barcos 3D

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: barcos 3D

Cineversum BlackWing MK2011 3D

....και με αναμορφικό....

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μιλάει για κάτω απο 6.671 ευρώ οπότε καλά είναι θα έλεγα! φυσικά δεν νομίζω να περιλαμβάνει η τιμή και τον αναμορφικό!:116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: barcos 3D

Ένας jvc x7 μου φαίνεται εμένα(βελτιωμένος ελπίζω:126:)

Reaction score
6.034
λοιπον εχοθμε και λεμε ...
υπαρχουν 3 μοντελα .
η τιμη παει 7+ για το πρωτο ,

10+
για το 2ο

13+ για το 3ο...

οποτετο μυαλο μου πηγε για τα 3 της jvc βελτιωμενα ...

α !!! κατοπιν παραγγελιας μονο ελλαδα ...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εντάξει, μην ξεχνάμε ότι η BARCO είναι μια από τις παλαιότερες εταιρίες προβολέων, και πολλοί
πελάτες αυτό το υπολογίζουν, το ότι θα έχουν μια αντιπροσωπεία και πληθώρα ανταλλακτικών και service
για πολλά χρόνια είναι υπολογίσιμη παράμετρος, αυτό βέβαια (το πόσο μετράνε αυτά στην αγορά) θα το
ξέρει καλύτερα ο Σκαφάτος σαν καλός πωλητής γνωρίζοντας την αγορά, μπορεί να μας πει την γνώμη του!

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: barcos 3D

λοιπον εχοθμε και λεμε ...
υπαρχουν 3 μοντελα .
η τιμη παει 7+ για το πρωτο ,

10+
για το 2ο

13+ για το 3ο...

οποτετο μυαλο μου πηγε για τα 3 της jvc βελτιωμενα ...

α !!! κατοπιν παραγγελιας μονο ελλαδα ...
Να δω Μακη μου....ποτε θα ακουσω οτι ωραιο setup και την αναλογικη σου εικονα..:112:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Re: Απάντηση: Re: barcos 3D

η barco εχει κλαταρει εδω και χρονια.Λιγα μηχανακια μετα τα τριφακα ηταν αξιολογα.Το να κουρδιζεις ενα jvc σημαινει οτι δεν εχει χαρτι για ερευνα και εξελιξη , και το ρειχνεις στην ευκολη λυση.Λιγο σασι , λιγο τροφοδοσια , αλλα και παλι πρωτοποριακες συσκευες τσου.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.465

Ναι ενώ ο έτερος μεγάλος αμερικάνος δεν το κάνει αυτό..
Τι λές ρε Αργύρη..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

oι αμερικανοι προβολαδες εχουν καποια θεματα, ασοψετε η benq , θα τους κανει ακομα πιο τρελλα γυμνασια στο μελλον.Αν σκεφτουμε οτι σκασανε μυτη το 04 και τρωνε μεγαλο τεμαχιο της πιτας.Συντομα θα δουμε και αλλα...................αν σκεφτουμε οτι η ινφοκους κλαταρε, η κατσαρολε(πλαναρ) αποροφηφηθηκε απο την runco, , και οπως πανε οι αμερικανοι (πλην ρανκο) θα γινουν μιραζ γιαμο ........και παει λεγοντας........η 90s τελειωσε , οι σχισοματηδες ειναι εδω .........οπως η benq εδωσε το φτηνο 720π, ετσι συντομα θα δουμε και φτηνα led...........η σαρπ πουλαγε 12 χιλιρικα τον 12.000 που ηταν 720π.Που ειναι σημερα η σαρπ ? η μαρατζ ?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: barcos 3D

η barco εχει κλαταρει εδω και χρονια.Λιγα μηχανακια μετα τα τριφακα ηταν αξιολογα.Το να κουρδιζεις ενα jvc σημαινει οτι δεν εχει χαρτι για ερευνα και εξελιξη , και το ρειχνεις στην ευκολη λυση.Λιγο σασι , λιγο τροφοδοσια , αλλα και παλι πρωτοποριακες συσκευες τσου.
Σε πιάνω αδιάβαστο, εάν νομίζεις οτι έτσι πεθαίνει η BARCO διάβασε εδώ!
http://www.aboutprojectors.com/news/...el-3d-display/

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: barcos 3D

η barco δεν πεθαινει , της εχουν κανει μηνομοσυνο εδω και χρονια.Με μονο εξωτικα προιοντα και οχι συχνα δεν γεμιζεις τον κουμπαρα, οι κορεατες εχουν φαει την πιτα εδω και χρονια.Οσοι διαβαζαν hi tech ξερουν που ηταν η barco και που ειναι .Οσο ζουσαν τα τριφακα ηταν βασιλισα πλεον δεν ειναι

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: barcos 3D

τριτσιπα led κ.α, εδω και χρονια δεν παρουσιαζει , γενικα το εχει χασει το θεμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.332
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis