- Reaction score
- 19
Μπορείς να κάνεις ένα search με το product number που αναγράφεται στο πίσω μέρος... Πάντως κάτι παμπάλαιους P3 (μοντέλο 95-96) που έχω στην εταιρία, είναι πιο νέα μοντέλα από αυτά.... :107:αν είναι τόσο παλιά τα βλέπω να πηγαίνουν για μια κλασική ανακύκλωση :114:
Καλωσόρισες φίλε Αλέξανδρε. Τα μηχανήματα είχαν βγει από rack.Καλησπέρα στην κοινότητα του AVsite. Με ενημερώσαν για αυτήν την αγγελια και ειπα να σου στειλω.Μιλαμε για server racks η μηχανηματα server? Επεισης παιζει να εχει καποια φωτογραφια τους?
Ευχαριστω πολυ
Αλεξανδρος
Thanks for the info, θα το τσεκάρω αύριο και θα επανέλθω :605:Μπορείς να κάνεις ένα search με το product number που αναγράφεται στο πίσω μέρος... Πάντως κάτι παμπάλαιους P3 (μοντέλο 95-96) που έχω στην εταιρία, είναι πιο νέα μοντέλα από αυτά....
Πρόκειται για ML370 ο ένας με P733 & ο άλλος P888Μπορείς να κάνεις ένα search με το product number που αναγράφεται στο πίσω μέρος... Πάντως κάτι παμπάλαιους P3 (μοντέλο 95-96) που έχω στην εταιρία, είναι πιο νέα μοντέλα από αυτά.... :107:
Αν δεν τα πάρει κάποιος που να του είναι χρήσιμα, ίσως πάρω ένα για καμμιά modda.αν είναι τόσο παλιά τα βλέπω να πηγαίνουν για μια κλασική ανακύκλωση :114:
Αρκετά μέσα έπεσα τελικά... ορίστε και τα σπεκς (νομίζω) για όποιον ενδιαφέρεται...
http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/10493_na/10493_na.HTML