Περί transport!!!!!

Reaction score
928
Το ΣΚ έγραψα σε ένα πολύ καλό δισκάκι σε πολύ χαμηλή ταχύτητα 7-8 τραγουδάκια που ακούω συνεχώς τον τελευταίο καιρό για να κάνω Α-Β τον υπολογιστή με το marantz cd 63kiss.

Και το pc και το cd είναι συνδεδεμένα ψηφιακά στον aragon stage one.

Χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις στο pc (onboard nforce/windows media center/mp3 320kbps) η διαφορά υπέρ του υπολογιστή είναι θεαματική.

Λεπτομέρεια,ανάλυση,αέρας που με το marantz πάνε περίπατο.

Ειλικρινά δεν περίμενα τόση διαφορά μιας και το δουλεύω σαν transport.

Reaction score
928
Απάντηση: Περί transport!!!!!

Όπως φαίνεται το στιβαρό σασί και ο μηχανισμός ανάγνωσης του marantz δεν είναι αρκετά πια ούτε για χρήση σαν transport.

Πήρα απο τις αγγελίες αυτό μήπως έχω τύχη και την βγάλω φτηνά προς το παρών διαφορετικά με βλέπω να βάζω βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Εχω πολλά αξιόλογα δισκάκια και τολμώ να πω οτι έχω αρχίσει και βαριέμαι τον υπολογιστή.

D

deleted user 10898

Guest
μου αρεσεις...
και εγω βαρεθηκα και πηρα esoteric!!!!!!
χτυπα ΤΩΡΑ το τασκαμ του kοstaςear απο τις αγγελίες...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

ΜαστροΚωτσο αν εβρισκες καποιο Sony απο την σειρα ES θα ηταν ακομα καλλιτερα ...καποιο μεταχειρισμενο .....απο Αγγλια μερια αν το ψαξεις στο Γουγλε θα βρεις αρκετα μοντελακια!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.852

ΜαστροΚωτσο αν εβρισκες καποιο Sony απο την σειρα ES θα ηταν ακομα καλλιτερα ...καποιο μεταχειρισμενο .....απο Αγγλια μερια αν το ψαξεις στο Γουγλε θα βρεις αρκετα μοντελακια!!!

μπα. είχα κάνει ένα σωρό δοκιμές, ιδέα δεν έχεις τι έχω δοκιμάσει, και σαν transport το μόνο που "κοντράρει" πι-σί είναι το taskam.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Kωστα.......αμα ο Εαρ πιει κανα κοντεινερ μπυρες τραβα και παρτου το δικο του ....μεχρι να ξυπνησει εσυ θα το εχεις στο ρακ σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανεται κυριε ΕΑΡ μας??????πως την εχεται??????:114::114::625:

Reaction score
0
Έχω το ES50, heavily-modded (ρολοι Trichord, πυκνωτές τροφοδοσίας, κλπ.).

Σαν transport, "ξεσκίζεται" αγρίως από το συνδυασμό απλού PC / M2Tech (batt. + 5V PSU), δυστυχώς.
Μία πολύ "μικρή" επιφύλαξη στο βαθύ χαμηλό. Στα υπόλοιπα όμως ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.852

Kωστα.......αμα ο Εαρ πιει κανα κοντεινερ μπυρες τραβα και παρτου το δικο του ....μεχρι να ξυπνησει εσυ θα το εχεις στο ρακ σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανεται κυριε ΕΑΡ μας??????πως την εχεται??????:114::114::625:
μωρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρό μου!!!!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.852
Απάντηση: Re: Περί transport!!!!!

Έχω το ES50, heavily-modded (ρολοι Trichord, πυκνωτές τροφοδοσίας, κλπ.).

Σαν transport, "ξεσκίζεται" αγρίως από το συνδυασμό απλού PC / M2Tech (batt. + 5V PSU), δυστυχώς.
Μία πολύ "μικρή" επιφύλαξη στο βαθύ χαμηλό. Στα υπόλοιπα όμως ...
έτσι είναι.

το έχω γράψει κατ'επανάληψη: το καλύτερο τράνσπορτ είναι το πισί.

από κει και πέρα, αν κάποιος έχει την ανάγκη να παίζει δίσκους σε ένα τυπικό player, δε πρόκειται να βρει καλύτερο transport από το ταπεινό taskam-άκι, το οποίο ουσιαστικά είναι memory player (δηλαδή ...πι-σί), αλλά αυτά περνάνε στα "ψιλά γράμματα", δε πειράζει... εγώ το "χρέος μου" το έκανα, τα είπα. Όποιος θέλει ας ακούσει.

Reaction score
209
Μεχρις στιγμης το καλυτερο transport που εχω δοκιμασει ειναι ενα 'ταπεινο' XP netbook της Toshiba που διαβαζει ασυρματα την μουσικη απο τους HD του PC μεσω δικτυου. Αθορυβο και αποτελεσματικο. Μια δυνατη αναβαθμιση ειναι netbook με SSD memory και Win7. Χανεις βεβαια το προνομιο να ανοιγεις και να θαυμαζεις τις υπεροχες καλλιτεχνικες ζωγραφες απο τα CD και τα βινυλια αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε αυτη την ζωη!

Reaction score
928

Πάλι καλά που ενημερώσατε.

Μην περιμένω και πολλά πράγματα λοιπών απο transport.

Το tascam αν δεν έληγε η ασφάλεια του τουτου θα το χτύπαγα...... χτες.

Αν δεν πουληθεί απο τον άλλο μήνα βλέπουμε.

Reaction score
928
Απάντηση: Re: Περί transport!!!!!

Και κάτι άλλο περίεργο.

Όταν χρησιμοποιώ την asus xonar εκτός οτι δεν ακούω καμία διαφορά στην ποιότητα απο την onboard έχω και κάτι ενοχλητικότατα τσίκ τσάκ στις αλλαγές των τραγουδιών.

Μα τόσο καλή υλοποίηση πια η onboard της nvidia???????

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Περί transport!!!!!

Και κάτι άλλο περίεργο.

Όταν χρησιμοποιώ την asus xonar εκτός οτι δεν ακούω καμία διαφορά στην ποιότητα απο την onboard έχω και κάτι ενοχλητικότατα τσίκ τσάκ στις αλλαγές των τραγουδιών.

Μα τόσο καλή υλοποίηση πια η onboard της nvidia???????
οι drivers φταίνε , το ίδιο συμβαίνει και στον κουνιάδο μου και μας έχει σπάσει τα νεύρα

Reaction score
30.006

Πρέπει να δεις για νέους drivers για την xonar.
Εχουν βγεί διάφοροι. Ούτε εγω εχω ασχοληθεί τελευταία , αλλά πρέπει. Ασε που το vol και τέρμα κλειστό να είναι πάλι κάτι ακούγεται και κόβεται τελείως μόνο με mute.

Reaction score
928

Τελικά το sony έπαιξε πολύ καλλίτερα απο το marantz 63 αλλά λόγω υπερβολικού χαμηλού απογειώθηκε με το theta linque conditioner.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα κάνει θαύματα σε ανάλυση και διαφάνεια αλλά έτρωγε το ήδη ασθενές χαμηλό του marantz και είχε μπει στο ντουλάπι.

Να που χρειάστηκε και πάλι.

Το pc βέβαια συνεχίζει να έχει άλλο "αέρα" αλλά η διαφορά πλέων είναι πολύ μικρή.

Reaction score
1.772

Τελικά το sony έπαιξε πολύ καλλίτερα απο το marantz 63 αλλά λόγω υπερβολικού χαμηλού απογειώθηκε με το theta linque conditioner.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα κάνει θαύματα σε ανάλυση και διαφάνεια αλλά έτρωγε το ήδη ασθενές χαμηλό του marantz και είχε μπει στο ντουλάπι.

Να που χρειάστηκε και πάλι.

Το pc βέβαια συνεχίζει να έχει άλλο "αέρα" αλλά η διαφορά πλέων είναι πολύ μικρή.

χτυπα τωρα ενα m2tech βαλε κανενα foobar αντι media center και flac αντι για mp3 και μετα ελα

να μας πεις ποση διαφορα εχει το sony.

αχαχαχαχαχαχα.

Reaction score
928

χτυπα τωρα ενα m2tech βαλε κανενα foobar αντι media center και flac αντι για mp3 και μετα ελα

να μας πεις ποση διαφορα εχει το sony.

αχαχαχαχαχαχα.
Είμαι τεμπελάκος και την έχω καταβρεί με το τηλεκοντρόλ με τα media center για αυτό δεν κοιτάζω παραπέρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.591
Members
38.576
Νεότερο μέλος
anquan