Nelsy
Ιεράπετρα
- Reaction score
- 2.893
BENQ W1200-NEW KID IN TOWN !!!!!:107:
Ακολουθούν φωτό και ένα πρώτο review:126:
Ακολουθούν φωτό και ένα πρώτο review:126:
Κι εγώ επίσης. Το κυριότερο βέβαια ερώτημα είναι το πόσο καλά θα δουλεύει... :121:Frame interpolation σε αυτα τα χρηματα?:111:
Θα ηθελα πολυ να το δω!
Λοιπόν Κώστα,χθες λόγω νέας 'εξάρας' και φιέστας-γνωστά πράγματα και συνηθισμένα για μας,αλλά πάντα απολαυστικά-δεν έκανα το 'πείραμα' που μου είπες...
αυτό έγινε πριν από λίγο και μάλιστα με μία 'γκρι' μπάρα να με ενοχλεί οπτικά,αφού ανέβασα το πανί στο κάτω μέρος της εικόνας....ξέρεις τι θυμήθηκα;;;τα λόγια σου
...δεν γίνεται-δεν μπορούσα να δω ταινία από τόσο κοντά...άσε που η κίνηση στον Μπενεκιού φαινόταν χάλια-επίτηδες το έκανες;;;;!!!!!
Στην PSA όμως που είχα δει από την ίδια σχεδόν απόσταση με την κοίλη ήταν τελείως διαφορετικά-σε κύκλωνε,άλλη αίσθηση....
Καιρος για αναβαθμιση Μανωλιο..:116:...στα παραπάνω να προσθέσουμε ότι για πρώτη φορά η BenQ χρησιμοποιεί 'παρεμβολή καρέ'(frame interpolation) για 'ομαλότητα' στις γρήγορα κινούμενες εικόνες +1!!!!!!!!
Η τιμή του θα είναι ~1.500ευρώ
+dc4/0.95inches + σταθερή βηματική ίριδα....:138:και φως και κινηση....νομιζω εκλεισες απο εικονα......:136:
Frame interpolation σε αυτα τα χρηματα?:111:
Θα ηθελα πολυ να το δω!
Το είδαν άλλοι προς το παρόν και δεν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι-λογικό,σε αυτά τα χρήματα και σαν πρώτη προσπάθεια της εταιρίας:126:Κι εγώ επίσης. Το κυριότερο βέβαια ερώτημα είναι το πόσο καλά θα δουλεύει... :121:
Hd ready EINAI??![]()
![]()
![]()
![]()
...στα παραπάνω να προσθέσουμε ότι για πρώτη φορά η BenQ χρησιμοποιεί 'παρεμβολή καρέ'(frame interpolation) για 'ομαλότητα' στις γρήγορα κινούμενες εικόνες +1!!!!!!!!
Η τιμή του θα είναι ~1.500ευρώ
Review
καλα τι πινω τετχια ωρα:114:Native resolution 1,920x1,080.
Τι σου λέει αυτό ωρέ?
Συμφωνώ με τον Γιώργο απλά στο 2 να προσθέσω ότι αν ο χώρος είναι bat cave η' τουλάχιστον με ελεγχόμενο φωτισμό και η οθόνη μέχρι 100' ίντσες-το προβαλλόμενο πρόγραμμα περισσότερο ταινίες παρά τηλεοπτικό:116:Και αν βλέπει rainbow τι θα κάνει;
Στάθη είναι προβολείς με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικα μεταξύ τους.
Πρέπει να δείς ποιός εξ αυτών:
1)Ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σου.
2)Ταιριάζει στον χώρο σου και με τι οθόνη.