Φως σε LED?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Για διαβαστε εδω

Προσεξατε ομως τι λεει εδω?
Alberto Fabiano, Sim2 USA executive VP, called customers embracing LED “gratifying,” adding that for his company, “it is a thriving segment with our Liquid Cooled MICO. Look for a new, brighter model coming to market soon.”
Εχει και αλλα ενδιαφεροντα, οπως π.χ. επερχομενες τιμες...:121:

Reaction score
1
Απάντηση: Ναι, αλλά πώς θα πέσουν οι τιμές;...

“For there to be a significant adoption, we’ll need to see LED projector price points for consumers around $6,000 or $7,000.”

Μεγάλη αλήθεια αυτή η δήλωση. Το μέγα θέμα βέβαια, είναι με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να πέσουν οι τιμές στους LED προβολείς σε αυτά τα επίπεδα, σε μια αγορά που μοιάζει ουσιαστικά παγωμένη ή οριακά πτωτική... :121:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μεγάλη αλήθεια αυτή η δήλωση. Το μέγα θέμα βέβαια, είναι με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να πέσουν οι τιμές στους LED προβολείς σε αυτά τα επίπεδα, σε μια αγορά που μοιάζει ουσιαστικά παγωμένη ή οριακά πτωτική... :121:
Μιλας για την Αμερικη, Πανο?

Reaction score
8.350

$6000-$7000 δολλαρια ειναι σιγουρα μια βελτιωση και θα παρουν μερικοι παραπανω LED αλλα δεν θα φερει την επανασταση.Οχι οταν καποιος αγοραζει σημερα ενα συμβατικο αλλα πολυ καλο προβολι με 1500ευρα.Απλα η υποθεση λαμπα δεν μπορει να κοστολογηθει τοσο πολυ ας το καταλαβουν αυτο.
Ακομα κι εγω που εχω καταφερθει εκατο φορες εναντιον της συμβατικης λαμπας,εχω αρχισει να αναθεωρω βλεποντας ποσο πανε να εκμεταλλευτουν αυτη την κατασταση οι εταιριες.Εχω γραψει οτι δεν προκειται να ξαναπαρω συμβατικη λαμπα,επειδη μου φαινοταν κοροιδια,αλλα τωρα η κοροιδια μου φαινεται λεγεται πλεον LED.Καλυτερα λοιπον να παρει κανεις μερικες λαμπιτσες καβατζα και να ξεχασει τα LED.:115:

Reaction score
1

Μιλας για την Αμερικη, Πανο?

Νόμιζα ότι οι αναφορές στο link γίνονται για τις παγκόσμιες πωλήσεις, τελικά αναφέρεται μόνο στις πωλήσεις στην Αμερική; :118:

Όπως και να έχει, το στοιχείο που με ενδιαφέρει εμένα είναι οι πωλήσεις των LED προβολέων, μια και εκεί υποτίθεται ότι οι κατασκευαστές αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλα κόστη κατασκευής. Αν λοιπόν δεν αυξηθούν οι πωλήσεις τους σε κάποια συγκεκριμένα νούμερα πωλήσεων, είναι πολύ δύσκολο να δούμε σημαντική πτώση των τιμών, έτσι δεν είναι;...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

$6000-$7000 δολλαρια ειναι σιγουρα μια βελτιωση και θα παρουν μερικοι παραπανω LED αλλα δεν θα φερει την επανασταση.Οχι οταν καποιος αγοραζει σημερα ενα συμβατικο αλλα πολυ καλο προβολι με 1500ευρα.Απλα η υποθεση λαμπα δεν μπορει να κοστολογηθει τοσο πολυ ας το καταλαβουν αυτο.
Ακομα κι εγω που εχω καταφερθει εκατο φορες εναντιον της συμβατικης λαμπας,εχω αρχισει να αναθεωρω βλεποντας ποσο πανε να εκμεταλλευτουν αυτη την κατασταση οι εταιριες.Εχω γραψει οτι δεν προκειται να ξαναπαρω συμβατικη λαμπα,επειδη μου φαινοταν κοροιδια,αλλα τωρα η κοροιδια μου φαινεται λεγεται πλεον LED.Καλυτερα λοιπον να παρει κανεις μερικες λαμπιτσες καβατζα και να ξεχασει τα LED.:115:
Μητσο, διαφωνω μαζι σου 10000000000%
Σκεψου τι αγοραζεις σημερα σε αυτο το οικονομικο ευρος.
Ας πουμε καποιον JVC η Sony, ετσι δεν ειναι?
Ερχεσαι και με ρωτας τωρα(τροπος του λεγειν) εαν θα προτιμουσα καποιον προβολεα απο τις παραπανω εταιρειες απεναντι σε εναν
Sim2 LED στα ιδια χρηματα?

Θελω τοσο πολυ να απαντησω αλλα τα λογια δεν βγαινουν ευκολα απο το στομα μου απο τον ενθουσιασμο μου:626:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Αν λοιπόν δεν αυξηθούν οι πωλήσεις τους σε κάποια συγκεκριμένα νούμερα πωλήσεων, είναι πολύ δύσκολο να δούμε σημαντική πτώση των τιμών, έτσι δεν είναι;...
Πολυ σωστα!

Reaction score
1

Ερχεσαι και με ρωτας τωρα(τροπος του λεγειν) εαν θα προτιμουσα καποιον προβολεα απο τις παραπανω εταιρειες απεναντι σε εναν Sim2 LED στα ιδια χρηματα?

Θελω τοσο πολυ να απαντησω αλλα τα λογια δεν βγαινουν ευκολα απο το στομα μου απο τον ενθουσιασμο μου:626:

Αντρέα, έτσι είναι όντως, αλλά από την άλλη μεριά η απογοήτευσή μας από τη μη πτώση τιμών στους LED προβολείς, και η διατήρησή τους σε εξωφρενικά επίπεδα τιμών, είναι μεγάλη. :110:

Ειδικότερα στη σημερινή οικονομική συγκυρία, το να δώσει κάποιος 20.000 ευρώ για έναν προβολέα, μοιάζει ουσιαστικά με όνειρο θερινής νυκτός... :121:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.466

Αν λοιπόν δεν αυξηθούν οι πωλήσεις τους σε κάποια συγκεκριμένα νούμερα πωλήσεων, είναι πολύ δύσκολο να δούμε σημαντική πτώση των τιμών, έτσι δεν είναι;...
Όχι,δεν μιλάμε ακόμα για τέτοια κλίμακα.

Όμως η πτώση των τιμών μπορεί να επέλθει και αναγκαστικά,δλδ αυξάνοντας τεχνηέντως την ζήτηση.
Βγάζεις προβόλι στο 6χίλιαρο και μαζεύεις όλο το χρήμα της αγοράς.Η λογική αντίδραση των υπόλοιπων εταιριών είναι να σκιστούν να παρουσιάσουν κάτι αντίστοιχο για να πουλήσουν και αυτοί.Βλέπε Sony και PS3.Ουσιαστικά κέρδισε τον πόλεμο παρόλο που αρχικά έμπαινε μέσα με κάθε ps3 που πούλαγε.
Εδώ όμως υπάρχει ένα θέμα.Ποιά απ τις εταιρίες βιντεοπροβολέων μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο και να μην βάλει λουκέτο μετά;Ακόμα και η ίδια η Sony διστάζει γιατί βλέπει ότι τα νούμερα προφανώς δεν της βγαίνουν για να αναπτύξει μια δικιά της μηχανή με LED(σιγά μην πάρει απ τα έτοιμα,θα κοιτάξει να πουλήσει την δική της και σε άλλους κατασκευαστές).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Αντρέα, έτσι είναι όντως, αλλά από την άλλη μεριά η απογοήτευσή μας από τη μη πτώση τιμών στους LED προβολείς, και η διατήρησή τους σε εξωφρενικά επίπεδα τιμών, είναι μεγάλη. :110:

Ειδικότερα στη σημερινή οικονομική συγκυρία, το να δώσει κάποιος 20.000 ευρώ για έναν προβολέα, μοιάζει ουσιαστικά με όνειρο θερινής νυκτός... :121:
Μα εγω απαντουσα υποθετικα με βαση την(επισης υποθετικη) τιμη των 6-7000 πρασινων Αμερικης:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

λοιπον......
πως θα πεσουν οι τιμες ?
μα βεβαια με το νεο πραμα,το νεο πραμα ειναι αλλο πραμα.....
Μιλαμε για πολυ αλλο πραμα, το καθηγητη χθες ειδε το πρωτο led (οχι για προβολεα -αλλα θα μπει και εκει)
που <φεγγει> 1/1 σε σχεση με τις λαμπες φθορισμου.
Οταν αυτο το Led κουμπωθει σε προβολεα οι τωρινοι θα γκρεμοτσακιστουν, οπως το 720π, οταν επελασαν οι μπενεκιουδες.
Οι σχιστοματηδες εδειξαν το δρομο.
Ε σε καμποσο θα ξαναδειξουν πως φταχεται φτηνο Led.
Βεβαια οι <αλλοι> θα σαχνουν προβολεα ηλεκτροκολληση -τρελλο φως λεμε........
ερχονται.......................

Reaction score
8.350

Ερχεσαι και με ρωτας τωρα(τροπος του λεγειν) εαν θα προτιμουσα καποιον προβολεα απο τις παραπανω εταιρειες απεναντι σε εναν
Sim2 LED στα ιδια χρηματα?

ετσι οπως το θετεις,ενταξει,αλλα αυτο δεν προκειται να συμβει.Οταν (εαν)βγουν LED στα λεφτα που συζηταμε,6-7Κτα μοντελα που λες που τωρα ειναι σ'αυτα τα λεφτα, θα πεσουν στα μισα,οποτε για σκεψου τη κι αυτη τη περιπτωση.:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.335
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis