Η Oppo στην Ελλάδα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

απ για απαντηση στο αν θα εχουμε κιτ ...........:121:

Reaction score
10
Καλημερα.
Για το 95 μιλαω βεβαια, και να σου πω, πως βλεπω το θεμα της εισοδου.

Κατ αρχην ειμαι αναμεσα στο ΟΡΡΟ 95 και στο audiolab 8200CDQ.
http://news.ecoustics.com/bbs/messages/10381/644532.html

Δεν ειναι κριμα να παιρνεις ενα πολυ καλο ντακ και να μην εχεις
τη δυνατοτητα να βαλεις ενα π.χ. Squeezebox touch ή
αυτο που εγω θα ηθελα, ενα πισι επανω του, και μαλιστα με τηλεχ/σμο απο το πλευερ οπως κανει το audiolab?

Θα ηθελα λοιπον, ή το 8200 να ηταν universal player, για να μην θελεις
και αλλη μια πηγη (Blu ray) στο ρακ, ή να ηταν το 95 και ψηφιακος προενισχυτης με 2-3 εισοδους.
Οι μονες εισοδοι που διαθετουν τα oppo της σειρας 9x, ειναι τα USB, eSATA.
To PC μπορει να συνδεθει ασυρματα η ενσυρματα με Ethernet.

Κακα τα ψεματα ομως, και τα 2 εχουν αλλo προτευοντα ρολο, τα δε υπολοιπα ειναι απλως βοηθητικα, τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.
Βεβαια το να παζεις τα FLAC, MP3, SCAD, DVD-A με το ESS9018 και τις ματροσκες σου με το QDEO, ειναι μεγαλη δουλεια.

To ενα τα κανει ολα μονο του, το αλλο ειναι ενα CD αλλα και DAC. Σιγουρα DAC που εχει το 9018 δε βρισκεις σ αυτα τα λεφτα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ακομα μια προσπαθεια ,,,,, μπας και ........

μετα........δεν θα φταιω εγω.........................

Reaction score
10
Οσο χρησιμοποιεις αυτο το επιτακτικο υφακι ενος κακομαθημενου παιδιου, θα εισπρατεις την αδιαφορια μου.
Τα υπονοουμενα και τις ψευτο-απειλες εκει που σου δεινουν το δικαιωμα.

Τα νεα θα τα μαθαινεις οταν θα τα μαθαινουν ολοι.

Ειναι καιρος να καταλαβεις οτι το αστρο του ξερολα αρχισε να σβηνει.

Αν δε σ αρεσει......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

αν σου απαντουσα με το ιδιο νομισμα θα επρεπε να αλλαξεις επαγγελμα.
απλα Δεν το κανω , .....................δεν θελω..........
αλλα μην τραβας πολυ το σκοινι,
οταν σπασει δεν ξανακολλα ,
και εγω δεν πουλαω μεσο του εδω πραματα εδω μεσα, ή εκει εξω.......
και ευτυχως για μενα ξερω τι λενε πισω απο την πλατη μου..........

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Οσο χρησιμοποιεις αυτο το επιτακτικο υφακι ενος κακομαθημενου παιδιου, θα εισπρατεις την αδιαφορια μου.
Τα υπονοουμενα και τις ψευτο-απειλες εκει που σου δεινουν το δικαιωμα.

Τα νεα θα τα μαθαινεις οταν θα τα μαθαινουν ολοι.

Ειναι καιρος να καταλαβεις οτι το αστρο του ξερολα αρχισε να σβηνει.

Αν δε σ αρεσει......
αν σου απαντουσα με το ιδιο νομισμα θα επρεπε να αλλαξεις επαγγελμα.
απλα Δεν το κανω , .....................δεν θελω..........
αλλα μην τραβας πολυ το σκοινι,
οταν σπασει δεν ξανακολλα ,
και εγω δεν πουλαω μεσο του εδω πραματα εδω μεσα, ή εκει εξω.......
και ευτυχως για μενα ξερω τι λενε πισω απο την πλατη μου..........

Δεν πάτε καλά και οι δυό.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

νικο πιστευω οτι το υφος μου δεν ειναι επιτακτικο, αν ειναι δεν εχω προβλημα να ζητησω συγνωμη,
αλλα δεν χαρακτηρισα κανενα ξερολα-ουτε ψευτο-απειλησα καποιον ,

ουτε απειλω
ουτε ψευτο-απειλω

οσο αφορα διαφορα κουβαδακια εγω δεν νταραβεριζομαι με το περιεχομενο τους .

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.407

Θα πω κάτι και στους δυο σας και πιστεύω ότι θα είναι καλό και για τους δυο σας:

Σταματήστε αυτή τη κόντρα δημόσια.

Πείτε τα με pm, με τηλέφωνο, με συνάντηση, με ότι θέλετε!

Please...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

νικο πιστευω οτι το υφος μου δεν ειναι επιτακτικο, αν ειναι δεν εχω προβλημα να ζητησω συγνωμη,
αλλα δεν χαρακτηρισα κανενα ξερολα-ουτε ψευτο-απειλησα καποιον ,

ουτε απειλω
ουτε ψευτο-απειλω

οσο αφορα διαφορα κουβαδακια εγω δεν νταραβεριζομαι με το περιεχομενο τους .
Ρε φίλε, τη μιά είσαστε κολλητοί και την άλλη σκοτωμένοι...
Ημαρτον .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Αληθεια οταν καποιος σε ρωτα στον αερα γιατι ειμαστε ακριβοτεροι και εσυ αμεσως τον χαρακτηριζεις εχθρο, βγαζεις εμπιστευτικα πραματα (μη αποδειξιμα στον αερα) συνεχιζεις να επιτιθεσαι , και να χαρακτηριζεις καποιον ξερολα τι εισαι ?
Το συμπερασμα το αφηνω σε εσενα και καθε ενα που εχει iq ανω του 58
Απο εκει και μετα εγω επιθεση ετσι οπως εγω την χαρακτηριζω δεν εκανα.
Αν κανω ειπα και πριν τι θα γινει.
Επισεις ευτυχως για μενα ειμαι σε θεση να κρινω ποιος ειναι φιλος και
ποιος τον κανει για να εκμεταλευτει πραματα.
Το οτι με λενε αναργυρο δεν σημαινει οτι ειμαι και ανεγκεφαλος

.
ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον διαχειριστη της κατηγοριας που τον βαζω σε δυσκολη θεση αλλα δυστυχως πρπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελφαντας.

Reaction score
50

...
ουτε απειλω
ουτε ψευτο-απειλω
εεεεχμ, συγνώμη κιολας βρε argi αλλά αν αυτό http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1264997&postcount=1249 δεν είναι απειλή τότε τι είναι?

έλεος πια ρε παιδιά,
δεν βλέπω κανένα κερδισμένο από αυτή την κόντρα και σίγουρα όχι το forum

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

διαβαζεις επιλεκτικα ? ή επιλεκτικα θυμασαι ?
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1264835&postcount=1242

οταν ζητας μια απαντηση απο καποιον και σε αγνοει επιδεικτικα εσυ τι κανεις ?
οτι βγαζει στο αερα και σου ζητα να πεις σε τι τιμες αγοραζεις τι ειναι ?
οταν σου κανει το φιλο για να διαφημισει δωρεαν τα προιοντα του τι ειναι ?
οταν παιζει με την νοημοσυνη σου τι ειναι ?
οταν γελανε καποιοι πισω απο την πλατη του με αυτα που κανει τι ειναι ?
Αληθεια
εσυ οταν καποιος σε ρωτα στην δουλεια σου κατι τον αγνοεις ?
εσυ αν εμπιστευοσουν κατι σε καποιον και αυτος ο καποιος το εβγαζε στον αερα πως θα τον χαρακτηριζες ?
αληθεια αυτος ο καποιος εχει αποδειξεις ποσο αγοραζω , ή πιστευει τι λεω ?
Αληθεια καποιοι νομιζουν οτι ειμαι τοσο αφελης οταν δεν ανοιγω το στομα μου να καρφωσω οπως εγω ξερω.
Ξερεις κατι ακομα δεν καρφωσα , αν καρφωσω θα τρεξει πολυ αιμα εδω μεσα
και αυτο δεν ειναι απειλη αλλα το τι θα γινει............

εγω εχω σταματησει να ασχολουμαι , και να ξερεις κατι, το σακουλακι της ανεχειας ψιλοαδειαζει.....................

Reaction score
1.458

Τα επόμενα άσχετα μηνύματα θα διαγράφονται και αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία,μετά λύπης μου θα αναγκαστώ να ρίξω και ποινές για 1η φορά!
Η ανοχή μου και η υπομονή μου έχουν και όρια και ελπίζω να μην με κάνετε τα ξεπεράσω!

Reaction score
10
BDP-93EU :
- support για M4A , AVCHD
- προστεθηκε το Picasa Web Album στο Internet.
- Το zoom καθως και το vertical stretch, δουλευουν μονο στους δισκους χωρις BD-Java.
( το vertical stretch ειναι μια απο τις επιλογες του zoom ).

FLAC : διαβαζει απο CD/DVD/Blu-ray, USB thumbdrive/HDD and DLNA.
Υποστηριζει 24-bit/192Khz (stereo) and 24-bit/96Khz (multi-channel)

QDEO : Συμφωνα με την Oppo τα παρακατω χαρακτηριστικα εχουν ενσωματωθει στο 93.
( Qdeo Extended Technology Brief )
  • 3D Video Noise Reduction (VNR): Video Setup - Picture Adjustment - Noise Reduction levels 4-8
  • 3D De-interlacing: Automatically applied to any interlaced content.
    (Please note that the above "3D" references are not related to the Blu-ray 3D format. Here 3D means the three dimensions (X, Y, time) for per-pixel video processing. Basically the video processor checks adjacent pixels and frames to make a processing decision).
  • Nonlinear scaling: Not in use. However linear scaling is used for video up-conversion.
  • 2D Edge Enhancement: Video Setup - Picture Adjustment - Sharpness
  • Adaptive Contrast Enhancement (ACE): Video Setup - Picture Adjustment - Contrast Enhancement
  • Intelligent Color Remapping (ICR): Video Setup - Picture Adjustment - Color Enhancement
  • Compression Artifact Reduction (CAR): Video Setup - Picture Adjustment - Noise Reduction levels 1-3
  • Qdeo True Color(QTC): Applied to HDMI1 when a deep color mode is enabled
  • Natural Depth Expansion (NDE): This is just another name for the detail and edge enhancement function. Video Setup - Picture Adjustment - Sharpness

gor

Reaction score
3

OPPO BDP-83 Blu-ray Disc Player Public Beta Firmware Update
Release Information:

Release date: March 3, 2011.
Category: Public Beta Test Version

Main Version: BDP83-55-0226B
Loader Version: BE2731 or BT0431
Sub Version: MCU83-27-0326

Note: This release is still a beta test version, not an official release. Use it only if you would like to experiment with the new features and improvements. There is a small chance of the new features and improvements not working properly. If that happens, please report any issues to us.
Release Notes:

This public beta version works for both the standard BDP-83 and the BDP-83 Special Edition. Comparing to the previous official release version BDP83-50-0424, the major changes included in this version are:

1. Certain SACD discs with many short tracks or with a long track following several short tracks can cause the player to freeze during playback. This version fixes the issue. The crackles and pops that happened occasionally between tracks on some discs are also eliminated.
2. Fix for the issue of incorrect video size when playing some Blu-ray discs, such as "Patton", "Time Bandits" and "Date Night".
3. A small number of Blu-ray discs with Dolby TrueHD audio exhibit a momentary audio drop-out issue if the player is connected to an A/V receiver via HDMI and bitstream is selected as the HDMI Audio format. This version fixes the issue.
4. Support for LPCM audio streaming over home network is restored. The previous firmware did not carry this feature over from older versions. Please note that home network streaming is an experimental feature. You will need a computer running UPnP or DLNA streaming server software that can support transcoding to LPCM in order to use this feature.
5. The previous firmware version displays the time counter slightly too fast when playing SACD. This version fixes the issue.
6. The Dolby TrueHD channel mapping problem for LPCM and analog output introduced in the previous public beta firmware (not affecting the official release version) has been fixed.
7. Other general disc and media file compatibility improvement based on recent and upcoming Blu-ray releases as well as user-submitted samples.

All features and improvements of the previous firmware are also included in this version.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Οπως εχω πει και στο παρελθον, πριν κανουμε αναβαθμιση, διαβαζουμε τι περιεχει και τι διορθωσεις κανει η νεα εκδοση.
Αν εχουμε παρατηρησει κατι απο αυτα που αναφερει δεν μας απασχολουν ( πχ SCAD ), δεν ειναι αναγκη να κανουμε αναβαθμιση.

Οσον αφορα τα Beta Firmware, η επιλογη ειναι προσωπικη.
Σε λιγο καιρο θα εχουμε την official εκδοση κι εται δε θα χρειαστει να κανουμε 2 φορες αναβαθμιση.

Να θυμισω οτι σφαλμα στην εγκατασταση firmware, για οποιοδηποτε λογο, σημαινει mother-board, το ακριβοτερο πραγμα που εχει ενα player.

Reaction score
89
με λιγα λογια .... μην ενοχλεις την ενοχληση αν δε σε ενοχλησει πρωτα χαχαχαχααααα!!! :137:

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Οπως εχω πει και στο παρελθον, πριν κανουμε αναβαθμιση, διαβαζουμε τι περιεχει και τι διορθωσεις κανει η νεα εκδοση.
Αν εχουμε παρατηρησει κατι απο αυτα που αναφερει δεν μας απασχολουν ( πχ SCAD ), δεν ειναι αναγκη να κανουμε αναβαθμιση.

Οσον αφορα τα Beta Firmware, η επιλογη ειναι προσωπικη.
Σε λιγο καιρο θα εχουμε την official εκδοση κι εται δε θα χρειαστει να κανουμε 2 φορες αναβαθμιση.

Να θυμισω οτι σφαλμα στην εγκατασταση firmware, για οποιοδηποτε λογο, σημαινει mother-board, το ακριβοτερο πραγμα που εχει ενα player.
Δηλαδη μπορει η αναβαθμιση (official εκδοση) που δημιουργηθηκε για να βελτιωσει/διορθωσει τα ελατωματα κατα το σχεδιασμο του προιοντος να προκαλεσει ζημια στο "hardware" του ιδιου του προιοντος?!! και αν ναι κατω απο ποιες συνθηκες?

Reaction score
0

Εσύ μπορείς να προκαλέσεις ζημιά κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης κλείνοντας πχ τον player.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe