Φωτογράφοι κι όχι μόνο, δείξτε το ταλέντο σας

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.331
Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Κώστα πάσχουν πολύ από οξύτητα, στο χέρι προσπάθησες να τις τραβήξεις; Φαίνονται κουνημένες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.908

Κώστα πάσχουν πολύ από οξύτητα, στο χέρι προσπάθησες να τις τραβήξεις; Φαίνονται κουνημένες.
αφού δε μου πήρες τρίποδο ακόμα, τι θες να κάνω; μόνος μου δε παίρνω τίποτα! ιδίως όταν ξέρω ότι στα τρίποδα είσαι ολίγον-τι "γκουρού"...:116::116::116:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.331

Εγώ; Εσύ μου λες πως δεν το ψάχνεις παραπάνω και δεν θέλεις να κουβαλάς. Κακά τα ψέμματα, νυχτερινή χωρίς τρίποδο (εννοώ τέτοιου είδους) είναι αδύνατη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.908

Εγώ; Εσύ μου λες πως δεν το ψάχνεις παραπάνω και δεν θέλεις να κουβαλάς. Κακά τα ψέμματα, νυχτερινή χωρίς τρίποδο (εννοώ τέτοιου είδους) είναι αδύνατη.
όντως, χωρίς τρίποδο, παίρνεις το τρίτο το μακρύτερο. :137::138:

είπαμε πως σου περισσεύει κάποιο τριπόδι?:139:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.331

όντως, χωρίς τρίποδο, παίρνεις το τρίτο το μακρύτερο. :137::138:

είπαμε πως σου περισσεύει κάποιο τριπόδι?:139:
Μπα, το παλιό μου σχεδόν σκούριασε (το έβαζα στα νερά...). Λέω να πάρω ακόμη ένα φθηνούτσικο (για carbon) από τον πολωνό

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.908

Μπα, το παλιό μου σχεδόν σκούριασε (το έβαζα στα νερά...). Λέω να πάρω ακόμη ένα φθηνούτσικο (για carbon) από τον πολωνό
ορίστε λοιπόν, το γράφω για να έχω αποδείξεις! :109::116::125:

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ. :126: Δε με ενδιαφέρει τι και ποιό θα μου πάρεις, απλά ζητάω μόνο τα εξής:

1) σχετικά φτηνό (προσπάθησε σκληρά να είναι κάτω από 200 γιούρια)
2) σχετικά ψηλό (πάνω από 160 με την κεφαλή)
3) να αντέχει κάποιο λογικό βάρος (τους τηλε-φακούς που σκέφτομαι τους ξέρεις, νομίζω πως 6 κιλά υπερ-αρκούν)
4) μη με ρωτήσεις τίποτα, ούτε αν προτιμώ κάρμπον, ούτε αν προτιμώ κινέζικο, ούτε τίποτα απολύτως! Πάρε ότι θες εσύ! Διάλεξε μόνος σου!

Αναμένω λοιπόν τριπόδι κυρίες και κύριοι! πείτε μου "με γειές"! Παραγγελία, μόλις εδόθη!:144::144::144:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.323
Re: Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Μεγειααααα!!!!!!!:116::116:
Αντε και καλες ληψεις!!!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.331

Εγώ για αυτό έλεγα, βέβαια δεν πάει τόσο ψηλά (150 εκατοστά, χωρίς βέβαια κεφαλή). 1150 γραμμάρια σκέτο. Κεφαλή αυτή, εντάξει και αυτή χωρίς πολυτέλειες (πάνινγκ, ρύθμιση έντασης χειριστηρίων) θα κρατάει.
Υπάρχει βέβαια και η πεπατημένη, να παραγγείλεις ένα Cullmann 525 (89 ευρά, Κατερέλος) και είσαι τζάμι (με όποια κεφαλή). Ότι κρατάει μπορώ να στο δώκω για δοκιμή.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.908

Εγώ για αυτό έλεγα, βέβαια δεν πάει τόσο ψηλά (150 εκατοστά, χωρίς βέβαια κεφαλή). 1150 γραμμάρια σκέτο. Κεφαλή αυτή, εντάξει και αυτή χωρίς πολυτέλειες (πάνινγκ, ρύθμιση έντασης χειριστηρίων) θα κρατάει.
Υπάρχει βέβαια και η πεπατημένη, να παραγγείλεις ένα Cullmann 525 (89 ευρά, Κατερέλος) και είσαι τζάμι (με όποια κεφαλή). Ότι κρατάει μπορώ να στο δώκω για δοκιμή.
διάλεξε μονάχος σου, μη ρωτάς τη γνώμη μου, πάρε μου ό,τι γουστάρεις. εγώ τα λεφτά θα τα δώσω σε σένα, στο χέρι, χέρι χέρι με την παράδοση του τριποδίου-κεφαλής. δε πρόκειται να παραγγείλω κάτι μόνος μου, ούτε αν μου προτείνεις εσύ 2 λύσεις ή 3 ή και 13...

το αφήνω πάνω σου. εσύ, ...ξέρεις.:109:

για το ύψος, ήμουν σαφής. (160 μαζί με την κεφαλή). Αυτό είναι το "κάτω όριο" για μένα, κι οτιδήποτε είναι ανάμεσα σε αυτό το όριο των 160cm έως και τα 200cm, είναι αποδεκτό, είναι... "εντός ορίων" που λένε. (Για να στο εξηγήσω ακόμα περισσότερο, η πρώτη σου πρόταση, με τριπόδι 150 και κεφαλή 115 mm πάει σύνολο 161,5 cm κι είναι ΟΚ.) Πάνω από 2 μέτρα, στο φασούλα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.908
Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Μεγειααααα!!!!!!!:116::116:
Αντε και καλες ληψεις!!!
θενκς μαν!!!!!!!!!!

Reaction score
3

Εξαιρετική λήψη Γιάννη. Φοβερή εστίαση και χρώμα όπως πάντα!!:105::105:

Reaction score
3

Μια αποκριάτικη από ένα φανό εδώ στην Κοζάνη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.908

φάκιν ανπιστέφταμπλ!!!!!!!!!!

πως διάτανο την έβγαλες αυτή τη φωτό? για πες μας τεχνική και εξοπλισμό!

Reaction score
7

Well, ευχαριστώ καταρχήν. Εν τάχει θα σας πω (πείνα γυναίκας γαρ) ότι έχει χρησιμοποιηθεί το trigger που γράφω και εδώ, με το photogate όμως αυτή τη φορά. Πάλι με τον Micro 105 VR, αλλά αυτή τη φορά με 3 φλας (από το trigger ενεργοποιείται το sb600 και αυτό με τη σειρά του ως master πυροδοτεί τα sb800+sb900 μέσω su4, όλα @1/64 αν θυμάμαι καλά). Κατά τ'άλλα δοκιμές με διάφορα χαρτόνια ως background και διάφορα ποτήρια, κούπες, πιατάκια κλπ. Η βινιέτα μπήκε εκ των υστέρων. Θέλω να κάνω ΠΑΡΑ πολλές δοκιμές με το στήσιμο των φλας και με διαφορετικών χρωμάτων και πυκνότητας υγρά. Προς το παρόν όλες (του flickr δηλαδή) είναι με νερό. Αυριο θα βάλω μια φωτό και της αυτοσχέδιας βάσης για όλο το "σύστημα".

Reaction score
176

Εξαιρετική λήψη Γιάννη. Φοβερή εστίαση και χρώμα όπως πάντα!!:105::105:
Τα μωρα παντα κανουν καλες φωτογραφιες...:119:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.627
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7