γειά σας παιδια,τα τελευταια χρονια τραβαω ερασιτεχνικα πολλες φωτογραφιες,αλλα εχω απογοητευτει γενικα απο την ποιοτητα σε κλειστους και σκοτεινους χωρους(θορυβο σχεδον απο τα 400 iso και πανω για να μην πω πανω απο 200) αλλα και γενικα σε ποιοτητα(πολυ "μαλακες" αν μπορω να το πω σωστα),απο την λεπτομερεια που δεν εχω,και γενικα απο την φωτεινοτητα των φωτογραφιων.
παρακατω παραθετω το 90% των φωτογραφιων που τραβαω και σχεδον ολες ειναι απο αποσταση 3-6 μετρα maximum:
1)πορτραιτο ολοσωμο
2)πορτραιτο ωμους-κεφαλι
3)πορτραιτο μονο κεφαλι
4)φωτογραφιες σε ταξιδια (πχ το σωμα ολο στην μια πλευρα της φωτογραφιας και σε ολη την υπολοιπη φωτογραφια το τοπιο)
ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ
-------------
1)μου αρεσουν ΠΟΛΥ οι φωτογραφιες που ζουμαρω μακρυα και κανω πορτραιτο προσωπου ή και ωμου-κεφαλη και θαμπωνει το γυρω γυρω της φωτογραφιας
2)οταν παω ταξιδια εξωτερικο φωτογραφιες της πολης ή ..τριημερα εδω γυρω τοπια στην ..φυση
με βαση τα παραπανω θα ηθελα να μου προτεινετε καποιους φακους που θα ταιριαζαν γι αυτες τις χρησεις και για σωματα θα ηθελα ΜΟΝΟ προτασεις απο canon ή nikon.
το μπατζετ που μπορω να διαθεσω ειναι οχι πανω απο 1500 ευρω
ευχαριστω!
χρηστος
παρακατω παραθετω το 90% των φωτογραφιων που τραβαω και σχεδον ολες ειναι απο αποσταση 3-6 μετρα maximum:
1)πορτραιτο ολοσωμο
2)πορτραιτο ωμους-κεφαλι
3)πορτραιτο μονο κεφαλι
4)φωτογραφιες σε ταξιδια (πχ το σωμα ολο στην μια πλευρα της φωτογραφιας και σε ολη την υπολοιπη φωτογραφια το τοπιο)
ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ
-------------
1)μου αρεσουν ΠΟΛΥ οι φωτογραφιες που ζουμαρω μακρυα και κανω πορτραιτο προσωπου ή και ωμου-κεφαλη και θαμπωνει το γυρω γυρω της φωτογραφιας
2)οταν παω ταξιδια εξωτερικο φωτογραφιες της πολης ή ..τριημερα εδω γυρω τοπια στην ..φυση
με βαση τα παραπανω θα ηθελα να μου προτεινετε καποιους φακους που θα ταιριαζαν γι αυτες τις χρησεις και για σωματα θα ηθελα ΜΟΝΟ προτασεις απο canon ή nikon.
το μπατζετ που μπορω να διαθεσω ειναι οχι πανω απο 1500 ευρω
ευχαριστω!
χρηστος