Επιτέλους home cinema!!!

Reaction score
39
Εφυγε επίσης το επιπλάκι αριστερά όπως βλέπουμε την οθόνη. Εμπόδιζε..

Και τώρα είμαστε έτσι... Σκέφτομαι μήπως φτιάξω ωραίες κορνίζες με σήματα (dts HD, blu-ray κτλ) και βάλω στον τοίχο που ήταν το έπιπλο, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θα γυαλίζουν άραγε όταν θα παίζει ο προβολέας; Είμαι επίσης ένα βήμα πριν το πάρω απόφαση να βάψω τους τοίχους γκρι (τοίχος τηλεόρασης, τοιχος δεξιά και τοίχος αριστερά)

Reaction score
59
Απάντηση: Επιτέλους home cinema!!!

οοοο !!! συντεκνε μεγιες το επιπλο !!!

Πιο ωραιο ειναι τωρα που σκεπασες και τον ενισχυτη !!!

Reaction score
39
[/QUOTE]

Ο άτιμος ο μαραγκός δεν έκανε αριστερά ένα ραφάκι που ήθελα. Λέτε να την "ακούσει" το bd-player που σηκώνει το PS3 και το Xtreamer;;;

Reaction score
89
Δεν είναι ωραίο το wallpaper της Optoma;;:107:
QUOTE]

βαλε ρε θηριο τον δαφνοστεφανομενο στο κεντρο να δεις την υγεια σου χχαχαχαχαααα!!!!

Μια χαρα το επιπλακη αν και εγω προσωπικα δεν ημουν ποτε υπερ του ανοιχτου χρωματος στο ξυλο... Γιαυτο κ τα πηρα γυαλινα κ μαυρη μαυριλα!!! (μη μου πεις για τη σκονη αστα στη πισω μερια εχω ενα σουιφερ για καθε λιγο κ λιγακι.....)

Reaction score
39
QUOTE]

βαλε ρε θηριο τον δαφνοστεφανομενο στο κεντρο να δεις την υγεια σου χχαχαχαχαααα!!!!
Η επόμενη αλλαγή είναι να βρεθεί άλλος χώρος και για αυτά γιατί φρακάραμε και προβλέπεται να αυξηθούν :410:

Reaction score
39
μια χαρα ειναι κει αστα οπως ειναι χαχχααχαχαααα!!!
Αύριο τέτοια ώρα το ξανασυζητάμε :414:

4η φορά σε 10 μέρες... Πώς θα το αντέξω πάλι Θέε μου :425:

Reaction score
207

Μάνο όσο αναφορά το ραφάκι που λες για τα players είναι εύκολο να το βάλεις ακόμα και τώρα.
Μέτρα την διάσταση και πήγαινε κόψε ένα στον μαραγκό,πες του να σου δώσει και 4 καβίλιες και είσαι έτοιμος.:107:

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Επιτέλους home cinema!!!

Μάνο όσο αναφορά το ραφάκι που λες για τα players είναι εύκολο να το βάλεις ακόμα και τώρα.
Μέτρα την διάσταση και πήγαινε κόψε ένα στον μαραγκό,πες του να σου δώσει και 4 καβίλιες και είσαι έτοιμος.:107:
Αυτό θα κάνω. Ευχαριστω!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Re: Επιτέλους home cinema!!!

QUOTE]

A, καταλαβα!!!!! :114::114:

ρεσυ οπποστολη για πε μου κατι ασχετο... αυτη τη background picture με το λογοτυπο της oppo κ το σημα του bluray μπορουμε να την αφαιρεσουμε ή να βαλουμε καμμια αλλη στη θεση της?

Reaction score
1

Εκπληκτική δουλειά με ποιότητα και όμορφο γούστο. Καλές θεάσεις και ακροάσεις εύχομαι και άλλο ένα κύπελλο στη συλλογή, μέρες που είναι :116:

ΥΓ. Μου έδωσες και μερικές ιδέες για το δικό μου... στριμόκωλο σαλόνι :613:

Reaction score
0

Ωραια κατασταση! Να εισαι καλα να τα ευχαριστηθεις!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ΠΩΠΩ τι τον ηθελες το μιχαλη ? να θυμιζει στου βαζελους τι εγινε τοτε το 97........ή οτι τους πηρε 10 χρονια να κανουν οτι εκανε τοτε ο γαυρος.......τριπλ κραουν.......και κοντρα στον τελικο με τους μπουλς του μιχαλη-πιπεν.Τριπλ κραουν πηρε ο βαζελος το 07 , αλλα με μπουλς μονο στα ονειρα που λεει ο χατζηγιαννης........................

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.858
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef