Canon EOS 500D 18-200is kit

• Thread starter LLLEFTERIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας
L

LLLEFTERIS

Guest
Canon EOS 500D στο κουτι μεσα με φακο Canon ef-s 18-200 is με image stabilizer

Μαζι με...

Flash Canon Speedlite 220EX
Θηκη Precision
Τριποδο Hama
Δευτερη μπαταρια (οχι γνησια)

Φυσικα με αποδειξη αγορας.

Τιμη για ολα 550 ευρω.

Ανταλλαγη με videocamera Full HD με σκληρο δισκο η με καλο Laptop η με κατι αλλο στην ιδια αξια με την φωτογραφικη αλλα μονο απο Αθηνα!

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Canon EOS 500D 18-200is kit

Οχι δεν εχω αλλον φακο για να βαλω στην μηχανη.

Ο φακος ηταν κιτ μαζι με την μηχανη.

Reaction score
0
Ανταλλαγή τον φακό σου μαι με έναν 50 καινούργιο http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-50mm-f-1.8-II-Lens-Review.aspx ή 18-55 is ελαφρύ μεταχειρισμένο http://www.dpreview.com/lensreviews/canon_18-55_3p5-5p6_is_c16/ (και οι δυο με αποδείξεις), πόση διαφορά θέλεις; (ενοώ να σου δώσω έναν από τους δύο φακούς και να μου δώσεις τον σικό σου);

L

LLLEFTERIS

Guest

Οι λογοι που δεν θελω να δωσω τον φακο ειναι δυο, ο ενας ειναι οτι το κουτι λογω οτι η φωτογραφικη ηταν kit με τον 18-200 το γραφει πανω και ο αλλος που στην περιπτωση που δεν πουληθει η μηχανη και θα την κρατησω να την εχω με τον καλο φακο.

Τωρα αν καποιος θελει μονο το σωμα με τα αξεσουρ η τον ενδιαφερει το σωμα με τα αξεσουαρ και καποιον φακο σου μπορει να σου στειλει pm να τα βρειτε και να μου παρετε το kit πακετο.

Συν οτι ειδα τιμες στον τσιγκουνη και ο 18-200 εχει 465 ευρω και ο 18-55 εχει 100 ευρω οποτε και να πω οτι κανω ανταλλαγη θελω και 300 ευρω.

Επειδη ειχα pm για το kit σκετο να πω οτι μονο τα αξεσουαρ τα δινω σκετα ολα μαζι στα 100 ευρω, και αν πουληθουν αυτα τοτε θα δωσω το kit σκετο αλλιως ολα μαζι στα 550 ευρω.

L

LLLEFTERIS

Guest

Για τον φιλο που ρωτησε τα κλικ ειναι περιπου 6800 και πλεον δεν με ενδιαφερει καμια ανταλλαγη λογω ασοβαροτητας προτασεων.

L

LLLEFTERIS

Guest

Με ενδιαφέρει. Έχεις P.M.
Η μηχανη εχει κλεισει στον φιλο απο πανω και σε περιπτωση που δεν την παρει θα την κρατησω.

Να κλεισει η αγγελια ευχαριστω!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.544
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas