Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Εσύ Λευτέρη που δεν είχες καθόλου Dune,έπραξες ΑΡΙΣΤΑ που το πήρες!Δηλαδη εγω βλακια εκανα που δεν περιμενα να βγουν τα νεα και πηρα αυτο?
Μπα πολύ καλά έκανες ! η μόνη διαφορά των νέω τσιπ θα είναι το gigabit ethernet, που εμένα τουλάχιστον δεν με ενδιαφέρει...Δηλαδη εγω βλακια εκανα που δεν περιμενα να βγουν τα νεα και πηρα αυτο?
110225_1222.Νίκο για δες ποια version του έχεις βάλει?
Μπαρμπαριά και τούνεσι!!!Καλά βρε εσύ δεν μου το είχες προτείνει όταν ρωτούσα πιο να πάρω ; Πάει γέρασες μπαρμπα Λεωνίδα !!!
Ρε μη τρελλένεσαι δοκιμές κάνουμε στο H1, άμα ήταν έτσι τι θα τα έκανα 100 τόσα original δισκάκια BD ούτε το Prime δεν θα τα έπαιζε...αλλα πράματα κοιτάω...Αν ειναι μονο για το ethernet τοτε δεν με πειραζει.
Ολα τα Dune δεν παιζουν γνησια δισκακια BD η μονο αυτα που το περνουν εξωτερικο με usb? γιατι το δικο μου δυο BD γνησια που του εβαλα τα παιζει μια χαρα με το firmware katrina.
Αληθεια το MAX τι BD-ROM εχει γιατι σιγουρα εχει απο υπολογιστη.
Νίκο χρησιμοποίησε αυτό το template: http://www.share-online.biz/dl/BL2JEPJLEK0/free/ Εχει πολύ όμορφο αποτέλεσμα και είναι πρακτικό.:126:Ηρθε η ώρα να ασχοληθώ και με το yaDIS :116::116:
Αυτό:
Ευχαριστώ ! Αυτό που θέλω είναι να μην χρειαστεί να κάνω ξεχωριστά folders για κάθε είδος ταινίας τις θέλω χύμα και απλά να πατάω και να βλέπω λίγο εξώφυλλο και περίληψη και αν μου αρέσει να την ξεκινάω.Ενα κόλλημα που έχω είναι ότι θέλω πάντα οι τίτλοι και τα παρελκόμενα να είναι σε τέλεια κατάσταση, τρώω πολλές ώρες να φτιάχνω μέχρι και τα ορθογραφικά λάθη στους υπότιτλους, είμαι ανωμαλάρα τι να κάνουμε :116:Είναι πανεύκολο και αν οι τίτλοι ταινιών σου είναι με κένα θα τους αναγνωρίσει άμεσα και ολόσωστα
Αφωνος θα μείνω...αλλά plasma δεν έχω καρντιά μου :116::116:Θα μείνεις άφωνος :111: όταν το δεις στην Plasma. Και είναι πανεύκολο εάν κάνεις αυτό που γράφει ο φίλος gusmin