ψωνια απο το εξωτερικο , αξιζουν ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Αν ΑΞΙΖΟΥΝ λεει ?
και το ρωτας ? σημερα μιλαγα με ενα αντιπροσωπο και του λεω ποσο θα μου δωσεις ενα πακετακι , και μου λεει 100 ευρω ακριβοτερα απο οτι κοστιζουν στην γερμανια.
Του λεω , κριμα δεν ειναι τα λεφτα μας να πηγαινουν εξω ?
και μου λεει ναι , αλλα δεν μπορω να ανω καλυτερη τιμη.Και μιλαμε για auralex ετσι ?
οχι κατι που μπορει να χτυπηθει κατα την μεταφορα .Και ο γερμανος με αξια ανω των 300 ευρω δινει δωρεαν μεταφορικα .Ο ελληνας ΟΧΙ.
Δεν πειραζει, οσο θα βρισκω τιμες με διαφορα αξιολογη θα αγοραζω απο εξω.
Οσο οι ελληναρες θα νομιζουν οτι λεφτα υπαρχουν τοσο θα τα σπρωχνω εξω.
Οποιος ελληνας ειναι φτηνος θα τον στηριζω , αλλιως στην πυρα.
Διαφορα 250 ευρω σε πλειερ αξιας των 700 δεν συναδει.
Ενισχυτης αξιας 1800 ευρω στην γερμανια, εδω κοστιζει 2500 .
Αληθεια με τετοια μυαλα περιμενουν να λενε οτι ειναι αντιπροσωποι και σε δυο χρονια απο τωρα.
Με τις υγειες σας κυριοι

Reaction score
89
αστα να πανε ξερεις που argi ...... ειδικα οι pioneer τωρα που πηγαν στα αστρα να τους χαιρονται!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: ψωνια απο το εξωτερικο , αξιζουν ?

μονο ?
σχεδον τα παντα ειναι ακριβοτερα εδω , απο ταινιες μεχρι τα παντα ολα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.507
Απάντηση: ψωνια απο το εξωτερικο , αξιζουν ?

δε πειράζει, θα αγοράζουμε απ'έξω.

Πήγα πρόσφατα σε ένα μαγαζί με είδη PC (αναλώσιμα πουλάει βασικά) να πάρω 3-4 καλώδια SATA σε eSATA. Μου λέει "6 ευρώ το τεμάχιο". Α, καλά λέω, άντε καλημέρα. Τελικά το παρήγγειλα από αμέρικα, από e-bay αμερκης. 6 τεμάχια πήρα από 99 cents έκαστο, και χωρίς μεταφορικά.

Τα παρέλαβα πριν κάποιες μέρες, άψογα. Σιγά μη ξαναπάω σε αυτό το μαγαζί για καλώδια. Ας κλείσει, δε με νοιάζει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.507

έχω ενυδρεία. ωραία, θέλω ένα φάρμακο. Πάω στο πετ-σοπ της γειτονιάς, τα 20ml 12 ευρώ. Ωραία, καιγόμουν, παίρνω 3 τεμάχια. 36 ευρώπουλα σύνολο + τη βενζίνα.

Μετά παραγγέλνω από ίντερνετ. 500ml 47 ευρώ. Αυτά...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εσυφταιςρε που πας και τους λες και καλημερα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Χώστε και σώστε.

Σ ενα τσουβάλι όλοι ρε παιδιά?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οχι ολοι
καποιοι δεν βαζουν το κεφαλι τους στο ντορβα.
Συνεχιζουν να ζουν με το φιλοτιμο, αυτοι αξιζουν καθε μπραβο

Reaction score
89
απο παραδειγματα παιδες ουυυυ δωσε πραμα να χορτασω!!! η ερωτηση ειναι μυαλο θα βαλουν ποτε τους ή οχι??? μπαταρια για λαπτοπ μαιμου ηθελαν εδω 120 ευρα κ τη πηρα απεξω 30 δολαρια πλακα μας κανουν???

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: ψωνια απο το εξωτερικο , αξιζουν ?

οταν θα καταλαβουν οτι εχουν ρευμα και δυκτιο
πλεον θα φιγουραρουν ως μοντελα σε εταιριες με διαιτολογικα προιοντα

Reaction score
152

μπαταρια για νοκια ν73 μονο 7ε απο Αγγλια.
γνησια!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Από πότε οι μπαταρίες παίζουν μουσική?
Τουλάχιστον την άκουσες πρίν την αγοράσεις?

Reaction score
3

Πριν ένα μήνα: κάρτα μνήμης SDHC Transcend 8GB class 10.
Από εδώ γύρω στα 24-25€, από έξω 11.43€ τελική με έξοδα αποστολής !!
Μάλιστα γνωστός παρήγγειλε την ίδια προχτές από τον ίδιο με μένα και την πήρε 10,30€ ! ! !

Reaction score
152

Από πότε οι μπαταρίες παίζουν μουσική?
Τουλάχιστον την άκουσες πρίν την αγοράσεις?
την "ακουσε" το φιλαρακι οταν ρωτησε εδω ποσο εχει και μου ζητησε να του φερω μια....

Reaction score
7

Επειδη πλεον αγοραζω σχεδον αποκλειστικα απο εξωτερικο(αν και το σκρουτζ εχει βοηθησει αρκετα) ,αλλα παρ'ολα αυτα δεν αισθανομαι ανετα να στελνω τα ευρω μου εξω ,μου εχει δημιουργηθει η εξης απορια:

Οι Ελληνες μαγαζατορες εφοσον βλεπουν αυτην την διαροη πελατειας προς τα εξω,γιατι δεν κλεινουν την ψαλιδα?

Ειναι οντως μονο η λαιμαργια?

Μηπως τελικα για τον α,β,χ,ψ λογο δεν ειναι εφικτο για αυτους να μειωσουν τις τιμες?Πχ διαφορα στην τιμη αγορας του εδω μεταπωλητη,κοστος επιχειρισης κτλ?

(Προφανως δεν εχω σχεση με τα οικονομικα)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αν ΑΞΙΖΟΥΝ λεει ?
και το ρωτας ? σημερα μιλαγα με ενα αντιπροσωπο και του λεω ποσο θα μου δωσεις ενα πακετακι , και μου λεει 100 ευρω ακριβοτερα απο οτι κοστιζουν στην γερμανια.
Του λεω , κριμα δεν ειναι τα λεφτα μας να πηγαινουν εξω ?
και μου λεει ναι , αλλα δεν μπορω να ανω καλυτερη τιμη.Και μιλαμε για auralex ετσι ?
οχι κατι που μπορει να χτυπηθει κατα την μεταφορα .Και ο γερμανος με αξια ανω των 300 ευρω δινει δωρεαν μεταφορικα .Ο ελληνας ΟΧΙ.
Δεν πειραζει, οσο θα βρισκω τιμες με διαφορα αξιολογη θα αγοραζω απο εξω.
Οσο οι ελληναρες θα νομιζουν οτι λεφτα υπαρχουν τοσο θα τα σπρωχνω εξω.
Οποιος ελληνας ειναι φτηνος θα τον στηριζω , αλλιως στην πυρα.
Διαφορα 250 ευρω σε πλειερ αξιας των 700 δεν συναδει.
Ενισχυτης αξιας 1800 ευρω στην γερμανια, εδω κοστιζει 2500 .
Αληθεια με τετοια μυαλα περιμενουν να λενε οτι ειναι αντιπροσωποι και σε δυο χρονια απο τωρα.
Με τις υγειες σας κυριοι
Τι ειναι αυτα ρε συ?:136:
Σε θελω αρχοντα!:126:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.781
Καλό θα είναι να μην τους τσουβαλιάζουμε όλους.

Έχω κατά καιρούς ξεμπροστιάσει την τιμολογιακή πολιτική μερικών αντιπροσώπων (πχ Onkyo). Όμως δεν ανήκουν όλοι στην κατηγορία της αρπακόλας.
Προσωπικά δεν φοβάμαι να αγοράσω από το εξωτερικό, όταν διαπιστώνω εξωφρενικές διαφορές τιμής, που σε καμμιά περίπτωση δεν δικαιολογούνται από το μικρό μέγεθος της ελληνικής αγοράς, ή την απόσταση από τη μαμά εταιρία. Σε αυτές τις περιπτώσεις σταθμίζω τα υπέρ (τιμή) και τα κατά (εγγύηση αντιπροσωπείας) και πράττω ανάλογα.

Στον αντίποδα όμως υπάρχουν παραδείγματα που πρέπει να επισημανθούν και επιβραβευθούν σαν συμπεριφορά. Να θυμίσω την περίπτωση του συμφορουμίτη Antkots, που μόνο με την βοήθεια της εδώ αντιπροσωπείας της Jbl μπόρεσε να βρει ανταλλακτικά για τα ηχεία του. Να θυμίσω ακόμα την μέχρι πρότινος πολιτική της Pioneer να πουλάει φθηνότερα από όλη την Ευρώπη. Αντί συγχαρητηρίων τότε, έχει φάει τώρα το κράξιμο της αρκούδας που τόλμησε να αναβάσει τις τιμές.

Καλό λοιπόν θα είναι να κατακρίνουμε εταιρίες και αντιπροσώπους όταν τους αξίζει, αλλά να μην τους βάζουμε και όλους στο ίδιο καζάνι. :126:

Reaction score
19
Re: Απάντηση: ψωνια απο το εξωτερικο , αξιζουν ?

Επειδη πλεον αγοραζω σχεδον αποκλειστικα απο εξωτερικο(αν και το σκρουτζ εχει βοηθησει αρκετα) ,αλλα παρ'ολα αυτα δεν αισθανομαι ανετα να στελνω τα ευρω μου εξω ,μου εχει δημιουργηθει η εξης απορια:

Οι Ελληνες μαγαζατορες εφοσον βλεπουν αυτην την διαροη πελατειας προς τα εξω,γιατι δεν κλεινουν την ψαλιδα?

Ειναι οντως μονο η λαιμαργια?

Μηπως τελικα για τον α,β,χ,ψ λογο δεν ειναι εφικτο για αυτους να μειωσουν τις τιμες?Πχ διαφορα στην τιμη αγορας του εδω μεταπωλητη,κοστος επιχειρισης κτλ?

(Προφανως δεν εχω σχεση με τα οικονομικα)
Εχεις απολυτο δικιο. Σε καποιες περιπτωσεις ολοι αυτοι οι παραγοντες μπορει να ειναι απαγορευτικοι. Ομως αν ο τελικος καταναλωτης δεν ζηταει καλυτερες τιμες ποτε δεν θα αναγκαστουν οσοι επηρεαζονται απο υψηλα κεντρα κοστους να αναδιοργανωθουν ή να μειωσουν την υψηλη κερδοφορια τους οι υπολοιποι.

Σε οποιαδηποτε περιπτωση πρεπει να συνυπολογιστουν και οι παρεχομενες υπηρεσιες που συνοδευουν ενα προιον αρκει να μην εκτοξευουν την τελικη τιμη του.

Reaction score
1.285

Για να κάνουμε την κουβέντα ποιο ενδιαφέρουσα . . . .

ΠΟΣΟ είναι το Feedback σας στο ebay ???

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.507

Για να κάνουμε την κουβέντα ποιο ενδιαφέρουσα . . . .

ΠΟΣΟ είναι το Feedback σας στο ebay ???
33. το δικό σου?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas