ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Μα καλα...αυτοι εβαλαν τον καινουριο αναμορφικο prismasonic HD-6000RX να τον τεσταρουν με τον panasonic pt-ae4000 :111:
![]()
Κυλινδρικος πλεον ο νεος φακος αρα και καλυτερος του πρισματος..
Λεγετε οτι ειναι τουλαχιστον ισαξιος του ISCO III και καλυτερος σε καποια σημεια..
Ακομα δεν εχει κυκλοφοριση...θα βγει τον Απριλιο
![]()
Καλα, μην βαρας:105:
Ο φακος κυκλοφορει κανονικα τελη Απριλιου(δηλαδη οπου να ναι) και διαβασα πως στο αμερικανικο φορουμ
θα εχουν αναλυτικη παρουσιαση αυτο το Σ/Κ

ISCO II - ISCO III - ISCO IIII ειναι σαν τους Schneider EL-M-XLπερι Prismasonic δεν ξερω,αλλα περι ISCO ειχα μια ενδιαφερουσα συζητηση στην παρουσιαση με τον Γερμανο της Schneider η οποια εχει αγορασει την ISCO και μου ειπε οτι ο ISCO II που εχω ειναι της ιδιας ακριβως ποιοτητας με τον ISCOIII,το οποιο με παραξενεψε λογω της διαφορας της τιμης και καθως επεμενα μου εξηγησε οτι η διαφορα στην τιμη ειναι μονο λογω οτι ο ΙΙΙ ειναι πιο μεγαλος αλλα οτι η ποιοτης ειναι η ιδια.Μαλιστα επεμεινε πολυ γιατι εβλεπε οτι μου φαινοταν περιεργο.Το λεω αυτο γιατι οποιος ενδιαφερεται για φακο ισως βρει τον ΙΙ στο e-bay η καπου να πωλειται διοτι απ οσον γνωριζω δεν κατασκευαζεται πλεον.Το πλεονκτημα βεβαια ειναι οτι ειναι πολυ φθηνοτερος απο τον ΙΙΙ.