Γιατί έχει dvi;

Reaction score
1.988
Απάντηση: Γιατί έχει dvi;

Kαι ήχο περνάει και τα πάντα όλα στον 800άρη.
@gbeg
Και που δεν έχει και hdmi δεν τρέχει τίποτα.
Το ότι είναι ακριβός συμφωνώ ,αλλά αφού είχες μαϊμού 500s μπορείς να αγοράσεις ένα καλό monkey800hd με τιμή γύρω στα 200.
Μόνη προσοχή ότι παίρνει δικά του τροποποιημένα λογισμικά, κατά τα άλλα δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τον γνήσιο.
Φίλε Λευτέρη ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Πριν διαβάσω το μηνυμα σου έιχα πάρει τηλέφωνο σε 2 ιντερνετομάγαζα που εμπορεύονται τον inetbox HD, και μου επιβεβαίωσαν ότι απο την DVI του δέκτη περνάει ΚΑΙ ήχος και παρέχεται καλώδιο απο DVI σε HDMI μαζί με τον δέκτη.

Οπότε ο συγκεκριμένος μπαίνει στο υπόψη, μιας και μου φένεται πολύ καλη περίπτωση.

Reaction score
114

Απο προτιμησεις σε linux εγω επαναλαμβανω για Vu+
Oι κλωνοι Dreambox δεν ειναι οτι καλυτερο απο hardware και με εμφανη προβληματα στο software σε σχεση με τον original.
Σιγουρα εχουν και ημερομηνια ληξης.
Επισης,δεν πιστευω οτι κριτηριο των καταστηματων ειναι να φερουν ενα καλο κλωνο Dreambox αλλα οσο το δυνατον φτηνο στο κοστος του.

Reaction score
4

Να επιβεβαιώσω και εγώ με την σειρά μου, σαν κάτοχος του 800άρι, ότι απο την DVI ο 800αρης βγάζει μέχρι και AC3 αν τα κανάλια το προσφέρουν. πρέπει όμως να χρησιμοποιήσεις το καλώδιο που δίνουν.
Δεν κάνει οποιοσδήποτε μετατροπέας.
Αν δεν σου φτάνει το καλώδιο, τότε θα πρέπει να βάλεις επέκταση στην DVI μεριά του καλωδίου.

HDMI δεν έχει για να μην πληρώνει δικαιώματα... διακονοι Γερμαναράδες....

Reaction score
1.988

Απο προτιμησεις σε linux εγω επαναλαμβανω για Vu+
Oι κλωνοι Dreambox δεν ειναι οτι καλυτερο απο hardware και με εμφανη προβληματα στο software σε σχεση με τον original.
Σιγουρα εχουν και ημερομηνια ληξης.
Επισης,δεν πιστευω οτι κριτηριο των καταστηματων ειναι να φερουν ενα καλο κλωνο Dreambox αλλα οσο το δυνατον φτηνο στο κοστος του.
Υπάρχει κάποιο επίσημο site για τον δέκτη;
Όχι για λογισμικά και τέτοια...για τον ίδιο τον δέκτη.

Reaction score
1.988

Να επιβεβαιώσω και εγώ με την σειρά μου, σαν κάτοχος του 800άρι, ότι απο την DVI ο 800αρης βγάζει μέχρι και AC3 αν τα κανάλια το προσφέρουν. πρέπει όμως να χρησιμοποιήσεις το καλώδιο που δίνουν.
Δεν κάνει οποιοσδήποτε μετατροπέας.
Αν δεν σου φτάνει το καλώδιο, τότε θα πρέπει να βάλεις επέκταση στην DVI μεριά του καλωδίου.

HDMI δεν έχει για να μην πληρώνει δικαιώματα... διακονοι Γερμαναράδες....
Το καλώδιο που παρέχεται τί μήκος έχει; 1μ ή παραπάνω;

Reaction score
4

Το καλώδιο που παρέχεται τί μήκος έχει; 1μ ή παραπάνω;
Μεγαλύτερο σίγουρα. Επειδή έτσι όπως το έχω βάλει, είναι αδύνατο να το ξηλώσω για να δω πόσο είναι, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αλλά υπολογίζω απο όσα θυμάμαι γύρω στα 2-2.5 μέτρα.

Reaction score
1.988

Μεγαλύτερο σίγουρα. Επειδή έτσι όπως το έχω βάλει, είναι αδύνατο να το ξηλώσω για να δω πόσο είναι, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αλλά υπολογίζω απο όσα θυμάμαι γύρω στα 2-2.5 μέτρα.
Thanks! Μια χαρα ειναι τοτε.:444:

Reaction score
1.988

Το Σαββάτο πήγα στο μαγαζί που εμπορεύεται ήδη δορυφορικής λήψης και απο το οποία ψωνίζω κατά καιρούς διάφορα, για να δώ δέκτες απο κοντά.
Είχε διάφορους μεταξύ των οποίων και ο INETBOX HD.....αλλά όχι VU+....
Για να μην σας κουράζω....υπέκυψα και τον πήρα...αφού πρώτα είδα την (κατά την ταπεινή μου γνώμη) πάρα πολύ καλή εικόνα HD που έχει σε tv που υπήρχε εκεί στημένη.
Και επειδή με τον συγκεκριμένο επαγγελματία έχουμε καλή σχέση και θεωρώ ότι σε οτι προκύψει θα με καλύψει χωρις πολλά πολλα (όπως έχει γίνει κ στο παρελθόν) δεν το πολυσκέφτηκα.

Τον έστησα σπίτι και τσουπ....(αφού πρώτα χρειάστηκε να κάνω μια manually ρύθμιση στο lnb που κατεβάζει τον Hotbird για να βελτιώσω το σήμα)...
Ε...πέρασα όλο το ΣΚ σχεδον μπροστά στην tv του σπιτιού μου....μέχρι και η σύζυγος χάζεψε...!

Σας ευχαριστώ για τις απόψεις-βοήθεια σας...!!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound