ΣΟΥΞΟΥ-ΜΟΥΞΟΥ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ!

Reaction score
11
Απάντηση: ΣΟΥΞΟΥ-ΜΟΥΞΟΥ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ!

Kαι η τελική πινελιά

Αν, λέω αν, πιστέψουμε ότι η δικαλωδίωση έχει να προσφέρει, με τον τρόπο αυτό, οι δύο αγωγοί παραμένουν πραγματικά σε σταθερά μεγάλη απόσταση.

:107:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.113
Δε με λετε, παρνουμε κ σχοινι δωρο με τα μανταλακια για ν απλωνουμε τιποτα????:142::142::144:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.113
ασε, σε διπλοκαλωδιωση θα μας βγει ακριβα.
και βεβαια δε θα χουμε ν απλωνουμε μετα.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: ΣΟΥΞΟΥ-ΜΟΥΞΟΥ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ!

Δε με λετε, παρνουμε κ σχοινι δωρο με τα μανταλακια για ν απλωνουμε τιποτα????:142::142::144:
Όπως σε κόβω δεν την έχεις σκίσει ακόμα την γάτα, (σου εύχομαι στο μέλλον).

Τέλος πάντων κάνε της δώρο ένα σκοινί απλώματος!

Πρόσεξε όμως μην σου "φάει" τα πολύτιμα χαϊφιντελικά σου μανταλάκια για να τα βάλει στο σκοινί που θα της χαρίσεις!
(Τι τραβάμε και μεις...)

Reaction score
249

ρε φιλε ημαρτον, ακου καρυδια μανταλακι και ξυλινο ελατηριο!
μετρικ χαλο που σας χρειαζεται!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ή απλά φτιάχνεις ένα σύστημα που σε ευχαριστεί οπότε δεν ασχολείσαι με τέτοια "tweaks" και ακούς μουσική.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.949

Nα ρωτησει ο ασχετος τωρα?
"Και γιατι πρεπει οπωσδηποτε να σηκωθουν τα καλωδια απο το πατωμα?":121:
Έτσι όπως μας έχει πλακώσει η τρόικα και μας έχουν πέσει όλα, ας μας μείνει και κάτι σηκωμένο... :137:

Reaction score
1.788

Είπαμε αρχικά πως είναι για περιπτώσεις που δεν φαίνονται τα καλώδια.

Μην με βγάζετε εκτός προδιαγραφών και εκτός ψυχικής ηρεμίας!

Xρηστο τα μανταλακια τη μαρκα ειναι;;

EΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
11

Xρηστο τα μανταλακια τη μαρκα ειναι;;
Είναι τα περίφημα "σούξου-μούξου", από παλιά δρύινα βαρέλια κρασιού του πύργου της "ΑHAIA CLAUSS", πέντε κελάρια κάτου μεσ' την γης, σε σταθερή θερμοκρασία 10 βαθμών, για πέντε αιώνες, νάμε. Με άρωμα μαυροδάφνης!

(Αφού τα ήθελαν και οι Τουρκαλάδες για τα δικά τους hi-fi αλλά τους πότισαν κρασί και το ξέχασαν και φύγαν έτσι νάμε. Και τα ευλόγησε και ο παππάς του χωριού γιατί λέει...αλλά ας μην το συνεχίσω, καταλάβατε, μιλάμε για ποιότητα!).).

Reaction score
7.038

Καλημέρα κ. ιδρυτά!

Να πω κατ' αρχήν ότι η συμβατική μορφή που έχουν τα "cable lifters" είναι κάπως έτσι:

Tώρα η θεωρία λέει ότι βελτιώνουν τον ήχο όσον αφορά τα μεταβατικές κορυφώσεις, τα μπάσα, τις υψηλές και ότι άλλο βάλει η φαντασία μας!

Ο λόγος είναι πως η επαφή με το πάτωμα, ιδιαίτερα αν έχουμε χαλί, αυξάνει τον στατικό ηλεκτρισμό και, σαν συνέπεια, την χωρητικότητα των καλωδίων. Κάποιοι άλλοι λένε ότι αν έχουμε ξύλινο πάτωμα μειώνουν τους κραδασμούς που φθάνουν στα καλώδια και επηρεάζουν τον ήχο. Ακόμα κάπου αλλού είδα για επιδράσεις από δεινορεύματα που φθάνουν στο πάτωμα από το έδαφος και άλλα πολλά.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι βλέπουν βελτίωση! Προσωπική άποψη δυστυχώς δεν έχω, αλλά, μέσα σε όλα τ' άλλα, δεν χάνουμε τίποτα...

Χρήστο είσαι άρρωστος!!:114:
Ερώτηξις.
Για πέτρινο πάτωμα τι παίζει με τα καλώδια?

Reaction score
11

Χρήστο είσαι άρρωστος!!:114:
Ερώτηξις.
Για πέτρινο πάτωμα τι παίζει με τα καλώδια?
Έχεις δει το "Ο πόλεμος των κόσμων" του Όρσον Γουέλς; Και κει για γη σταθερή και σίγουρη και πέτρινη και από πάνω ασφάλτινη την είχανε αλλά τι ξεφύτρωσε από μέσα;

Χωρίς να θέλω να σου δημιουργώ ανασφάλειες και να νιώθεις άσχημα όταν είσαι στο σαλόνι σου και ακούς το hi fi σου, δεν τραβάς και μερικά σούξου-μούξου μανταλάκια, η ίσως άλλα πιο ιλουστρασιόν στηρίγματα, στα καλώδιά σου; Και αυτά θα το χαρούνε το ύψος, θα πάρουνε αέρα και ανάμεσα στα όργανα θα φυσάει πολύ, και εσύ θα έχεις το κεφάλι σου πολύ-πολύ ήσυχο, δηλαδής χαμηλό κατώφλι θορύβου μετρημένο σε db!

Βάλτα 'κει πέρα τα ευλογημένα!

Αμ' πως!

Reaction score
7.038

άμα δεν έχεις πόρτα THX CERTIFIED δεν κάνεις δουλειά :137:

http://hd.engadget.com/2008/09/03/worlds-first-thx-certified-soundproof-door-debuts-at-cedia/
Είναι χάι έντ??:137:

Έχεις δει το "Ο πόλεμος των κόσμων" του Όρσον Γουέλς; Και κει για γη σταθερή και σίγουρη και πέτρινη και από πάνω ασφάλτινη την είχανε αλλά τι ξεφύτρωσε από μέσα;

Χωρίς να θέλω να σου δημιουργώ ανασφάλειες και να νιώθεις άσχημα όταν είσαι στο σαλόνι σου και ακούς το hi fi σου, δεν τραβάς και μερικά σούξου-μούξου μανταλάκια, η ίσως άλλα πιο ιλουστρασιόν στηρίγματα, στα καλώδιά σου; Και αυτά θα το χαρούνε το ύψος, θα πάρουνε αέρα και ανάμεσα στα όργανα θα φυσάει πολύ, και εσύ θα έχεις το κεφάλι σου πολύ-πολύ ήσυχο, δηλαδής χαμηλό κατώφλι θορύβου μετρημένο σε db!

Βάλτα 'κει πέρα τα ευλογημένα!

Αμ' πως!

Καράβελε κανόνισε να χαλάσω τα μανδαλάκια του κοριτσιού
τα οποία είναι και ξύλινα παρεπιπτόντως.
Τελικά έχουν πολλές χρήσεις τα άτιμα.
Στην παρούσα φάση τα ροκανίζει ο μικρός που βγάζει δόντια:136:

Άντε καληνύχτες.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.452

:138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πριν αρκετα χρονια καναμε καποιες δοκιμες (δεν θυμαμαι σε τι )
και σαν το μικρο παιδι εκανα τις αλλαγες.Καπου εκει που ολοι ακουγαν σηκωσα το ενα καωδιο τυο ενος ηχειου .Ειδα τους αλλους να μενουν , τ εκανες μου λενε ?
και τους λεω (λουσου με ουλτρεξ και θα δεις) δεν ηξεραν τι εκανε την διαφορ που ακουγαν οταν σηκωνα το καλωδιο.
Μετα απο χρονια ειδαμε καποια προιοντα να ερχονται.
Κραδασμοι ? (θα το δουμε) κατι αλλο στο καλωδιο ? ουτε αυτο το ξερω.
σημασια εχει οτι μια μικρη διαφορα υπαρχει .Οχι να τρελλαθουμε , αλλα κατι φτιαχνει..

Οσο αφορα τους κραδασμους προσφατα ελυσα τα κλιπς μου και ειδα οτι ολα τα καλωδια ηταν τυλιγμενα με κατι σαν αφρολεξακι , μαλλον κατι ειδαν και το εβαλαν.Υπαρχουν πολλων ειδω τετοια προιοντα.Προσωπικα εχω κατι ayre και cardas (η cardas τα κατασκευαζει και τα δυο) υπαστηριζει οτι οι διαστασεις ειναι αναλογικες (απο την φυση) δεν ξερω αν , τα εχω αγορασει ολα παο την αμερικη.συντομα θα κανω τα δικα μου τεστ και θα σας πω τι ακουσα.
Α ο κατασκευαστης της ......(δεν την θυμαμαι γμτ) ειχε κοψει Τ ηλεκτρολογικα, και τα ειχε στο συστημα του.
Να θυμηθω και την εταιρια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και με κατι που εγω εχω φτιαξει, η ιδεα ειναι απλη, απλα να σηκωθει το καλωδιο.

Reaction score
1.075

Ένα upgrate: στα μανταλάκια κάνε 20 σπείρες με σύρμα 0,1mm και σύνδεσε LED στις άκρες του. Θα έχεις και φωτορυθμικό που θα παίζει επαγωγικά:116:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.452

Καπου εκει που ολοι ακουγαν σηκωσα το ενα καλωδιο του ενος ηχειου .Ειδα τους αλλους να μενουν , τι εκανες μου λενε ?
Μήπως κούνησες κάποιο καλώδιο ηχείου που δεν ήταν κουμπωμένο καλά; :136:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.836
Members