Νέα άφιξη: VPL-HW30ES - ο νέος...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.150
Απάντηση: Νέα άφιξη: VPL-HW30ES - ο νέος...

...τρεις φορές πιο φωτεινή εικόνα από τον πρώτο Sony 3D βιντεοπροβολέα της εταιρίας VPL-VW90ES.
:111: :133:

abcd

Super Moderator
Reaction score
112.150

abcd

Super Moderator
Reaction score
112.150

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479

Τα νέα σκάνε παντού:
http://www.avforums.com/forums/home...me-projector-range-affordable-vpl-hw30es.html

Yπόσχεση τους;
Πολύ μειωμένο crosstalk,αυξημένη φωτεινότητα,ενώ τα γυαλιά θα έχουν και αυτά ρυθμιστικό φωτεινότητας.
Είναι τα νέα TDG-PJ1 και θα πωλούνται ξεχωριστά(πέριξ των 100ε).
Απ ότι κατάλαβα επίσης ο transmitter είναι και αυτός ξεχωριστή συσκευασία,ονομάζεται TMR-PJ1 και θα έχει πέριξ των 70-80ε.

Reaction score
1

O VPL-HW30ES υπόσχεται δε τρεις φορές πιο φωτεινή εικόνα από τον πρώτο Sony 3D βιντεοπροβολέα της εταιρίας VPL-VW90ES.

Καλά, αυτό τώρα Γιώργο μου είναι σκέτο... «παραμύθι της Χαλιμάς»! Μέτρησα μέχρι και 28fL φωτεινότητα στον 90άρη του Βαγγέλη (Neronas) σε κάδρο 100 ιντσών Stewart Studiotek και μάλιστα με 100 ώρες λειτουργίας στην λάμπα του. Αν λοιπόν ο VPL-HW30ES είναι σε θέση να δώσει... 85fL φωτεινότητα σε κάδρο 100 ιντσών Stewart Studiotek, εγώ θα κάνω delete όλα μου τα πατερνάκια αναφοράς και θα πάω να ασχοληθώ με το ψάρεμα! :137::204:

Ότι δείχνει βέβαια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση σαν νέος προβολέας, αυτό δεν το συζητάμε καν...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Καλά ας είναι δύο φορές πιο φωτεινός, εκεί θα κολλήσουμε? Εάν δεν είναι και δύο φορές πιο ακριβός, τότε θα λέει κάτι!

Reaction score
8.350

δεν τον εχω δει τον 90αρη αλλα ειναι γνωστο οτι τα γυαλια ηταν το προβλημα που σκοτεινιαζε η εικονα.Οποτε οταν λενε τρεις φορες πιο φωτεινος υποθετω εννοουν αυτο που βλεπεις με τα γυαλια.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Αν λοιπόν ο VPL-HW30ES είναι σε θέση να δώσει... 85fL φωτεινότητα σε κάδρο 100 ιντσών Stewart Studiotek, εγώ θα κάνω delete όλα μου τα πατερνάκια αναφοράς και θα πάω να ασχοληθώ με το ψάρεμα! ::204:

Σε παρακαλω καλε μου Θεουλη, κανε να δωσει ο 30αρης...85fL και σου υποσχομαι να μην ξανακοιταξω αλλη γυν...εμ...σου υποσχομαι να νηστευω ολη μου την ζωη :626::143:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Η SONY είναι πρωτοποριακή εταιρία, το έχει αποδείξει, οπότε αυτό που περιμένουμε είναι καινούρια τεχνολογία δηλαδή παθητικό 3D!!! ξεκούραστο και φωτεινότερο!

Reaction score
15.548

δεν τον εχω δει τον 90αρη αλλα ειναι γνωστο οτι τα γυαλια ηταν το προβλημα που σκοτεινιαζε η εικονα.Οποτε οταν λενε τρεις φορες πιο φωτεινος υποθετω εννοουν αυτο που βλεπεις με τα γυαλια.
Aκριβως ετσι ειναι Δημητριε....
....ο συνδιασμος φωτεινοτητας προβολεα και γυαλιων θα δωσει την παραπανω φωτεινοτητα που ελειπε απο τον 90 κατα την θεαση 3d

Καποιοι σκεφτονται κουφα ........:116:
....και το οποιο δειχνει οτι δεν μπορουν να συνδιασουν τα περι της εικονας παραμετρους...

Reaction score
1

Δημήτρη μου, στο link που έβαλε ο φίλος από το Gadgetfreak αναφέρεται το εξής:

O VPL-HW30ES υπόσχεται δε τρεις φορές πιο φωτεινή εικόνα από τον πρώτο Sony 3D βιντεοπροβολέα της εταιρίας VPL-VW90ES.

Και εμείς θα πρέπει να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι ο VPL-HW30ES είναι τρεις φορές πιο φωτεινός από τον 90άρη μόνο κατά τη θέαση 3D με τα νέα γυαλιά της Sony τα TDG-PJ1;! :118: :204:

Αφού και στον 90άρη μπορείς να αλλάξεις τα γυαλιά της Sony και να πάρεις πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα στο 3D, π.χ. ο Βαγγέλης (Neronas) χρησιμοποιεί τα γυαλιά της X-PAND τα οποία δίνουν σχεδόν την διπλή φωτεινότητα από τα γυαλιά της Sony για τον 90άρη.

Reaction score
1

Aκριβως ετσι ειναι Δημητριε....
....ο συνδιασμος φωτεινοτητας προβολεα και γυαλιων θα δωσει την παραπανω φωτεινοτητα που ελειπε απο τον 90 κατα την θεαση 3d

Καποιοι σκεφτονται κουφα ........:116:
....και το οποιο δειχνει οτι δεν μπορουν να συνδιασουν τα περι της εικονας παραμετρους
...

Σοβαρέψου Κώστα, και όταν θέλεις να μου απευθύνεις τον λόγο ή να με κατηγορήσεις για κάτι, θα ήταν καλύτερο να με αναφέρεις απευθείας και όχι να μιλάς αορίστως για «Κάποιος, κάποιοι» κτλ.

Reaction score
15.548

καποιοι ειπα......οχι καποιος...!!!!!!!!:116:

Reaction score
15.548

Δηλαδη ποιοι?
Ναι βρε, ποιοί?

Κουφαλιιιιιιιιτσεεες...!!!!!

Λοιπον.....ποιοι ε?
...οσοι δεν μπορουν να καταλαβουν τι λεει αυτος που μιλαει για τρεις φορες παραπανω φωτεινοτητα..:116:

Και φυσικα το διαβαζουν οι καταναλωτες που δεν γνωριζουν περι εικονας και λαμβανουν λαθος συμπερασματα....:133:

.....αυτος την δουλεια του κανει βεβαια....:116:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Κουφαλιιιιιιιιτσεεες...!!!!!

Λοιπον.....ποιοι ε?
...οσοι δεν μπορουν να καταλαβουν τι λεει αυτος που μιλαει για τρεις φορες παραπανω φωτεινοτητα..:116:

Και φυσικα το διαβαζουν οι καταναλωτες που δεν γνωριζουν περι εικονας και λαμβανουν λαθος συμπερασματα....:133:

.....αυτος την δουλεια του κανει βεβαια....:116:
Ο Μετερνιχ και ο Ταλευρανδος ωχριουν μπροστα σου...

Reaction score
8.350

Αφού και στον 90άρη μπορείς να αλλάξεις τα γυαλιά της Sony και να πάρεις πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα στο 3D, π.χ. ο Βαγγέλης (Neronas) χρησιμοποιεί τα γυαλιά της X-PAND τα οποία δίνουν σχεδόν την διπλή φωτεινότητα από τα γυαλιά της Sony για τον 90άρη.
Πανο μου τονιζω τη λεξη"υποθετω" προσωπικα δεν εχω δει καν τον 90αρη.Αλλα μου φαινεται απιθανο να ειναι γενικα 3 φορες πιο φωτεινος αυτος.Η ΣΟΝΥ δεν μπορει να αναφερθει σε γυαλια αλλου κατασκευαστη.Θεωρει δεδομενο οτι χρησιμοπουνται τα δικα της, συνεπως η δηλωση εχει νοημα.:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.531
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas