pm καλωδιων

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
δεχτηκα το πιο κατω pm , απλα τα ανεβαζω γιατι ειναι συγκινιτικο πιστευω...

Argi καλή σου μέρα και χρόνια σου πολλά!

Που λες, πάντα διαφωνούσα μαζί σου για την εμμονή σου στο θέμα των καλωδίων αν και δεν το εξέφρασα ποτέ.

Προχτές είπα: "βρε λες...", και κάνω αλλαγή καλωδίων ηχείων, (αν είναι δυνατόν, αφού πιστεύω πως έχω δίκιο, δεν μπορεί...), και πετυχαίνω την μεγαλύτερη βελτίωση ως τώρα στο σύστημά μου,αν και έχω κάνει πολλές αλλαγές και βελτιώσεις μέσα στα τέσσερα χρόνα που το παλεύω!

Το άλλαξα και...παιζ!

Πόσα ξερς τελικά...
(Αν χρειαστείς λεπτομέρειες, ευχαρίστως).

νασαι καλα man , σε ευχαριστω.............................

Reaction score
103
Απάντηση: pm καλωδιων

ελα ρε Αργυρη καλωσορισε το παιδι στο club...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

pan το πιδι ειναι μελος εδω και πολυ καιρο,

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479

Eλπίζω μόνο να τον ρώτησες πριν βγάλεις το pm στον αέρα.

Reaction score
103

δεν εννοω στο club του avsite,εννοω στο club αυτων που πιστευουν οτι τα καλωδια παιζουν ρολο σε ενα συστημα γιατι μας εχουν βγαλει τρελους και κουφους

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479

δεν εννοω στο club του avsite,εννοω στο club αυτων που πιστευουν οτι τα καλωδια παιζουν ρολο σε ενα συστημα γιατι μας εχουν βγαλει τρελους και κουφους
Μάλιστα.Ποιός σου είπε ότι εδώ δεν πιστεύουμε ότι τα καλώδια παίζουν ρόλο;
Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα.

Reaction score
103

κυριε συντονιστα,μολις τωρα επεστρεψα απο το μπανακι μου και δεν θελω να συνχιστω και ουτε να καθησω να βρω ποστ απο διαχειριστες που δηλωνουν οτι προκειτε για πεταμετα χρηματα και οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα κτλ κτλ κτλ.Στ'αληθεια δεν γνωριζεται αυτες τις δηλωσεις ή κανετε οτι δεν τις ξερεται??

φιλικα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.479

Χμμ,μάλλον τα έχεις μπερδέψει.
Το πεταμένα λεφτά αναφέρεται στο κόστος τους και στο ότι υπάρχουν καλώδια με σαφώς ανώτερα χαρακτηριστικά σε κλάσμα κόστους.Το ότι κάποιο καλώδιο κάπου έκατσε καλά(εν είδη εκουαλάιζερ) δεν το κάνει αυτόματα ανώτερο.Είναι τυχαίο!
Φυσικά και τίθεται θέμα ψυχολογικό.Μόνο με blind test ο παράγοντας ψυχολογία βγαίνει εκτός.

(Γιατί γύρισες απο το μπάνιο;Εγώ θα καθόμουν κι άλλο:107:)

Reaction score
30.455

Δεν μπορώ παρά να συνφωνήσω με τον προλαλλήσαντα.
Δεύτερη φορά που μου συμβαίνει σήμερα αυτό :609::119:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρακαλούνται όσοι στο θέμα των καλωδίων μπερδεύουν την π@ύτσα με την βούρτσα, διότι δεν είναι σε θέση ούτε να καταλάβουν τι έχει γραφτεί εδώ μέσα κατά καιρούς, NAI να πάνε στο club όσο πιο γρήγορα μπορούν.
Έχει φωλιά εκεί. :142:

...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: pm καλωδιων

φωλια ? σφηκοφωλια θα ελεγα

Reaction score
103

δεν μπορω να αντιλυφθω το μενος,μαλλον θα εχετε καποιο συγκεκριμενο λογο να με αντιπαθειτε....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μην κολακεύεσαι. Προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη. Εκτός από το να λες ανακρίβειες που δεν στέκουν όπως πχ αυτά περί καλωδίων, δεν έχεις δώσει άλλα δείγματα για να σε αντιπαθήσουμε ή να σε συμπαθήσουμε. Ούτως ή άλλως το δικό σου χόμπι είναι σε άλλες κατηγορίες του φόρουμ, στις αγγελίες.

...

Reaction score
103

αυτοι που με ξερουν,ξερουν ποια ειναι η αγαπημενη μου κατηγορια και για το αν και κατα ποσο ασχολουμε με το χομπι.Η ημιμαθεια,ειναι χειροτερη απο την αμαθεια,οποτε απο την στιγμη που δεν με γνωριζεται και δεν εχει τυχει καν να μιλησουμε το βρισκω επιπολαιο να φτανετε σε συμπερασματα,δεν νομιζετε?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276
Απάντηση: Club...sandwich & φανταστικά κουτάλια

pan το πιδι ειναι μελος εδω και πολυ καιρο,
Όπως θα παρατηρούσε και ο Ιταλός μεγαλοεργολάβος καναλάρχης Bazono Rema:)612:),γιά να είναι ελκυστικό ένα σάντουϊτς οφείλει να περιέχει μιά χορταστική γέμιση ανάμεσα στις φέτες του καθώς και να μη χρειάζεται ανύπαρκτα κουτάλια γιά να καταναλωθεί,όσο ΄΄ευγενής΄΄ και να είναι η σύσταση αυτών.

΄΄Enter the...Matrix΄΄ επομένως:

http://www.matrixhifi.com/ENG_marco.htm

[youtube]dzm8kTIj_0M[/youtube]
[youtube]mxSNuIx4m5k[/youtube]
:126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
αυτοι που με ξερουν,ξερουν ποια ειναι η αγαπημενη μου κατηγορια και για το αν και κατα ποσο ασχολουμε με το χομπι.Η ημιμαθεια,ειναι χειροτερη απο την αμαθεια,οποτε απο την στιγμη που δεν με γνωριζεται και δεν εχει τυχει καν να μιλησουμε το βρισκω επιπολαιο να φτανετε σε συμπερασματα,δεν νομιζετε?
Εδώ τσουβάλιασες ολόκληρο site με βάση τον δικό σου τρόπο ερμηνείας των επί του καλωδιοθέματος αναλύσεων που έχουν γίνει κατά καιρούς και θεωρείς τραβηγμένο το συμπέρασμά μου; Κι εγώ μπορώ να ισχυρισθώ ότι στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με την θηριοδαμαστική αλλά όταν δεν έχω δώσει ποτέ και σε κανέναν εδώ γύρω στοιχεία για του λόγου μου το αληθές, δεν περιμένω να με πιστέψουν. Κρίνουμε πάντα με βάση κάποια δεδομένα. Η συνεισφορά σου στο AVSite είναι μηδενική πέραν των αγοραπωλησιών. Αυτό δεν είναι υπόθεση αλλά δεδομένο. Συνεπώς επιπόλαιη είναι μάλλον η δική σου κρίση.

Σε ότι αφορά την στάση των παροικούντων για το θέμα καλώδια, έχει γραφτεί τόσες πολλές φορές που δεν χρειάζεται να καναγραφτεί. Υπάρχουν πολλαπλά θέματα και ιδιαιτέρως καλογραμμένα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις (ξανά και ξανά) μέχρι να τα κατανοήσεις πλήρως και να μην λες γενικόλογες ανακρίβειες. Μέχρι εκεί μπορώ να βοηθήσω. Να τα διαβάσω εγώ για σένα δεν γίνεται. Αν δεν θέλει κάποιος να καταλάβει δεν θα καταλάβει 1000 χρόνια. ΝΑΙ η προσπάθεια κατανόησης σε βάθος των περί hi fi θεμάτων, είναι βασικό αντικείμενο σε αυτό το φόρουμ. Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς μπορείς να απευθυνθείς σε κλάμπ, κλούμπ, κλίκες, ιατρούς, μάγους, καφετζούδες κλπ, δεν έχω άποψη.

...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus