Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1
Με εναλλαγή. Πως ?Αν εννοείς ταυτόχρονα,όχι.Εναλλαγή υποτίτλων γίνεται.
Με εναλλαγή. Πως ?Αν εννοείς ταυτόχρονα,όχι.Εναλλαγή υποτίτλων γίνεται.
Καλορίζικο ! να περάσω να στο φτιάξω ; :116: πλάκα κάνω, βαριέμαι.Αληθεια format στο Dune πως κανουμε?
Και 1080P 24 βαζουμε η 60 ???
Διπλα εισαι βρε κοπροσκυλο τι βαριεσαι αφου πιτσουνι σιτυ ισον Περιστερι.:116:Καλορίζικο ! να περάσω να στο φτιάξω ; :116: πλάκα κάνω, βαριέμαι.
Δώσε 1080p 24 ή το 1080p 24/50/60 και το Auto Frame Rate ενεργοποιημένο, για να κάνεις φορματ διάλεξε το σκληρό και πάτα το pοp up menu στο χειριστήριο, θα σου βγάλει επιλογές για τον δίσκο και ανάμεσα σε αυτές θα είναι και το format.
Οχι απλά δίπλα...σχεδόν δίπλα στο σπίτι σου είμαι :116: Το MAX δεν το ξέρω, δεν το έχω δεί από κοντά, οπότε δεν ξέρω τι είναι τα καπάκι πίσω...Διπλα εισαι βρε κοπροσκυλο τι βαριεσαι αφου πιτσουνι σιτυ ισον Περιστερι.:116:
Ασχετο τα δυο καπακια που εχει πισω τι ειναι για να κρυβεις λεφτα απο το ΔΝΤ?:138:
να το βάλω λες και στο Prime ή θα μου τα κάνει όλα σαν τα μούτρα μου ; :142:Ωραία!
Τώρα πέρασε του katrina.tv και θα αλλάξει πολύ σε εμφάνιση και όχι μόνο το Max:
http://kartina.tv/media/dune/dune_firmware_hdmax_ktv_110314_1500.dff.zip
Για να το δουμε και αυτοΩραία!
Τώρα πέρασε του katrina.tv και θα αλλάξει πολύ σε εμφάνιση και όχι μόνο το Max:
http://kartina.tv/media/dune/dune_firmware_hdmax_ktv_110314_1500.dff.zip
Στικάκι στο Prime δουλεύει το D link DW140 και το Belkin N150 τα έχω δοκιμάσει και τα δύο, λογικά δουλεύουν και στο MAX.Για να το δουμε και αυτο
Στικακι wifi που θα βρω η μπορω να βαλω και αλλο εκτος Dune γιατι ιντερνετ κλεβω απο τον πεθερο απο κατω.
Οχι στο Prime!!!να το βάλω λες και στο Prime ή θα μου τα κάνει όλα σαν τα μούτρα μου ; :142:
Αυτά δουλεύουν μια χαρά!Στικάκι στο Prime δουλεύει το D link DW140 και το Belkin N150 τα έχω δοκιμάσει και τα δύο, λογικά δουλεύουν και στο MAX.
Με πρόλαβες !!!! ότι το κατέβαζα ! :141:Οχι στο Prime!!!
Περιμένεις μέχρι τέλος του μήνα που θα βγει η αναβάθμιση για όλα τα Dune.Με πρόλαβες !!!! ότι το κατέβαζα ! :141: