Ελληνικό site καλωδίων

Reaction score
0
Κύριοι,

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό Ελληνικό site για αγορές ποιοτικών καλωδίων; Εμπορεύομαι συχνά μέσο Internet για τις αγορές μου σε καλώδια και συναλλάσσομαι κυρίως με τρία Βρετανικά sites για τον σκοπό.

Για την ώρα η μόνη αξιόλογη προσπάθεια που έχω βρει είναι η παρακάτω (αν και ακόμα σε ανάπτυξη):
http://www.ritsos.com

Ευχαριστώ!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Ελληνικό site καλωδίων

επειδη, 1 ο καθε ριτσος δεν εχει φουλ ποικιλια, 2 καλο ειναι να ακους πριν αγορασεις , 3 ξοδεψε λιγο χρονο για να ακουσεις κανα καλωδιο 4 καθε μαγαζατορας ζμπρωχνει αναλογα με τα ποσοστα κερδους,5 πολλοι οι λογοι πλεον που δεν βαζουν εξτρα προιοντα στο ραφι τους.................. .....μετα βλεπουμε τα ελαχιστα και ψιλολειψα ελληνικα σαιτακια

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ελληνικό site καλωδίων

επειδη, 1 ο καθε ριτσος δεν εχει φουλ ποικιλια, 2 καλο ειναι να ακους πριν αγορασεις , 3 ξοδεψε λιγο χρονο για να ακουσεις κανα καλωδιο 4 καθε μαγαζατορας ζμπρωχνει αναλογα με τα ποσοστα κερδους,5 πολλοι οι λογοι πλεον που δεν βαζουν εξτρα προιοντα στο ραφι τους.................. .....μετα βλεπουμε τα ελαχιστα και ψιλολειψα ελληνικα σαιτακια
Ας αφήσουμε την παραφιλολογία και ας επικεντρωθούμε στο θέμα του thread.

Το ότι υπάρχουν ξένα sites για τον σκοπό και όχι Ελληνικά δεν σημαίνει π.χ. πως οι Έλληνες ακούν πριν αγοράσουν και οι ξένοι όχι.

Και δεν έχω ανάγκη να ακούσω τα καλώδια όταν απλά θέλω κάτι ποιοτικότερο από αυτό που παρέχεται στο κουτί σαν starter kit.

Ακουστή βελτίωση μπορώ να καταλάβω μόνο στο χώρο μου και όχι στις συνθήκες των demo rooms των αντιπροσώπων καθώς τα αυτιά μου γνωρίζουν καλά τις ακουστικές συνθήκες του χώρου μου και των μηχανημάτων μου.

Απλά θέλω να γλυτώσω τα ταχυδρομικά έξοδα και τα έξοδα συναλλάγματος και μετατροπής νομισματικής μονάδας. Αν βέβαια τα τελευταία είναι λιγότερα από το ΦΠΑ της χώρας μας και τελικά η αγορά από το εξωτερικό είναι πιο συμφέρουσα. ;-)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Τελειωμένα η bulk ?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Μάλλον στα διαφορα στερεομάγαζα.Δεν έχω βρει "καλωδιομάγαζα" σκέτα. Μικρή αγορά γαρ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Re: Απάντηση: Ελληνικό site καλωδίων

Ας αφήσουμε την παραφιλολογία και ας επικεντρωθούμε στο θέμα του thread.
η παραφιλολογια τι αφορα ?

Το ότι υπάρχουν ξένα sites για τον σκοπό και όχι Ελληνικά δεν σημαίνει π.χ. πως οι Έλληνες ακούν πριν αγοράσουν και οι ξένοι όχι.
θυματα καμενοι-ψαγμενοι υπαρχουν παντου

Και δεν έχω ανάγκη να ακούσω τα καλώδια όταν απλά θέλω κάτι ποιοτικότερο από αυτό που παρέχεται στο κουτί σαν starter kit.
ποιοτικοτερα ειναι τα ultalink quest chord qed, ποιτικοτερα βεβαια ειναι και τα γαλιλαιο της synergistic 30 χιλιαρικα καλωδια-και αυτα ποιοτικα ειναι , ποση ποιοτητα θες ? λιγων ευρω ή απλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ , ολα ποιτικα ειναι

Ακουστή βελτίωση μπορώ να καταλάβω μόνο στο χώρο μου και όχι στις συνθήκες των demo rooms των αντιπροσώπων καθώς τα αυτιά μου γνωρίζουν καλά τις ακουστικές συνθήκες του χώρου μου και των μηχανημάτων μου.
βελτιωση σε τι ?

Απλά θέλω να γλυτώσω τα ταχυδρομικά έξοδα και τα έξοδα συναλλάγματος και μετατροπής νομισματικής μονάδας. Αν βέβαια τα τελευταία είναι λιγότερα από το ΦΠΑ της χώρας μας και τελικά η αγορά από το εξωτερικό είναι πιο συμφέρουσα. ;-)
ταχυδρομικα εξοδα ? ντοπια ή ξενα ? μιας και με 30 λαρια εχεις <βαρια> απο αμερικα
μετατροπη ειχε η eurobank , η alpha δεν εχει, η αγορα απο ωξω ειναι συμφερουσα αν ξερεις το που και ξερουν ποιος εισαι.Εγω ψωνιζω απο αμερικα (βασικα) και ψωνιζω σε τιμη ΧΩΜΑ ......

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.676
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale