Emotiva XDA-1

Reaction score
9
Hello,

Ενδιαφέρομαι για αυτό το DAC της Emotiva XDA-1 και θα ήθελα την γνώμη σας εφόσον έχει τύχει να πέσει στα αυτιά σας…

Με ενδιαφέρει για αρκετούς λόγους, πρώτον τα όμορφα/ποιοτικά τροφοδοτικά του,

δεύτερον τα διάφορα καλούδια όπως trigger για τον τελικό μου, Remote Control, Volume, Balanced Out κτλ

και τρίτων η τιμή του! Επίσης μου αρέσει πολύ το ότι είναι σε πλήρες μέγεθος και όχι «κούτσικο»

Το chip-και που φορά είναι το AD1955 και αν κάποιος έχει άποψη θα με ενδιεφερε να την ακούσω…

Επίσης αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου προτείνει κάποιο άλλο DAC τόσο φορτομένο (και ποιοτικά καλό ελπίζω) θα το εκτιμήσω πολύ...

Reaction score
0
Απάντηση: Emotiva XDA-1

Αν το βρεις για ακρόαση στην Αθήνα κάνε μια ενημέρωση :102:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Γνωρίζεις υποθέτω οτι είναι κινέζικο.
Too good to be true.

Reaction score
0

Δεν έχω ιδέα αλλά με την τιμή που έχει λογικό μου φαίνεται.
Άλλωστε ότι ηλεκτρονικό και να πάρεις στις μέρες μας στην Κίνα θα είναι φτιαγμένο εκτός αν τα σκάσεις.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Δεν είμαι της αφοριστικής λογικής οτι κινέζικο = κακό, αλλά 300 $ να πουλιέται στην Αμερική με 25% μείωση τιμής μου μοιάζει ξεσκαρτάρισμα.
Είχα ψάξει την εταιρεία στο παρελθόν σχετικά με τους ενισχυτές της και τελικά στα χαρτιά και στην εμφάνιση έδειχνε πολύ ενδιαφέρουσα αλλά απλά κάποιος αμερικάνος dealer έχει κάνει επαφή με κάποιο απο τα χιλιάδες φασονατζίδικα της Κίνας και την έβγαλα απο το πλάνο.

Reaction score
0

και παλι κινεζικο θα'ναι....
Χαχαχα ναι είναι πολύ πιθανό.
Ακόμα και η Ελληνική εταιρία crystal audio τα προϊόντα της εκεί τα φτιάχνει.

Reaction score
30.484

Κοίτα να μην σε χαλάσω αλλά ενας ξερός τοροειδής συνοδευόμενος απο εναν απλό el, μετ/στή , δεν συνιστά ακριβώς το καλό και ζουμερό τροφοδοτικό.
Ομως παρ"όλα αυτά , στα χαρτιά δείχνει καλό, και η τιμή επίσης καλή , οπότε , χτύπα το και βλέπεις.
Α και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων , δεν λεω οτι τα dac"s έχουν ειδικές ανάγκες τροφοδοσίας, με τρελλά ρεύματα. Μην μουρλαθούμε τελείως.Σαν κάτι τελειωμένους που βάζουν στα phono κάτι πολλές χιλιάδες μF.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Κοίτα να μην σε χαλάσω αλλά ενας ξερός τοροειδής συνοδευόμενος απο εναν απλό el, μετ/στή , δεν συνιστά ακριβώς το καλό και ζουμερό τροφοδοτικό.
Ομως παρ"όλα αυτά , στα χαρτιά δείχνει καλό, και η τιμή επίσης καλή , οπότε , χτύπα το και βλέπεις.
Α και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων , δεν λεω οτι τα dac"s έχουν ειδικές ανάγκες τροφοδοσίας, με τρελλά ρεύματα. Μην μουρλαθούμε τελείως.Σαν κάτι τελειωμένους που βάζουν στα phono κάτι πολλές χιλιάδες μF.
Σωστος ο Γιαννακης...........:):)

Reaction score
30.484

Ναι αγοράκι μου αργά το είδες.
Ομως παρ"'ολα, ταύτα η γνώμη μου παραμένει , μερικοί τελειωμένοι βάζουν κάτι πολλές χιλιάδες μίκρο στα τροφοδοτικά των phono , που δεν πρόκειται ποτέ να τα τραβήξουν.
Geke?

Reaction score
30.484

Mα αυτό δεν είναι phono , pre pre , είναι .
Αλλά και ετσι ακόμα ξέρω οτι δεν πρόκειται να σου αλλάξω μυαλά οπότε τι να λέμε?
Δεν εχω δει σοβαρό phono me 100.000μf.
Μόνο κάτι ultra highend, τα οποία και δεν τα γουστάρω κιόλας.
Τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε. Το να βάλεις πολλά μf σε τροφοδοτικό ενισχυτή , που τραβάει τα άντερά του απο ρεύμα είναι λογικό. Σε phono όμως που τραβάει τρίχες? ε , τι να πω?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.597
Members
38.719
Νεότερο μέλος
brokenexe