Back To The Future (Ελληνικο)

Reaction score
0
Ξερουμε ποτε και ΑΝ θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα το Box Set του Back To The Future σε Bluray;!

Eχει κυκλοφορησει στο εξωτερικο εδω και μήνες και ειμαι στο τσακ να το παραγγειλω (εστω και χωρις υποτιτλους).

Reaction score
1.277
Δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει εδώ,λογικά θα αργήσει αλλά σίγουρα εδώ θα είναι πανάκριβο.Απο play.com πάρτο..

Reaction score
1
Απάντηση: Back To The Future (Ελληνικο)

Ξερουμε ποτε και ΑΝ θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα το Box Set του Back To The Future σε Bluray;!

Eχει κυκλοφορησει στο εξωτερικο εδω και μήνες και ειμαι στο τσακ να το παραγγειλω (εστω και χωρις υποτιτλους).

Ρίξε ένα mail στην Odeon που έχει τα δικαιώματα, συνήθως απαντάνε :126:

Αμα πάλι είσαι Αθήνα και έρθεις σε κάνα meeting των δύο :142: σε φτιάχνω :137:

Γενικά πάντως άμα δεν σε χαλάνε οι υπότιτλοι το τσιμπάς από αμαζόνιο με 25 λιρίτσες σαξωνικές
http://www.amazon.co.uk/Back-Future...CV08/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1296680727&sr=8-1

Reaction score
1.277
Ρε παιδιά προσπαθώ να μαζεψω,τι με κάνετε τώρα?Αυριο θα βάλω λεφτά στην προπληρωμένη να το πάρω και εγώ..

Reaction score
0

...Μου έστειλαν mail απο την Odeon οτι δεν ειναι στα πλάνα της εταιριας να το κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Waiting for my order :114:

Reaction score
1

Παίδες νοίκιασα σήμερα την τριλογία σε DVD που είχε κυκλοφορήσει πριν 3-4 χρόνια.Είδα την πρώτη ταινία και δεν είδα και μεγάλες διαφορές από το blu.Βέβαια παίχτηκε από το Dune που κάνει εξαιρετικό upscale, και τουλάχιστον μέχρι τις 50 ίντσες δεν βλέπω ψεγάδια !! ...Επειδή έχω την τριλογία σε blu τα έξτρα είναι ακριβώς τα ίδια με τα DVD...δεν ξέρω...η πίστη μου στο φορμά έχει αρχίσει να κλονίζεται, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το DVD δεν θα πεθάνει τόσο εύκολα.

Reaction score
0

Παίδες νοίκιασα σήμερα την τριλογία σε DVD που είχε κυκλοφορήσει πριν 3-4 χρόνια.Είδα την πρώτη ταινία και δεν είδα και μεγάλες διαφορές από το blu.Βέβαια παίχτηκε από το Dune που κάνει εξαιρετικό upscale, και τουλάχιστον μέχρι τις 50 ίντσες δεν βλέπω ψεγάδια !! ...Επειδή έχω την τριλογία σε blu τα έξτρα είναι ακριβώς τα ίδια με τα DVD...δεν ξέρω...η πίστη μου στο φορμά έχει αρχίσει να κλονίζεται, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το DVD δεν θα πεθάνει τόσο εύκολα.
Eίδες τσάμπα μας έφαγε (HD DVD) το Bluray :411:

Reaction score
1

Eίδες τσάμπα μας έφαγε (HD DVD) το Bluray :411:

Παίζει μεγάλο ρόλο το player :126: αλλά και πάλι το blu δεν έχει αντίπαλο μόνο και μόνο με τις χωρητικότητες που φτάνει...

Reaction score
0

Κυκλοφόρησε με ελληνικους υποτιτλους στο amazon.it!

Reaction score
1

Κυκλοφόρησε με ελληνικους υποτιτλους στο amazon.it!
Σωστός ! Και το ιταλικό amazon είναι και γρήγορο στις παραδόσεις !

Για όποιον το θέλει και με το Ντελόριαν συλλεκτικό από ισπανικό Fnac πάλι με ελληνικούς υπότιτλους.

http://cine.fnac.es/a400366/Pack-Re...-especificar?PID=7&Mn=-1&Ra=-3&To=0&Nu=1&Fr=0

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Back To The Future (Ελληνικο)

Στο amazon.it δεν αναφέρονται πουθενά ελληνικοί υπότιτλοι

http://www.amazon.it/Ritorno-Al-Fut...BHJE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1304070012&sr=8-1

Δεν αναφέρονται γιατί δεν υπάρχουν σε αυτό που κοιτάς, στα μονά έχει τους υπότιτλους το αναφέρουν πιο πάνω :126:

http://www.amazon.it/Ritorno-Al-Fut...ef=sr_1_4?s=dvd&ie=UTF8&qid=1304081147&sr=1-4

Reaction score
0

Τωρα ειναι αργά...το Box Set ειναι ήδη στο ράφι :427:

Reaction score
1

Τωρα ειναι αργά...το Box Set ειναι ήδη στο ράφι :427:
Ποτέ δεν είναι αργά...Κι εγώ στο ράφι το έχω μαζί με τo Box set ελληνικό DVD.Εκανα rip τους υπότιτλους από τα DVD, τους πέρασα στο structure του blu :137: και τα παίζω από το σκληρό.Μια ωρίτσα δουλειά και mede8er rulzzzzzzzz...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.676
Για pm πώς γίνεται.

Ή στείλτο στον "Οδηγό δημιουργίας ματρόσκας αναφοράς" που το έχω ρωτήσει...

Thanks!! :138:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa