Νεος Prismasonic HD-6000

Reaction score
15.548
Απάντηση: Νεος Prismasonic HD-6000

Δεν με παρακολουθεις.....:601:

Μα καλα...αυτοι εβαλαν τον καινουριο αναμορφικο prismasonic HD-6000RX να τον τεσταρουν με τον panasonic pt-ae4000 :111:

Κυλινδρικος πλεον ο νεος φακος αρα και καλυτερος του πρισματος..
Λεγετε οτι ειναι τουλαχιστον ισαξιος του ISCO III και καλυτερος σε καποια σημεια..

Ακομα δεν εχει κυκλοφοριση...θα βγει τον Απριλιο

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Καλα, μην βαρας:105:
Ο φακος κυκλοφορει κανονικα τελη Απριλιου(δηλαδη οπου να ναι) και διαβασα πως στο αμερικανικο φορουμ
θα εχουν αναλυτικη παρουσιαση αυτο το Σ/Κ

Reaction score
8.350

περι Prismasonic δεν ξερω,αλλα περι ISCO ειχα μια ενδιαφερουσα συζητηση στην παρουσιαση με τον Γερμανο της Schneider η οποια εχει αγορασει την ISCO και μου ειπε οτι ο ISCO II που εχω ειναι της ιδιας ακριβως ποιοτητας με τον ISCOIII,το οποιο με παραξενεψε λογω της διαφορας της τιμης και καθως επεμενα μου εξηγησε οτι η διαφορα στην τιμη ειναι μονο λογω οτι ο ΙΙΙ ειναι πιο μεγαλος αλλα οτι η ποιοτης ειναι η ιδια.Μαλιστα επεμεινε πολυ γιατι εβλεπε οτι μου φαινοταν περιεργο.Το λεω αυτο γιατι οποιος ενδιαφερεται για φακο ισως βρει τον ΙΙ στο e-bay η καπου να πωλειται διοτι απ οσον γνωριζω δεν κατασκευαζεται πλεον.Το πλεονκτημα βεβαια ειναι οτι ειναι πολυ φθηνοτερος απο τον ΙΙΙ.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.567
Φυσικά και είναι ίδιος σε ποιότητα. Η διαφορά είναι στην ευελιξία εγκατάστασης μόνο.

Reaction score
15.548

Καλα, μην βαρας:105:
Ο φακος κυκλοφορει κανονικα τελη Απριλιου(δηλαδη οπου να ναι) και διαβασα πως στο αμερικανικο φορουμ
θα εχουν αναλυτικη παρουσιαση αυτο το Σ/Κ

Για να δουμε....
Παντως θα τεσταριστη με μονοτσιπο dlp χωρις καθολου χρωματικη διαχειση ωστε να δουνε ποση αποκλιση υπαρχει και αν υπαρχει.
....με διάφορες αποστάσεις απο την οθονη ....και με κοιλη αλλα και φλατ οθονη...

Εδω τους φερνει καποιος Αντριους....:118:
..μιας και ειναι σε τιμες ποιο προσιτες...

Reaction score
15.548

περι Prismasonic δεν ξερω,αλλα περι ISCO ειχα μια ενδιαφερουσα συζητηση στην παρουσιαση με τον Γερμανο της Schneider η οποια εχει αγορασει την ISCO και μου ειπε οτι ο ISCO II που εχω ειναι της ιδιας ακριβως ποιοτητας με τον ISCOIII,το οποιο με παραξενεψε λογω της διαφορας της τιμης και καθως επεμενα μου εξηγησε οτι η διαφορα στην τιμη ειναι μονο λογω οτι ο ΙΙΙ ειναι πιο μεγαλος αλλα οτι η ποιοτης ειναι η ιδια.Μαλιστα επεμεινε πολυ γιατι εβλεπε οτι μου φαινοταν περιεργο.Το λεω αυτο γιατι οποιος ενδιαφερεται για φακο ισως βρει τον ΙΙ στο e-bay η καπου να πωλειται διοτι απ οσον γνωριζω δεν κατασκευαζεται πλεον.Το πλεονκτημα βεβαια ειναι οτι ειναι πολυ φθηνοτερος απο τον ΙΙΙ.
ISCO II - ISCO III - ISCO IIII ειναι σαν τους Schneider EL-M-XL

.....αλλαζει το μεγεθος φακου ετσι ωστε να μπορεις εχεις τον προβολεα κοντα ...μιας και με ζουμ ανοιχτο θελεις μεγαλυτερο φακο....
Παιζει ρολο και ο προβολεας

Στην πραγματικοτητα και για ενα καλο αποτελεσμα θελεις μινιμουμ αποσταση(φακος-οθονη)το διπλασιο του πλατους του 16/9

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.332
Members
38.684