Τί έχει γίνει με παλιότερα νήματα; Διαγράφτηκαν κάποια;

Reaction score
3.085
Καλημέρα σε όλους

Προσπαθώ να βρω κάποιο παλιότερο νήμα στην κατηγορία των Μικρών Αγγελιών, ώστε να εντοπίσω την ημερομηνία και κάποιες άλλες λεπτομέρειες ενός μηχανήματος που αγόρασα από κάποιο μέλος, αλλά είναι αδύνατον.

Το πιο τελευταίο νήμα που βλέπω έχει ημερομηνία 27-12-09 και το τελευταίο ποστάρισμα είναι στις 18-01-10 (κλείδωμα θέματος).

Το επόμενο (ή μάλλον το αμέσως προηγούμενο) έχει τελευταίο ποστάρισμα στις 2-11-10. Μου δημιουργείται η εντύπωση εκ πρώτης όψεως ότι κάποια νήματα λείπουν.

Επιβεβαίωσα την έλλειψη, αφού κατ' αρχάς έβαλα στην αναζήτηση να μου βρει το συγκεκριμένο μηχάνημα και δεν το εντόπισε και στη συνέχεια έψαξα όλη την κατηγορία, αλλά δεν το εντόπισα.

Έχουν πράγματι σβηστεί κάποια νήματα;
-

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Τί έχει γίνει με παλιότερα νήματα; Διαγράφτηκαν κάποια;

Καλημέρα κε Παναγιώτη.

Νομίζω οτι μπορείς να τα βρείς στο αρχείο.

Reaction score
3.085
Και τα παλιότερα μηνύματά μου;

Καλημέρα κε Παναγιώτη.

Νομίζω οτι μπορείς να τα βρείς στο αρχείο.
Καλημέρα, Νίκο

Θέλω επίσης να προσθέσω ότι δεν μπορώ πλέον να εντοπίσω παλιότερα μηνύματά μου. Η αναζήτηση με πάει πίσω μέχρι και το 100στό μήνυμα, ενώ έχω σχεδόν 1000. Αυτά πώς τα εντοπίζουμε;

Reaction score
3.085

Τελικά, ούτε στο αρχείο δεν εντοπίστηκε το νήμα. Γι αυτό και ρωτάω: Διαγράφτηκαν κάποια νήματα;
-

Reaction score
49

Καλημέρα σε όλους!

Θεωρώ πως είναι κάποιο πρόβλημα με ρύθμιση στην νέα πλατφόρμα.
Επειδή τα παιδιά δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την διαδικασία μετάβασης, θα παρακαλούσα να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να ραφιναριστεί.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Το feedback από τα μέλη είναι πολύ σημαντικό για το απαραίτητο ραφινάρισμα.
Καλή σας μέρα :107:

Reaction score
3.085

Καλημέρα σε όλους!

Θεωρώ πως είναι κάποιο πρόβλημα με ρύθμιση στην νέα πλατφόρμα.
Επειδή τα παιδιά δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την διαδικασία μετάβασης, θα παρακαλούσα να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να ραφιναριστεί.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Το feedback από τα μέλη είναι πολύ σημαντικό για το απαραίτητο ραφινάρισμα.
Καλή σας μέρα :107:
OK, no problem από την πλευρά μου. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω όσο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το ραφινάρισμα. Απλά, όλοι εμείς οι υπόλοιποι που δεν ξέρουμε πού βρίσκεται η διαδικασία, έχουμε τις απορίες μας.

Και πιστεύω ότι μόνο αν επισημάνουμε τα προβλήματα που παρουσιάζονται θα υπάρξει τελικό αποτέλεσμα.

Καλό βράδυ.
-

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut