Τι θα ήθελες τώρα...

Reaction score
17.707
Απάντηση: Τι θα ήθελες τώρα...

Με μια Harley μονοσελλη Hard tale 1200 cc(βλεπετε την ειχα παλια ) να εκανα μια βαρβατη τσαρκα με κανα δυο φιλαρακια σε διαφορες Ευρωπαικες πολεις και να κατεληγα σε καμια Κοπενχαγη η σε καμια Στοκχολμη που εχει και δροσουλα.................

Μποτα........μπουφαν......κρανος.......φραγκα.......πιωμα......μπυρες........ματι.......pubs.......χιλιομετρα.......φωτο........γελια......200αρες στο κοντερ......χοτελια.......ξημερωμα στον αυτοκινητοδρομο με

την παρεα.......μασσα και καφεδες σε ζορικα στεκια......γυαλισμα στα χρωμια.......και μπολικα dbs

απο την εξατμηση στα τουνελς..............τιποτις αλλο........ετσι για να θυμονουν τα παλια με τα

σιδερικα στον δρομο και τα φιλτρα ανοιχτης χοανης να φυσανε στον

αερα.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νέος είσαι ακόμα.....θα τα καταφέρεις....!

Reaction score
89
παιδες υπαρχει κανας χαιεντας προς ηλιουπολη μερια να με παει προς Δαφνή μερια????

ξερετε αν εχουν κ αιρκοντισιόν μεσα???

διαθεσιμοτητα εχουν??

υπαρχει καποιο τηλεφωνο για reservation???

Reaction score
0

τωρα που θα γινεις χοντρουλα και αφρατουλα ....ξεχνα την προπονηση και σκεψου......................τα pampers!!!!!!!!!!!!!!!:116::116::116:
σε εμένα αναφέρεσαι????:138:

Reaction score
17.707
Απάντηση: Re: Τι θα ήθελες τώρα...

παιδες υπαρχει κανας χαιεντας προς ηλιουπολη μερια να με παει προς Δαφνή μερια????

διαθεσιμοτητα εχουν?? ............Στο Δαφνι εννοείς?Η τη Δάφνη.είμαι και αγεωγραφητη.Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω...

υπαρχει καποιο τηλεφωνο για reservation???
......

Reaction score
89
αυτη τη στιγμη θελω αιρκοντισιόν 250000 btu!!!! τα μηδενικα σωστα ειναι απλα το 25000 δε κανει δουλεια το ατιμο.......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

να ειχα τα μπλιμπλικια μου , ωστε να παιζω .......σε μια βδομαδα ομως μου ερχονται......................

Reaction score
2.053

3 εβδομάδες Ρωσία, όσο ωραίες και αν ειναι οι γυναίκες δεν τη παλεύω αλλοοοοοοοοοοοοο!

Βλέπω και τις photo του Καφάτου στο facebook και με πιάνει κατάθλιψη....:114:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.624

Βλέπω και τις photo του Καφάτου στο facebook και με πιάνει κατάθλιψη....:114:
Και μένα, γιατί δεν ξέρω κάποιον άλλον που βγάζει τόσο χάλια φωτογραφίες... :114:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

δεν φταιει κανας αλλος , εισεις φταιτε που κοιτατε σε λαθος μερη....................

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON