- Reaction score
- 1.788
Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΟΒΑΡΕΨΑΜΕ!!!!!!
![]()
:135::143::135:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΟΒΑΡΕΨΑΜΕ!!!!!!
![]()
:135::143::135:
Επίσης, καλό θα είναι στην εν λόγω λίστα να συμπεριληφθούν μηχανήματα τα οποία έχεις ακούσει κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες.Αν δε βαριέσαι κιόλας, κάνε και μια μικρή αλλά αντιπροσωπευτική κατά το δυνατόν λίστα από όσα "σωστά" μηχανήματα (λαμπάτα ενισχυτικά, solid state ενισχυτικά, πηγές, ηχεία...) έχεις "ακούσει" τα τελευταία χρόνια...
Έτσι για να δούμε τι δε θεωρείς ΒΙΑΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :116:
Μάλιστα.απο την στιγμη που θα επεμβεις να [διορθωσεις][ χαλασεις] την οποια ατελεια που πιστευεις ,οτι εχει μια εγγραφη , ειναι βιασμος!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ. ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!
Ε ναι βρε Τάκη....Γιωργο , υπαρχει και το μπιφτεκι σογιας για οσους δεν θελουν το original!!!!!!!
Ο Αρκάς είναι μια χιουμοριστική απάντηση στον όρο ΒΙΑΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που χρησιμοποιείς με την ευκολία που λες "νερό".και ο Αρκας δεν ειναι ειρωνεια; KANE MOY THN XAΡΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
Δεν κατάλαβα.......
@ Alex_Zapantis
Coolarise επειδή δεν είμαι σαν τα παιδάκια που ξέρεις.... Λίγα έως ελάχιστα μαζί μου
Γκε γκε?
Από την άλλη, σε συγχαίρω για τον όρο "παιδάκι" που χρησιμοποίησες όταν αναφέρθηκες στον εαυτό σου...@ Alex_Zapantis
Coolarise επειδή δεν είμαι σαν τα παιδάκια που ξέρεις.... Λίγα έως ελάχιστα μαζί μου
Γκε γκε?
Εντελως φιλικα δεν περνας το χιουμορ σου μεσα απο καμια [μετρικ] μιας και που κανει θαυματα!!Ο Αρκάς είναι μια χιουμοριστική απάντηση στον όρο ΒΙΑΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που χρησιμοποιείς με την ευκολία που λες "νερό".
Τι εννοείς με τον όρο "δουλίτσα" μου;Κάνε την δουλίτσα σου και μην αναφέρεσαι σε μένα Alex_Zapantis.
Καμια απάντηση επί της ουσίας έχεις να δώσεις;Εντελως φιλικα δεν περνας το χιουμορ σου μεσα απο καμια [μετρικ] μιας και που κανει θαυματα!!
"Άλλο τόσο" σε όοολες τις εφαρμογές;πολυ απλα , οσο μπορει ενα ποντικοκουραδο να ακουστει καλα, αλλο τοσο μπορει να ακουστει και ενας γλομπος!!! Τωρα για τον βραχιονα , κεφαλη κλπ κλπ, θα σου πω μονο, οτι τους τελευταιους μηνες το εχω παρει στα σοβαρα!!
Τι εννοείς με τον όρο "δουλίτσα" μου;
Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι? Στο τσαρδί σου?
Ποιός νομίζεις ότι είσαι και μιλάς με αυτόν τον τρόπο?
Για μίλα καλύτερα σε παρακαλώ
Εχουμε ξεφύγει εντελώς νομίζω.