποία χαρακτηρίζεται σαν κάρτα-dac hiend.

Reaction score
4

Ρε εσύ το θέμα μου είναι ότι είναι εσωτερικές το ξέρω σήμερα έβλεπα την 1212 και μου έτρεχαν τα σάλια....το πρόβλημα μου επίσης με την asus είναι ότι δεν έχει balanced αργκ.
Με βλέπω με μια απλή που να υποστηρίζει 24/94 usb με balanced και οπτική η coaxial.
Οι άλλες είναι ποιο επαγγελματικές για μένα και από την στιγμή που δεν γράφω μου φαίνονται λιγουλάκι άχρηστες.

Ρε τι σπαστικό να ακούς θόρυβο από τα ηχεία και σε τι ιστορίες σε βάζει ένα τέτοιο πράγμα...

Reaction score
11

Ρε εσύ το θέμα μου είναι ότι είναι εσωτερικές το ξέρω σήμερα έβλεπα την 1212 και μου έτρεχαν τα σάλια....το πρόβλημα μου επίσης με την asus είναι ότι δεν έχει balanced αργκ.
Με βλέπω με μια απλή που να υποστηρίζει 24/94 usb με balanced και οπτική η coaxial.
Οι άλλες είναι ποιο επαγγελματικές για μένα και από την στιγμή που δεν γράφω μου φαίνονται λιγουλάκι άχρηστες.

Ρε τι σπαστικό να ακούς θόρυβο από τα ηχεία και σε τι ιστορίες σε βάζει ένα τέτοιο πράγμα...
Σου προτείνω να μην πάρεις τίποτα κατώτερο από την 1212Μ με τις balanced συνδέσεις και με τις τρομερές της δυνατότητες, που μπορεί να μην σου χρειάζονται άμεσα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έχει και πολύ καλό ήχο.

Από κει και πέρα...

(Μην το ξεχάσω: η 404 έχει jitter, (περίπου), 2.500-3.000 ps και η 1212M, (περίπου), 760 ps, με βάση την τυποποιημένη μέτρηση κατά "STEREOPHILE". Και ευτυχώς που είναι του ίδιου κατασκευαστή και μπορούμε να συγκρίνουμε χωρίς άγχος!).

Reaction score
3

1)Ναι αυτό το κουμπί του ASUS CENTER, πρέπει να είναι απενεργοποιημένο όταν όλα είναι σωστά. (ΒΙΤ PERFECT).

2)BIT PERFECT σημαίνει πιστή αναπαραγωγή σήματος, με μηδενική απώλεια ψηφίων, (bits), πράγμα καθόλου αυτονόητο.

3)AUTO SAMPLING σημαίνει πως αναπαράγονται όλα τα αρχεία 44.1 / 48 / 88.2 / 96 / 176.4 / 192 kHz αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται επέμβαση του χρήστη.

Και πως το απενεργοποιουμε;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads