emotiva audio ert 8,3 και σκεψεις περι συγκρισεων τιμων με τα altalntic 8200

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
βλεποντας το μεγαλο emotiva, και βλεποντας οτι φορα <μαλλον > ιδιες μοναδες με τα atlantic 8200, και γνωριζοντας οτι το emotiva ειναι china china ηχειο, απορω γιατι εχει ιδια τιμη με το μεγαλο atlαntic.
Εδω το emo κοστιζει αποκλειστικα , 1278 $ και δεν πωλειται πουθενα αλλου πλην site.

http://emotiva.com/ert83.shtm

Και εδω τα atlantic 1230 $ σε street price.

http://www.audiophileliquidator.net...=8396&osCsid=73491d3ddb40e74bc21fe635bb5eb61f

ισως επειδη η καμπινα του κινεζου κινεζου ειναι περισοτερα λιτρα...............

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Απάντηση: emotiva audio ert 8,3 και σκεψεις περι συγκρισεων τιμων με τα altalntic 820

Tα emotiva είναι τιμή ζεύγους ενώ τα atlantic τιμή τεμαχίου(μάλιστα έχεις βάλει λινκ απ το κεντρικό.Τα L-R είναι λίγο πιό φθηνά).
Εμένα άλλη είναι η απορία μου.
και βλεποντας οτι φορα <μαλλον > ιδιες μοναδες
Που το βλέπεις αυτό;

Reaction score
10
****COUNTERFEIT PRODUCT ALERT****

We have reason to suspect that an internet storefront is listing counterfeit Atlantic Technology products for sale which purport to carry the Atlantic Technology logo and trademark.

Websites include:

Audiophile Liquidators (audiophileliquidator.net), which may also be doing business under the following names:
Best of Audio (bestofaudio.com) and Hi Fidelity Store (hifidelitystore.com)

Counterfeit products are not built with genuine Atlantic Technology parts. They do not conform to our specifications or quality standards, and carry no warranty.

For your own protection, please make sure you are buying a genuine Atlantic Technology product by buying only from the authorized Atlantic Technology dealers/installers listed on this site or verified by Atlantic directly.

BE AWARE!! Click here to read our unauthorized dealer statement

link...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: emotiva audio ert 8,3 και σκεψεις περι συγκρισεων τιμων με τα altalntic 820

Tα emotiva είναι τιμή ζεύγους ενώ τα atlantic τιμή τεμαχίου(μάλιστα έχεις βάλει λινκ απ το κεντρικό.Τα L-R είναι λίγο πιό φθηνά).
Εμένα άλλη είναι η απορία μου.

Που το βλέπεις αυτό;
ιδιες διαστασεις , ιδια look, ιδιες τεχνολογιες με αλλο ονομα, (δεν ειναι σφραγισμενο ) απο το ραντσο του λουκα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Αrgi για το συγκεκριμένο θέμα περί της συγκεκριμένης τιμής υπάρχει ήδη απάντηση απο την Atlantic Technology,όπως την παρέθεσε ο Αποστόλης.

Προσωπικά οι διαστάσεις και το look δεν μου λένε και πολλά πράγματα καθότι δεν ξέρω πως είναι κάτω απ το καπό,ή πως είναι κατασκευασμένα αμφότερα(είδος ξύλου κτλ..).

Επίσης απ ότι ξέρω οι τιμές Ευρώπης ορίζονται απ την ίδια την Atlantic χωρίς να δίνει το δικαίωμα αλλαγής,τουλάχιστον επίσημα(δεν ξέρω τι γίνεται εντός καταστημάτων).
Το αν θέλει η ίδια να εξισώσει δολλάριο με ευρώ δεν είναι θέμα κανενός αλλού πέραν της ίδιας της εταιρίας.Εξάλλου αν κάποιος δει τις τιμές που έχουν οι επίσημοι διανομείς της στην Αμερική θα δεί ότι συμπλέουν(κατ΄αναλογία πάντα) με της Ευρώπης.

Ελπίζω το θέμα να τελειώσει εδώ..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

one thing onlyξερεις εστω ενα ηχειο πλην thx που να εχει την δυνατοτητα bounday compensation ?Oσο αφορα τις τις ελευθερο εμποριο εχουμε, οσο θελει ο καθενας πουλα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

one thing onlyξερεις εστω ενα ηχειο πλην thx που να εχει την δυνατοτητα bounday compensation ?
http://www.energy-speakers.com/na-en/support/glossary/
Veritas απ την Energy

http://www.jblpro.com/products/recording&broadcast/r&b_support/buildingblocks.html
Jbl Pro

2 πρόχειρα παραδείγματα.
Το boundary compensation δεν είναι αποκλειστικότητα του σφραγίσματος κατά THX.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.425
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos