ψωνια απο το εξωτερικο , αξιζουν ?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: ψωνια απο το εξωτερικο , αξιζουν ?

...Μετά παραγγέλνω από ίντερνετ. 500ml 47 ευρώ. Αυτά...
Η διαφορά με άλλα λόγια ήταν...ψαρωτική.:142:

Και πού να γίνει λόγος γιά μεταχειρισμένες ΄΄προσφορές΄΄...

Εδώ που τα λέμε,μου φαίνεται ότι πρώτα θα βαρέσουν κανόνι όλες οι υπόλοιπες εμπορικές τάξεις και μετά οι κάθε λογής ΄΄ατσίδες΄΄ του χαϊενδ.Έχει άλλη ΄΄χάρη΄΄ η αγορά και η προσωπική επαφή με όσους κανακεύουν τον εγωισμό και τις ανασφάλειες ενός χρήστη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ειναι θεμα χρονου ποτε ο καθε χρηστης θα βρει την ιθακη του

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

λιοιπον, σημερα μου ηρθε μια καλωδιουμπα ηχειωνε, απο την αμερικη .απλο αμερικανικο ταχυδρομειο.Αξια δηλωμενη 20$ , φορος 3 ευρω.Για δισκακι με ταχυδρομικα 30$ ειχα πληρωσει 1 ευρω.Δεν βαριεσαι, το καλωδιο το πηρα σε τιμη ονειρο.Στην υγια του εδω αντιπροσωπου , που πουλα 300% πανω........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σορι και λαθος δεν υπαρχει εδω αντιπροσωπος , υπηρχε.............πλεον ασχολειται ,με την μαναβικη....η μαναβικη ειναι το μελλον...................

Reaction score
1.594

οσο καλή διάθεση και να υπάρχει, όσο και να λες δε πρεπει να τους τσουβαλιάζουμε όλους, όσο και αν προσπαθείς να τονώσεις την Ελληνική αγορά...ειναι αδύνατο να παραβλέψεις τέτοιες διαφορές.

Απο το 1998 ψωνίζω αποκλειστικά σχεδόν και με ελάχιστες εξαιρέσεις απο Internet και πάντα αποτελεί την 1η μου επιλογή. Δυστυχώς τα περι κρίσης, τα περι ανταγωνισμού, τα περι προσαρμογής (adapt or die) δε φαίνεται να αγγίζουν τους εδω εμπόρους οι οποίοι έχοντας συνηθίσει στα ποσοστά κέρδους άνω του 100% φαίνεται να ζορίζονται...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δυστυχως ζουμε σε μια χωρα που τα προιοντα αλλαζουν χερια καθε τριες και μια, ......η κριση ειναι εδω και ελπιζω να μεινει για πολυ.Γιατι αν αυριο ξαναβρισκαμε λεφτα, παλι καποιοι θα σκοιβαν κεφαλι , και θα ξαναψωνιζαν με ευκολια απο τον ακριβο ελληναρα...................Αν ολοι ηταν ακριβοι Οκ οι σημερινοι ακριβοι θα ειχαν μια διακαιολογια, τωρα που καποιοι ειναι φτηνοι ......///.......αν αξιζει λεει............απο το πλει ...μεχρι.........ουτε σεντ στους κατα φαντασια αντιπροσωπους.........

Reaction score
152

Yamaha RX-V467 απο Αγγλικο αμαζον.
τεμαχια:2
χρωμα:μαυρο
τιμη:484,32 με τα μεταφορικα,δηλαδη 242,17 εκαστος. αν αφαιρεσουμε τα 31ε που ηταν τα μεταφορικα τους παμε στα 453,32ε,δηλαδη 226,66ε εκαστος.
εγχωρια τιμη:απο 330e την ημερα αγορας των....

αντε γεια....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.441

σύγκριση τιμών από τα τελευταία "ψώνια" μου από ebay:

είδος - τιμή ebay - τιμή ελλαδιστάν (η καλύτερη τιμή που βρήκα)

φακός Zuiko 150mm f2: 1450 λίρες αγγλίας (6 λίρες μεταφορικά) ~ 1650 ευρώ - 2270 ευρώ
λάμπα για προβολέα Sony 10-άρη: 130 λίρες αγγλίας (6 λίρες μεταφορικά) ~165 ευρώ - 399 ευρώ
μπαταρία Olympus BLM5 για φωτογραφική μηχανή: $17,79 (δωρεάν μεταφορικά) ~ 12 ευρώ - 70 ευρώ
77mm CPL Filter για φωτογραφική μηχανή: $44,49 (δωρεάν μεταφορικά) ~32 ευρώ - 90 ευρώ
ιατρική ζυγαριά Seca: 73 λίρες αγγλίας (δωρεάν μεταφορικά) - 280 ευρώ!!!
και μια ιατρική seca μηχανική ράβδος μέτρησης ύψους υψηλής ακρίβειας: ~ 120 ευρώ - 375,27 ευρώ! τα ,27 τους "μάραναν"...

τα συμπεράσματα δικά σας...

Reaction score
38

Διαφήμιση που διαγράφηκε
Αυτό φίλε μου λέγεται spam!
Πρώτο σου μήνυμα και "διαφημίζεις" κατάστημα, με άσχετα μάλιστα είδη με το περιεχόμενο του εν λόγω forum; ΦΑΟΥΛ!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αυτό φίλε μου λέγεται spam!
Πρώτο σου μήνυμα και "διαφημίζεις" κατάστημα, με άσχετα μάλιστα είδη με το περιεχόμενο του εν λόγω forum; ΦΑΟΥΛ!
Σόρρυ για το edit , αλλά καταλαβαίνεις τον λόγο...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas