Μπέρδεμα

Reaction score
4
Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας με κάτι γιατί έχω μπερδευτεί.

Έχω τον vsx-520 και τα klipsch rb-82 και έχω διαβάσει , ακούσει ότι αν δεν έχεις τελικό ενισχυτή δεν βλέπεις προκοπή.Μου αρέσει γενικός να ακούω μουσική δυνατά και είμαι ευχαριστημένος από τον υπάρχων ενισχυτή μου.Και ρωτώ μπορώ να συνδέσω τελικό στον Pioneer για να παίζουν όταν ακούω μουσική σε stereo ποιο καλά τα ηχεία ?η κάτι τέτοιο ?

Συχωρέστε με αν λέω βλακείες :403:

Reaction score
4
Απάντηση: Μπέρδεμα

Έχει pre-out για σύνδεση με Surround back και Front το κλασικό.Δεν ξέρω αν εννοείς κάποια αλλά pre-out ειδική για τελικό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Reaction score
4

Thanks Νίκο για την βοήθεια.Και κάτι τελευταίο τι ενισχυτή σχετικά φτηνό θα μπορούσα να πάρω αντίστοιχο με τον vsx-520 που να έχει δυνατότητα σύνδεσης τελικού ?Για μελλοντική αγορά το λέω.

Reaction score
4

Σωστός. Απλά ρώτησα για να έριχνα ένα γρήγορο βλέφαρο το βράδυ που θα έχω χρόνο. Έτσι εγκυκλοπαιδικά.

Reaction score
1.187

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας με κάτι γιατί έχω μπερδευτεί.

Έχω τον vsx-520 και τα klipsch rb-82 και έχω διαβάσει , ακούσει ότι αν δεν έχεις τελικό ενισχυτή δεν βλέπεις προκοπή.

Συχωρέστε με αν λέω βλακείες :403:
Δεν υπάρχουν rb-82 !!!

Αν είναι ηχεία ραφιού είναι rb-81 αν είναι δαπέδου είναι rf-82

Ποιά από τα δύο είναι;

Reaction score
1.187

Λες με ευαισθησία 97dB @ 2.83V / 1m να μην επαρκεί ο ενισχυτής να τα οδηγήσει;

Αν υπάρχει ενισχυτής που δεν μπορεί να οδηγήσει τα Klipsch τότε δεν μπορεί να οδηγήσει τίποτα!
Η γνώμη μου είναι ότι αυτά τα ηχεία τα οδηγούν ΟΛΟΙ οι ενισχυτές. Αν είχες δυσκολοδήγητα τότε να το συζητούσαμε...

Reaction score
4

Ναι το ξέρω ότι είναι εύκολα τα γλυκουλια μου απλά έχω ακούσει ότι μπορούν να παίξουν στην διπλή ένταση αν έχεις τελικό για αυτό άνοιξα το θέμα.Για να δω πως και τι.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα ηχεία super είναι και παίζουν πολύ δυνατά και καθαρά.

Reaction score
1.187

Καλά στην διπλή ένταση δεν θα παίξουν αλλά λέμε τώρα...

Το γεγονός είναι ότι ένας τελικός πάντα είναι μια αναβάθμιση κυρίως σε θέμα ποιότητος και δευτερευόντως σε θέμα έντασης. Η ουσία είναι όμως ότι είναι πιο απαραίτητος σε περιπτώσεις δυσκολοδήγητων ηχείων όπου οι ολοκληρωμένοι AV "γονατίζουν" για να τα οδηγήσουν και εκεί η ύπαρξη τελικού είναι που θα κάνει την διαφορά.
Τα δικά σου που είναι τα πλέον ευκολοδήγητα είναι τα τελευταία που θα ζητούσαν ποτέ την ύπαρξη τελικού.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

παλαιανθρωπε δενσου εχω πει να παρεις τηλεφωνο

Reaction score
4

παλαιανθρωπε δενσου εχω πει να παρεις τηλεφωνο
Βρε σε είχα πάρει πριν κανένα μήνα και μου τα είχες πει αλλά ο παλιόγερος τα ξέχασα χαχαχαχαχαχα αλήθεια τα ξέχασα :133:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γενικα περνε τηλεφωνο για ενα για :126:

Reaction score
4

Τώρα θα δεις θα σε πάρω θα σου πω για και θα στο κλείσω χαχαχαχαχαχα :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.899
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo