Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
29.755
Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Τρώει κανένας σας καυτερά; . :137: :137:

Θα ετοιμάσω μείγμα μπαχαρικών σε δύο εκδόσεις.
Μια κανονική ανθρωπινή και μία θανατερή για άντρες που το λέει η ψυχή τους.
Θα έχω βέβαια και τον πυροσβεστήρα έτοιμο καλού κακού.
Μιχαληό στείλε μου σε παρακαλώ ενα δείγμα του καυτερού για άντρες με τον αδερφοξάδερφο τον geomiat.Please?

Reaction score
29.755
Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Aσχετο , αν ανέβαινα θα ερχόμουν με την Κατερίνα Παπουτσάκη που είναι οικογενειακή φίλη , κυρίως βέβαια οι γονείς μας.
Αλλά δεν.
Ο λόγος βέβαια είναι αυτόςhttp://www.google.gr/imgres?imgurl=...a=X&ei=hByXTbbfIYawhQeCqsHxCA&ved=0CCYQ9QEwAQ

Reaction score
29.755

Α ρε KATRIN δεν πειράζει ..... θα πας μόνη σου.....

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.770

Μιχαληό στείλε μου σε παρακαλώ ενα δείγμα του καυτερού για άντρες με τον αδερφοξάδερφο τον geomiat.Please?
Ο.Κ. Τζών, ετοιμάσου να υποφέρεις ηφαιστειογενή γεύση..

Reaction score
29.755

Θα έρχόμουνα με αυτό.!

Reaction score
29.755

Αλλά δεν το κάνω καλά , ούτε εγω , αυτό το ΘΗΡΙΟ.

Reaction score
29.755

Αντιθέτως αυτά τα δυο τα κάνω κουμάντο μια χαρά.Είναι δικά μου βλέπεις

Reaction score
29.755

.....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

δυστυχώς μάλλον δε θα μπορέσω να έρθω. Μια ίωση μας ταλαιπωρεί οικογενειακώς. Καλά να περάσετε!!!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

αντε παιδες να περασετε καλα και παντα τετοια.......:605:

Μπυρεςςςςς

Reaction score
29.755

A ντε ρε ? που είσαστε? ακόμα πίνετε τις μ@λ@κίες του ear? ακόμα και ο γνωστός μου περμιένει........
Ααντε ρε ξυπνήστεεεεεε

Reaction score
29.755

Αντε ρε ρόμπες ξεκούμπωτες , δεν μιλάτε ? που να ακούσετε ρε αυλούς ρε τομάρια?

Reaction score
29.755

Καλά το ξέρουμε οτι το σύστημα του ear δεν πάει, αλλά μην λέμε οτι δεν πάει γενικώς ,,, δεν κάνει .............................................................................................................................................

Reaction score
29.755

Βαριέμαι , μετά απο 127 κρασιά πάω για ύπνο χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.144