Τι τηλεόραση για minitor υπολογιστή σε απόσταση 3.00m max????

Reaction score
9
Καλησπέρα σε όλους!! Επιτελούς έδεσα το Home Cinema στο δωμάτιο αλλά θέλω οθόνη πάνω από 32" σίγουρα διότι άλλαξα θέσεις σε όλα και οι παρακάτω εικόνες τα λένε όλα.

http://img692.imageshack.us/i/dwm1.png/

http://img199.imageshack.us/i/dwm2.png/

Λοιπόν!! Θέλω γνώμες για της διαστάσεις τις οθόνης μιας και η απόσταση από οθόνη μέχρι τα ματιά μου στην θέση του καναπέ είναι 2.60m. Σκέφτομαι για 46"-47" καλά είναι?? Επίσης την οθόνη θα την κάνω μόνιτορ για τον υπολογιστή με ασύρματο πληκτρολόγιο από την θέση του καναπέ. Το πορτοφόλι έχει μέχρι και 1000 ευρώ για κάτι που να αξίζει. Δεν με ενδιαφέρει για 3D ούτε για δικτύωση. Απλά να έχει καλό μαύρο και σίγουρα 100Hz ή περισσότερα αν και κάπου διάβασα ότι στα πολλά Hz κάνει θολώματα χειρότερα από 50Hz. Περιμένω γνώμες!!!

Reaction score
6
Ό,τι πρέπει γι' αυτήν την απόσταση οι 46-47 ίντσες. Μην πας σε μικρότερη. Την επεξεργασία των 100Hz μπορείς πάντοτε να την απενεργοποιήσεις.
Για χρήση monitor αποφεύγεις τις plasma και κοιτάζεις να έχει χαμηλό input lag.

Reaction score
9
Απάντηση: Τι τηλεόραση για minitor υπολογιστή σε απόσταση 3.00m max????

Καταρχήν ευχαριστώ που απαντήσατε άμεσα!! Φίλε MadPax η τηλεόραση που μου προτινεις δεν υπάρχει στο κατάστημα. Υπάρχει αλλού; Είναι 240Hz είναι καλό αυτό; Δηλαδή όσο περισσότερα Hz τόσο καλύτερα γιατί όπως ανεφέρε παραπάνω έξω διαβάσει αρνητικά σχόλια για τα πολλά Hz. Όσο για το Input Lag πως θα το βρω για κάθε τηλεόραση; Συνήθως δεν το γραφούν. Συγμωμη αν ρωτάω απλά πράγματα απλά δεν έχω ξανασχολιθει με TV.

Reaction score
6
Βασικά μέχρι 60Hz στέλνουμε στην TV, τα επιπλέον HZ προκύπτουν από την επεξεργασία της TV στο εισερχόμενο σήμα την οποία και μπορούμε να απενεργοποιήσουμε. Προστίθενται επιπλέον καρέ και από τον πολλαπλασιασμό βγαίνει το 240 (4 φορές τα 60Hz που είναι το ανώτερο).

Για το input lag κοιτάζεις τις δοκιμές που έχουν γίνει

Να θυμάσαι πάντα, όσο περισσότερη επεξεργασία στο σήμα τόσο περισσότερο input lag.

Reaction score
11.789
η απόσταση από οθόνη μέχρι τα ματιά μου στην θέση του καναπέ είναι 2.60m. Σκέφτομαι για 46"-47" καλά είναι??
Χαίρομαι που διαβάζω το παραπάνω! Επειδή τυγχάνει να έχω 46'' θα σου πω ότι είναι ό,τι πρέπει για θέαση 16:9 από τα 2.5 μέτρα. Επίσης να σου εφιστήσω τη προσοχή ότι όταν θα παρακολουθείς κάποια ταινία 2.35:1 (όπως οι περισσότερες σήμερα) θα μικραίνει το κάδρο σου. Άρα μήπως να δεις λίγο μεγαλύτερο μέγεθος; Ας πούμε 50;

Reaction score
9

Αρά με 100Hz είναι μια χαρά έτσι δεν είναι; Στις ταινίες Πέτρο μου δεν με πολύ πειράζει και τόσο όσο στην χρήση των Windows. Απλά θέλω να μπορώ άνετα να χειριστώ τον υπολογιστή μου από αυτήν την απόσταση.
Αρά ψάχνω μια τηλεόραση 46"-50" στα 100Hz και με χαμηλό input lag.
Ερώτηση: LED ή LCD και ένας καλός χρόνος απόκρισης στα ποσά και κάτω ms να κοιτάξω;
Αν δε σας είναι κόπος ας προτινει κάποιος κανένα μοντέλο να πάρω μια γεύση! Ευχαριστώ για πριν και για το μετά!!!

Reaction score
1

Καταρχήν ευχαριστώ που απαντήσατε άμεσα!! Φίλε MadPax η τηλεόραση που μου προτινεις δεν υπάρχει στο κατάστημα. Υπάρχει αλλού; Είναι 240Hz είναι καλό αυτό; Δηλαδή όσο περισσότερα Hz τόσο καλύτερα γιατί όπως ανεφέρε παραπάνω έξω διαβάσει αρνητικά σχόλια για τα πολλά Hz. Όσο για το Input Lag πως θα το βρω για κάθε τηλεόραση; Συνήθως δεν το γραφούν. Συγμωμη αν ρωτάω απλά πράγματα απλά δεν έχω ξανασχολιθει με TV.
Στον Κωτσόβολο θα τη βρείς φίλε στην ίδια τιμή ! Κάνε και μιά βόλτα από Media Markt έχουν βγάλει σε προσφορά την LX5500 47'' στο χιλιάρικο !

Reaction score
9

Φίλε MadPax είμαι από επαρχεία και συγκεκριμένα από Κεφαλονια οπότε καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να κάνω βόλτα σε καταστήματα. Θα μου ήταν ευχαριστώ αλλά...
Γιαυτό ζητάω τη γνώμη όλων σας!

Reaction score
9

Παιδιά καλησπέρα!! Τελικά παραγειλα την LG 47LE8500. Θέλω να πιστεύω ότι είναι σπουδεο κομμάτι.!! από Βδομάδα που θα την έχω θα σας πω κριτικές.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.083

Τιιιι...αυτή πήρες; :138:

Καλορίζικη, καλοθέατη!

Reaction score
1

Πολύ καλό εργαλείο !!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp