ΗΧΟΣ/ΕΙΚΟΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018

ARCHITECH:Jadis με εμφάνιση που προξενεί...αρρυθμίες:612:

ΟΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ!

(Ή αλλιώς,τα ΄΄κουρέλια΄΄ τραγουδάνε ακόμα:126:)
MEΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΗ CD PLAYERS
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ!
(Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μεμονωμένη δοκιμή της έκδοσης του Audiolab 8200 με το ενσωματωμένο προενισχυτικό στάδιο...)

ΗΧΕΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ
BLUETONE AUDIO SIRENE 35
MARTIN LOGAN ETHOS
(Παρατήρηση:Γιά περαιτέρω ανάλυση στο Εthos,αναμείνατε τον...Billy the Kid:137:)
KEF Q900

PANASONIC DMP-BDT310
TΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒLU-RAY 3D PLAYER TΟΥ 2011

ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ AV
ΟΝΚΥΟ PA-MC5500 & PR-SC5508

THΛΕΟΡΑΣΗ Νano LED
LG INFINIA 47LEX8

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ
JVC DLA-X3
EPSON EH-TW3600

ΕΛΛΗΝΙΚΟ CD PLAYER
AUDIO TECHNOLOGIES CDP-7

(Παρατήρηση:Γνωστές ΄΄εστέτ΄΄ ευρωπαϊκές εταιρείες χρεώνουν περίπου τετραπλάσια γιά μηχανισμό CDPro2,συρόμενη καταπακτή και ΄΄ψαγμένα΄΄ λιτή αρχιτεκτονική κυκλώματος είτε με είτε χωρίς γλόμπους...)

NAD C356BEE

MSB PLATINUM Combo:΄΄Πολύτιμο΄΄ το όνομα αλλά και φθηνότερα όπλα διαθέτουν τη ...΄΄χάρη΄΄:126:

SONY ALPHA SLT-A55V

HARMAN KARDON BDS-800 & BDS-600

SIM AUDIO MOON 300D

Reaction score
4.507
Απάντηση: ΗΧΟΣ/ΕΙΚΟΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟ CD PLAYER
AUDIO TECHNOLOGIES CDP-7
(Παρατήρηση:Γνωστές ΄΄εστέτ΄΄ ευρωπαϊκές εταιρείες χρεώνουν περίπου τετραπλάσια γιά μηχανισμό CDPro2,συρόμενη καταπακτή και ΄΄ψαγμένα΄΄ λιτή αρχιτεκτονική κυκλώματος είτε με είτε χωρίς γλόμπους...)

Μήπως γιατί πληρώνουν και κανέναν designer?
Σαν αγροτικό μηχάνημα είναι σε εμφάνιση!

Reaction score
4.305

ΕΛΛΗΝΙΚΟ CD PLAYER
AUDIO TECHNOLOGIES CDP-7

Το ποιοι χρεωνουν ακριβα ειναι πονεμενη ιστορια.
Εγω εχω το σιντι πλαυερ της Acustic Art MkII με τον μηχανισμο CDPro2. Δυστυχως πριν περασουν τα 2 χρονια απο την αγορα του χαλασε η κεφαλη (το λεηζερ). Η εδω αντιπροσωπεια (Aphrodites Vision) δεν αναγνωριζει την εγγυηση των 2 ετων για τις κεφαλες (λεει οτι μεχρι 6 μηνες ειναι η εγγυηση!!).

Εν πασει περιπτωσει εστειλα καποια e-mail στο εξωτερικο για να βρω κεφαλη αλλα δυστυχως υπηρχε ελλειψη εκεινο το διαστημα. Στην συνεχεια εστειλα το μηχανημα στην αντιπροσωπεια στην Αθηνα. Αφου εκανα 3 μηνες κι αυτοι να βρουν κεφαλη μου την χρεωσαν 550 ευρω και αλλα 140 ευρω τα εργατικα. Τα εργατικα σε σερβις της Θεσ/νικης που ειχα απευθυνθει νωριτερα μου ειχαν πει οτι θα κοστιζαν γυρω στα 30 ευρω!!.

Αφου περασαν γυρω στις 2 βδομαδες απο την στιγμη που παρελαβα το μηχανημα (και φυσικα αφου πληρωσα τα 700 ευρω) μου ηρθαν 2 e-mail απο το εξωτερικο για την ιδια κεφαλη που μου την χρεωναν 230 ευρω!! Γαμω την γκαντεμια μου.
Ομως οταν ακουω οτοι οι Ελληναρες ειναι οι φτηνοι βγαζω σπυρακια.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Το κρατος πλεον κατοχειρωνει τον καταναλωτη με 2 τουλαχιστον χρονια εγγυηση για οποιαδηπποτε ηλεκτρικη/ηλεκτρονικη συσκευη και θα πρεπε να επιμεινεις η να απευθυνθεις στην προστασια καταναλωτη για να τους "υπενθυμισει" τις υποχρεωσεις τους

Reaction score
4.305

Το κρατος πλεον κατοχειρωνει τον καταναλωτη με 2 τουλαχιστον χρονια εγγυηση για οποιαδηπποτε ηλεκτρικη/ηλεκτρονικη συσκευη και θα πρεπε να επιμεινεις η να απευθυνθεις στην προστασια καταναλωτη για να τους "υπενθυμισει" τις υποχρεωσεις τους
Κοιτα, κατι αντιστοιχο γινεται και με τις λαμπες προβολεων. Μπορει να δινουν στον προβολεα 2 χρονια εγγυηση στην λαμπα ομως οι περισσοτερες εταιριες δινουν μονο 6 μηνες εγγυηση.

Τελος παντων εγω εγραψα τα παραπανω μονο και μονο για το γεγονος οτι το να βλεπουμε εθνικιστικα οτι εμεις οι Ελληνες ημααστε οι φτηνοι, η ημαστε οι καλοι, η ημαστε τα δαιμονια και οι αλλοι ολοι μας προσκυνανε τετοια σχολια προσωπικα μονο γελιο με προκαλουνε.

Reaction score
249

και τα cd rom που πουλιουνται τι εγγυηση εχουν 6 μηνες;
γι αυτο ολοι τωρα παιζουν με σκληρο και ντακ
ακου επισκευη 700 €

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Απάντηση: ΗΧΟΣ/ΕΙΚΟΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011:Τρακτέρ στην Εθνική Οδό της Υψηλής Πιστότητας

Χαίρομαι που το σχόλιο άγγιξε ευαίσθητες χορδές που αφορούν όλους μας...
ΕΛΛΗΝΙΚΟ CD PLAYER
AUDIO TECHNOLOGIES CDP-7
(...)
Μήπως γιατί πληρώνουν και κανέναν designer?Σαν αγροτικό μηχάνημα είναι σε εμφάνιση!
Η υποστήριξη προϊόντων που αξίζουν από το αντίστοιχο αγοραστικό κοινό μπορεί να καταργήσει εξελικτικά αδιέξοδα.Ενδεικτικά,ο Ferruccio Lamborghini από κατασκευαστής...τρακτέρ είχε ξεκινήσει.:612:

...
Ομως οταν ακουω οτι οι Ελληναρες ειναι οι φτηνοι βγαζω σπυρακια.
Τελος παντων εγω εγραψα τα παραπανω μονο και μονο για το γεγονος οτι το να βλεπουμε εθνικιστικα οτι εμεις οι Ελληνες ημααστε οι φτηνοι, η ημαστε οι καλοι, η ημαστε τα δαιμονια και οι αλλοι ολοι μας προσκυνανε τετοια σχολια προσωπικα μονο γελιο με προκαλουνε.
Με ποιά κριτήρια φταίει το σύνολο των εγχώριων κατασκευαστών εάν απευθύνεσαι σε ΄΄λάθος΄΄(κατά τη μαρτυρία σου) αντιπροσώπους χειροποίητων γερμανικών προϊόντων;
Ας μην ξεχνάμε ότι όποιοι φέρονται ως επιτήδειοι κατασκευαστές ή μεταπράττες χαϊενδικών προϊόντων-ηχητικών και μη- κερδίζουν εκμεταλλευόμενοι πάντα το δικό μας ΄΄ψώνιο΄΄ ως καταναλωτές.
Υπάρχει μία ριζική ΄΄θεραπεία΄΄ που αρμόζει σε παρεμφερείς απογοητεύσεις:εάν κάποιος αισθάνεται αδικημένος,ας καταγράψει ανεξίτηλα το περιστατικό στη μνήμη και ας αποφύγει από εκεί και πέρα ν'απευθυνθεί στον επαγγελματία που τον έχει ΄΄χαλάσει΄΄ γιά οποιαδήποτε συσκευή που o άλλος διακινεί,οσοδήποτε επιθυμητή και να φαντάζει αυτή στην εκτίμησή του.

Reaction score
3.972

Κοιτα, κατι αντιστοιχο γινεται και με τις λαμπες προβολεων. Μπορει να δινουν στον προβολεα 2 χρονια εγγυηση στην λαμπα ομως οι περισσοτερες εταιριες δινουν μονο 6 μηνες εγγυηση.

Aγαπητέ στη Θεσσαλονίκη υπάρχει Ο μάστορης που σου φτιάχνει αυτό που χαλάει και σε χρεώνει λιγώτερο απο αυτό που πρέπει...εκπλήσσομαι που τον αγνοείς!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Aγαπητέ στη Θεσσαλονίκη υπάρχει Ο μάστορης που σου φτιάχνει αυτό που χαλάει και σε χρεώνει λιγώτερο απο αυτό που πρέπει...εκπλήσσομαι που τον αγνοείς!!
Ασε να τελειωσει τα ημετερα πρωτα και επειτα στειλε του πελατες .
Μιλαω κι εγω που................:432:

Reaction score
1

Το συγκεκριμένο τεύχος μου έκανε συντροφιά στο νοσοκομείο.Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συντάκτες για τα απλά και κατανοητά άρθρα-δοκιμές, για το BD της Panasonic και τον προβολέα της Epson.

Reaction score
4.305
Απάντηση: ΗΧΟΣ/ΕΙΚΟΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011:Τρακτέρ στην Εθνική Οδό της Υψηλής Πιστότητας

Χαίρομαι που το σχόλιο άγγιξε ευαίσθητες χορδές που αφορούν όλους μας...

Η υποστήριξη προϊόντων που αξίζουν από το αντίστοιχο αγοραστικό κοινό μπορεί να καταργήσει εξελικτικά αδιέξοδα.Ενδεικτικά,ο Ferruccio Lamborghini από κατασκευαστής...τρακτέρ είχε ξεκινήσει.:612:

Με ποιά κριτήρια φταίει το σύνολο των εγχώριων κατασκευαστών εάν απευθύνεσαι σε ΄΄λάθος΄΄(κατά τη μαρτυρία σου) αντιπροσώπους χειροποίητων γερμανικών προϊόντων;
Ας μην ξεχνάμε ότι όποιοι φέρονται ως επιτήδειοι κατασκευαστές ή μεταπράττες χαϊενδικών προϊόντων-ηχητικών και μη- κερδίζουν εκμεταλλευόμενοι πάντα το δικό μας ΄΄ψώνιο΄΄ ως καταναλωτές.
Υπάρχει μία ριζική ΄΄θεραπεία΄΄ που αρμόζει σε παρεμφερείς απογοητεύσεις:εάν κάποιος αισθάνεται αδικημένος,ας καταγράψει ανεξίτηλα το περιστατικό στη μνήμη και ας αποφύγει από εκεί και πέρα ν'απευθυνθεί στον επαγγελματία που τον έχει ΄΄χαλάσει΄΄ γιά οποιαδήποτε συσκευή που o άλλος διακινεί,οσοδήποτε επιθυμητή και να φαντάζει αυτή στην εκτίμησή του.
Μαλλον δεν καταλαβες.
Εγω εγραψα οτι οποιος φερεις την ταμπελα Ελληνας, δεν σημαινει οτι ειναι ο καλυτερος η ο φτηνοτερος. Γιατι από παρομοια σχολια μπουκωσαμε. Και νομιζω ότι δεν χρειαζεται να φερω παραδειγματα για να το αποδειξω. Αλλωστε στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ολοι ειμαστε με κατεβασμενα τα αυτια (ελεω κρισης)

Ταξιδευοντας στις γειτονικες χωρες τακτικα, κι αυτοι συνεχως λενε, για το ποσο εξυπνοι είναι, ότι στην Αμερικοι ποσους επιστημονες εχουν, δηλαδη ότι λεμε εμεις εδώ τα ιδια λενε κι εκει. Γιατι τα περισσοτερα απ αυτά ξεκινανε από το σπιτι, το σχολιο και την τιβι. Και το αστειο της υποθεσης είναι ότι κανεις πριν γεννηθει δεν επιλεγει τους γονεις του η την χωρα που θα γεννηθει. Απο κει και περα η προπαγανδα δημιουργει τους περηφανους Ελληνες (Τουρκους Γερμανους Γαλλους κλπ.).

Reaction score
4.305

Για λεγε!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018

Μαλλον δεν καταλαβες.

Εγω εγραψα οτι οποιος φερεις την ταμπελα Ελληνας, δεν σημαινει οτι ειναι ο καλυτερος η ο φτηνοτερος. Γιατι από παρομοια σχολια μπουκωσαμε...

Ταξιδευοντας στις γειτονικες χωρες τακτικα, κι αυτοι συνεχως λενε, για το ποσο εξυπνοι είναι, ότι στην Αμερικοι ποσους επιστημονες εχουν, δηλαδη ότι λεμε εμεις εδώ τα ιδια λενε κι εκει...
Δεν πειράζει.Αρκεί να καταλαβαίνουμε όλοι πως το διαζύγιο απ'όσους διανομείς μας δυσαρεστούν με οποιονδήποτε τρόπο,τονώνει την αυτοεκτίμηση των χρηστών υψηλής πιστότητας κι εδραιώνει συλλογική καταναλωτική συνείδηση με τα κατάλληλα αντανακλαστικά.

Οποιαδήποτε εισαγόμενη συσκευή πλασάρεται ενδεχομένως μετά βαΐων και κλάδων από διάφορα παπαγαλάκια δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι ο κατασκευαστής της έχει μεγαλύτερη σχεδιαστική στόφα ή Έρευνα & Ανάπτυξη από τους αντίστοιχους εγχώριους.Η ξενομανία και το σύνδρομο του ΄΄αρχοντοχωριάτη΄΄ δεν μας επιβλήθηκαν από κανένα ΄΄μνημόνιο΄΄,μονάχοι μας τα γιγαντώσαμε από καταβολής του νεώτερου Ελληνικού κράτους.
Η ενθάρρυνση των εγχώριων προσπαθειών δεν είναι ζήτημα (παρεξηγούμενου;) πατριωτισμού.Στην τωρινή συγκυρία αποτελεί-σε συνδυασμό με διάφορες άλλες κινήσεις- μία ευκαιρία θεραπείας από χρόνια σύνδρομα τα οποία έχουν εκφυλίσει-αν μη τι άλλο- το νευρικό ιστό και την έννοια της υψηλής πιστότητας.

Oυσιαστικό ζητούμενο δεν είναι τί συλλογική αντίληψη έχει διαμορφώσει το εκάστοτε εθνικό σύνολο,αλλά οι πράξεις στις οποίες ο κάθε λαός προβαίνει ώστε να πλησιάσει και να εδραιώσει το ιδανικό που έχει πλάσει γιά τη δική του υπόσταση.:126:

Κι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:Η Αιθιοπία του πάλαι ποτέ Mengistu,από επίκεντρο των Live Aid της δεκαετίας του 80 έχει φτάσει να θεμελιώνει την ανάπτυξη τεχνογνωσίας γιά την εγχώρια παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων...
http://www.ethiopian-news.com/ethiopian-electric-car-transportation-revolution/

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members