Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Reaction score
89
ξεσκιστηκε στη βροχη ρε φουστη μου σημερα στο κεντρο απτο πρωι ουτε ενα λεπτο δε σταματησε η ατιμη!!! :141:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Φτου ρε γαμώτο...:138:
Τελικά το φόρεμα που φοράω είναι μπλούζα!:138::142:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

έλα μωρέ, μέρα είναι, θα περάσει....

:204::138:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Είδα ένα παράξενο όνειρο τη νύχτα...
Να το πω?:121:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Είδα ότι πήγαινα μια ανηφόρα με ποδήλατο και μάλιστα με σκασμένη την πίσω ρόδα. Κάποια στιγμή έφτασα σε μια τράπεζα όπου ήθελα να κάνω αίτηση για web banking, αλλά κι εκεί "στράβωσε" γιατί δεν είχα μαζί μου ταυτότητα. Θυμήθηκα ότι την είχα αφήσει στο αυτοκίνητο κι αφού ανεβοκατέβηκα πολλές σκάλες, κι αφού "έφαγε" το ατμ την κάρτα μου, πήρα το δρόμο για το αυτοκίνητό μου.
Περπατούσα σε κάτι σκοτάδια και κάποια στιγμή θυμήθηκα ότι κάπου είχα ξεχάσει τα παιδιά μου:131:
Σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο τον άντρα μου αλλά φυσικά δεν είχε μπαταρία. Σκέφτηκα λοιπόν να μπω σ' ενα μαγαζί να δανείστω τηλέφωνο από κάποιον.

Μπάινω σε μια ταβέρνα και βλέπω δέξια μου μια παρέα που καθόταν ο Τριανταφυλλόπουλος:131:

Ζήτησα να μου δώσει τη συσκευή του να κάνω μια κλήση κι αυτός δε μου την έδινε γιατί δεν ήξερε να βάζει απόκρυψη αριθμού.:131:

Σ' αυτό το σημείο ξύπνησα μάλλον λόγω απελπισίας.

Μaλaκια όνειρο...:137:

Πού 'σαι ονειροκρίτη?????:138:

Reaction score
4.396
Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Είδα ότι πήγαινα μια ανηφόρα με ποδήλατο και μάλιστα με σκασμένη την πίσω ρόδα. Κάποια στιγμή έφτασα σε μια τράπεζα όπου ήθελα να κάνω αίτηση για web banking, αλλά κι εκεί "στράβωσε" γιατί δεν είχα μαζί μου ταυτότητα. Θυμήθηκα ότι την είχα αφήσει στο αυτοκίνητο κι αφού ανεβοκατέβηκα πολλές σκάλες, κι αφού "έφαγε" το ατμ την κάρτα μου, πήρα το δρόμο για το αυτοκίνητό μου.
Περπατούσα σε κάτι σκοτάδια και κάποια στιγμή θυμήθηκα ότι κάπου είχα ξεχάσει τα παιδιά μου:131:
Σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο τον άντρα μου αλλά φυσικά δεν είχε μπαταρία. Σκέφτηκα λοιπόν να μπω σ' ενα μαγαζί να δανείστω τηλέφωνο από κάποιον.

Μπάινω σε μια ταβέρνα και βλέπω δέξια μου μια παρέα που καθόταν ο Τριανταφυλλόπουλος:131:

Ζήτησα να μου δώσει τη συσκευή του να κάνω μια κλήση κι αυτός δε μου την έδινε γιατί δεν ήξερε να βάζει απόκρυψη αριθμού.:131:

:142::142::142::142::142::142:

Να σαι καλά, γέλασα :138:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.781

Σκέφτηκα λοιπόν να μπω σ' ενα μαγαζί να δανείστω τηλέφωνο από κάποιον.

Βρε πόσο ήπιες εχθές;:136:

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Σ' αυτό το σημείο ξύπνησα μάλλον λόγω απελπισίας.

Μaλaκια όνειρο...:137: Πού 'σαι ονειροκρίτη?????:138:
η περίπτωσή σου είναι σοβαρή... κατ' αρχάς κόψε να βλέπεις και να ακούς πολύ Νταλάρα... :137:

στο όνειρο τώρα... η εύκολη ερμηνεία...

πέρασες και περνάς ένα μεγάλο άγχος... έφαγες πολλά κοψίδια και σου 'κατσαν λίγο βαριά... άκουσες πάνω από 2 τραγούδια του ανεκδιήγητου... ίσως περνάς ιωσούλα...

πιο βαθειά και πραγματική ερμηνεία... upon request... πρέπει να είσαι έτοιμη όμως ν' ακούσεις τα πάντα... !!! :109:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

:142::142::142::142::142::142:

Να σαι καλά, γέλασα :138:

Και πού να σου πω κι ένα άλλο!!!!:138::137:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

η περίπτωσή σου είναι σοβαρή... κατ' αρχάς κόψε να βλέπεις και να ακούς πολύ Νταλάρα... :137:

στο όνειρο τώρα... η εύκολη ερμηνεία...

πέρασες και περνάς ένα μεγάλο άγχος... έφαγες πολλά κοψίδια και σου 'κατσαν λίγο βαριά... άκουσες πάνω από 2 τραγούδια του ανεκδιήγητου... ίσως περνάς ιωσούλα...

πιο βαθειά και πραγματική ερμηνεία... upon request... πρέπει να είσαι έτοιμη όμως ν' ακούσεις τα πάντα... !!! :109:
real meaning is requested...:138:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

:201:

:138:
Κάτσε να μας πει ο Sudoku για το προηγούμενο γιατί ανησυχώ...
Θα σου πώ μόνο την αρχή όμως για να πάρεις μια ιδέα...

Επιστρέφω στο σπίτι μετα τη δουλειά και μπαίνοντας σπίτι ακούω...

...ναι μωρό μου...ναιιιιι......!!!!:137:

Reaction score
4.396
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Επιστρέφω στο σπίτι μετα τη δουλειά και μπαίνοντας σπίτι ακούω...

...ναι μωρό μου...ναιιιιι......!!!!:137:

:125:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll