Βραχίονας για Technics 1200 MKII

Reaction score
460
Απάντηση: Βραχίονας για Technics 1200 MKII

Οταν παντως εβαλα τον sme στο μκ2 η διαφορα ηταν τοσο μεγαλη (προς το βελτιστο) που κοιταζομαστε με τον Κωστα και γελαγαμε....ειναι δυνατον ελεγα εγω....ειναι και παραειναι μου απαντουσε ο Κωστης.
Λογω αυτης της τοσο μεγαλης διαφορας που πηρα μπηκα και στην διαδικασια ολικης μετατροπης του μκ2....και δεν βγηκα χαμενος,το εργαλειο σκοτωνει!!
Τωρα απο ποιοτητα κεφαλων κλπ ας μιλησουν για τα τεχνικα οι πιο ειδικοι του χωρου.
Εγω βαδιζω με γνωμωνα τα αυτακια μου και δεν με πολυενδιαφερουν οι τεχνικες προδιαγραφες,εαν παιζει καλα μια κεφαλη ΜΜ η MC και μου αρεσει τοτε την αγοραζω,εαν αυτη ειναι ΜΜ η MC δεν με ενδιαφερει καθολου!
Μεχρι σημερα ομως δεν εχω ακουσει καποια MM να παιζει καλυτερα απο μια MC,(μιλαω για υψηλα χρηματικα επιπεδα).

Reaction score
2.248

Καλήμερα σε όλους, στα τεχνικά τα πας πολύ καλά όχι όμως στην ιστορία... βορίου στέλεχος χρησιμοποιούσαν και κάποιες ΜΜ, εγώ έχω μια στην συλλογή μου ήδη, γρίφος λοιπόν, ποια κεφαλή είναι αυτή/ες? Όταν και ο ίδιος ο κύριος VDH τους έδωσε τον τίτλο state of the art! Και έκανε τότε $300 και όχι $30000! Εάν δυσκολεύεστε θα σας βοηθήσω....
Νομίζω φίλε Βασίλη ότι κατάλαβες πολύ καλά τι λέω και τις εξαιρέσεις τις ανάφερα. Σίγουρα υπάρχουν μία-δύο ακόμα εξαιρέσεις και με στελέχη βορίου ή διαμαντιού.... αλλά δεν παύουν να είναι εξαιρέσεις.

Reaction score
8.905

Και τις έστειλαν στο χρονοντούλαπο κάποιοι “ειδήμονες” της εποχής! Και τις καινοτομίες δεν τις έκαναν οι Βιοτεχνίες (Χι Εντ), αλλά οι Μας Μάρκετ Εταιρίες. Ωραία λοιπόν και επανερχόμαστε στο ρητό που ανέφερα προηγουμένως και στα σχόλια που έκανα... ότι πληρώνεις σήμερα... αγοράζεις? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ.

@Antkots: Επειδή έκατσα και διάβασα λίγο για τις αναβαθμίσεις που έκανες, θέλω να σου πω (άποψη μου) ότι έκανες υπερβολές (και περιττές πχ εξωτερικό τροφοδοτικό κ.α.) πάνω στο mk2, δεν ξέρω ποιος στα πρότεινε η τα βρήκες μόνος σου, άλλα στα λεφτά που έδωσες θα μπορούσες να αγοράσεις το ΤΟΠ SP10 MK2 (η ακόμα και σε κάποια άλλα μοντέλα DD Technics) και πάνω σε αυτό το κορυφαίο πλατό (και ιστορικό από πολλές πλευρές) να ασελγής πάνω του, με βραχίονες κεφαλές κ.λ.π.!

Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε την μουσική με ότι και εάν έχετε!

Reaction score
2.248

Δεν έστειλαν σε κανένα χρονοντούλαπο καμιά ΜΜ κεφαλή. Ακόμα είναι στην παραγωγή και για συγκεκριμένους καταναλωτές. Οι ίδιοι επέλεξαν να εξοπλίσουν τα MC μοντέλα τους με σύγχρονες ακίδες και να τις φροντίσουν με καλύτερα υλικά κατασκευής για άλλη κατηγορία καταναλωτών. Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό σε αυτό.

Το να μπει μία τρίτης γενιάς ακίδα σε ΜΜ κεφαλή δεν εξαρτάτε από τον καταναλωτή αλλά από τον κατασκευαστή.

Reaction score
460

Και τις έστειλαν στο χρονοντούλαπο κάποιοι “ειδήμονες” της εποχής! Και τις καινοτομίες δεν τις έκαναν οι Βιοτεχνίες (Χι Εντ), αλλά οι Μας Μάρκετ Εταιρίες. Ωραία λοιπόν και επανερχόμαστε στο ρητό που ανέφερα προηγουμένως και στα σχόλια που έκανα... ότι πληρώνεις σήμερα... αγοράζεις? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ.

@Antkots: Επειδή έκατσα και διάβασα λίγο για τις αναβαθμίσεις που έκανες, θέλω να σου πω (άποψη μου) ότι έκανες υπερβολές (και περιττές πχ εξωτερικό τροφοδοτικό κ.α.) πάνω στο mk2, δεν ξέρω ποιος στα πρότεινε η τα βρήκες μόνος σου, άλλα στα λεφτά που έδωσες θα μπορούσες να αγοράσεις το ΤΟΠ SP10 MK2 (η ακόμα και σε κάποια άλλα μοντέλα DD Technics) και πάνω σε αυτό το κορυφαίο πλατό (και ιστορικό από πολλές πλευρές) να ασελγής πάνω του, με βραχίονες κεφαλές κ.λ.π.!

Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε την μουσική με ότι και εάν έχετε!
Σε βρισκω λιγο υπερβολικο φιλε μου.Κατα πρωτον το μκ2 το εχω απο 15ετιας και κατα δευτερον δεν εχασα δα και τιποτα!
Και να μην με καλυψει αργοτερα το μκ2,παιρνω τον βραχιονα και την κεφαλη που και τα δυο αυτα ειναι σουπερ και τα περναω σε ενα καινουργιο πλατω,που βλεπεις την υπερβολη!(Το ολο επιπλεον κοστος ηταν 600ε του τροφοδοτικου συν 70ε το arm board,νομιζω οτι αξιζε τον κοπο το ολο εγχειρημα επιπλεον ανεξοδα το επαναφερω στην αρχικη του μορφη οτι ωρα θελω ανεξοδα).
Καθε αλλο......οσο για το εαν παιζει καλα η οχι το τροποποιημενο μκ2 μου,αυτο θα ηθελα να το πεις εαν το ακουσεις πρωτα.
Το μκ2 ΑΥΤΟ παιζει καλα...μα παρα πολυ καλα!!!
Εξαλου ολο αυτο το ταξιδι (της μετατροπης) εδειξε οτι υπαρχει ενδιαφερον απο πολλους.
Οι 30.000 επισκεψεις κατι λενε,νομιζω.Μην εισαι προκατειλημενος με τετοιου ειδους επεμβασεις,ισα ισα πιστευω οτι του αξιζε αυτη η δοκιμασια του ιστορικου μκ2,διοτι αποδεικτηκε τελικα οτι μπορει τα περιφεριακα εξαρτηματα του να ειναι μεσης ποιοτητας αλλα σαν πλατω ειναι καταπληκτικο!!!

Reaction score
8.905

Επειδή θα γίνουμε γραφικοί στο τέλος... από κάποιους που μας διαβάζουν, θα κλείσω το κεφάλαιο αυτό κάπου εδώ... η απάντηση μου ήδη βρίσκεται σε κάποια ποστ που έχουν γίνει εδώ μέσα!

Reaction score
8.905

GeoVaz@ Επειδή θα γίνουμε γραφικοί στο τέλος... από κάποιους που μας διαβάζουν, θα κλείσω το κεφάλαιο αυτό κάπου εδώ... η απάντηση μου ήδη βρίσκεται σε κάποια ποστ που έχουν γίνει εδώ μέσα!

Antkots@ Αγαπητέ φίλε μου σε παρακαλώ... μην βάζεις λέξεις στο στόμα μου που δεν είπα! Είπα εγώ ότι δεν παίζει καλά? Ισα ισα (φαν και εγώ των DD διάβασε εδώ) χαίρομαι γιαυτό που έκανες και μπράβο από εμένα... άλλα είπα όμως!

Σας ευχαριστώ για την ωραία κουβέντα και εύχομαι κάποια στιγμή να ανταλλάξουμε απόψεις και από κοντά, καλή εβδομάδα και να είστε καλά.

Reaction score
29.535

Πληροφοριακά... τα ξύλινα headshell είναι κατά πολύ βαρύτερα από τις Technics το original....!
Υπάρχουν βαρύτερα η και στο ιδιο βάρος head shells.Για να λυθεί η παρεξήγηση.
Τα yamamoto που εχω εγω είναι το ενα βαρύτερο κατά 3 γραμμάρια , και το άλλο βαρύτερο κατά μισό γραμμάριο.
Δλδ το ενα είναι 10,5 το βαρύ , και το ελαφρύ 8 . Το μαμά είναι 7,5 αν θυμάμαι καλά.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef