- Reaction score
- 0
Είναι ο νέος 3D της Sony και φτάνει σε 1 μήνα και κάτι - και Ελλάδα...
http://www.gadgetfreak.gr/?p=46805
Πόσο; 3Κ...
http://www.gadgetfreak.gr/?p=46805
Πόσο; 3Κ...
:111: :133:...τρεις φορές πιο φωτεινή εικόνα από τον πρώτο Sony 3D βιντεοπροβολέα της εταιρίας VPL-VW90ES.
Αν λοιπόν ο VPL-HW30ES είναι σε θέση να δώσει... 85fL φωτεινότητα σε κάδρο 100 ιντσών Stewart Studiotek, εγώ θα κάνω delete όλα μου τα πατερνάκια αναφοράς και θα πάω να ασχοληθώ με το ψάρεμα! ::204:
Aκριβως ετσι ειναι Δημητριε....δεν τον εχω δει τον 90αρη αλλα ειναι γνωστο οτι τα γυαλια ηταν το προβλημα που σκοτεινιαζε η εικονα.Οποτε οταν λενε τρεις φορες πιο φωτεινος υποθετω εννοουν αυτο που βλεπεις με τα γυαλια.
δεν τον εχω δει τον 90αρη αλλα ειναι γνωστο οτι τα γυαλια ηταν το προβλημα που σκοτεινιαζε η εικονα.Οποτε οταν λενε τρεις φορες πιο φωτεινος υποθετω εννοουν αυτο που βλεπεις με τα γυαλια.
Aκριβως ετσι ειναι Δημητριε....
....ο συνδιασμος φωτεινοτητας προβολεα και γυαλιων θα δωσει την παραπανω φωτεινοτητα που ελειπε απο τον 90 κατα την θεαση 3d
Καποιοι σκεφτονται κουφα ........:116:
....και το οποιο δειχνει οτι δεν μπορουν να συνδιασουν τα περι της εικονας παραμετρους...
Δηλαδη ποιοι?:121:καποιοι ειπα.....
Δηλαδη ποιοι?
Ναι βρε, ποιοί?

Ο Μετερνιχ και ο Ταλευρανδος ωχριουν μπροστα σου...Κουφαλιιιιιιιιτσεεες...!!!!!
Λοιπον.....ποιοι ε?
...οσοι δεν μπορουν να καταλαβουν τι λεει αυτος που μιλαει για τρεις φορες παραπανω φωτεινοτητα..:116:
Και φυσικα το διαβαζουν οι καταναλωτες που δεν γνωριζουν περι εικονας και λαμβανουν λαθος συμπερασματα....:133:
.....αυτος την δουλεια του κανει βεβαια....:116:
Πανο μου τονιζω τη λεξη"υποθετω" προσωπικα δεν εχω δει καν τον 90αρη.Αλλα μου φαινεται απιθανο να ειναι γενικα 3 φορες πιο φωτεινος αυτος.Η ΣΟΝΥ δεν μπορει να αναφερθει σε γυαλια αλλου κατασκευαστη.Θεωρει δεδομενο οτι χρησιμοπουνται τα δικα της, συνεπως η δηλωση εχει νοημα.:126:Αφού και στον 90άρη μπορείς να αλλάξεις τα γυαλιά της Sony και να πάρεις πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα στο 3D, π.χ. ο Βαγγέλης (Neronas) χρησιμοποιεί τα γυαλιά της X-PAND τα οποία δίνουν σχεδόν την διπλή φωτεινότητα από τα γυαλιά της Sony για τον 90άρη.