Panasonic PT-AT5000E

Reaction score
15.548
Απάντηση: Panasonic PT-AT5000E

οχι.......μιας και η αντιθεση που εχω λογο συνδιασμου με την οθονη μου και δινει πολυ καλο κοντραστ.....και σε on/off και σε ansi contrast......και μπορω να σου πω οτι τωρα ειναι ποιο ισοροποιμενα τα πραγματα με τρομερο κοντραστ....

....ειναι ενας λογος που πολλες φορες νομιζουμε οτι επεσε η φωτεινοτητα του προβολεα λογο κακης αντιθεσης...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

500 ωρες σε ενα χρονο που τον εχω....
:607:...πάρα πολλές....μπράβο στον μικρό...να βλέπει καλές ταινίες,ελπίζω:105:

οχι.......μιας και η αντιθεση που εχω λογο συνδιασμου με την οθονη μου και δινει πολυ καλο κοντραστ.....και σε on/off και σε ansi contrast......και μπορω να σου πω οτι τωρα ειναι ποιο ισοροποιμενα τα πραγματα με τρομερο κοντραστ....
...εϊ,εΪ....be cool....ετοιμαζόμαστε για διακοπές και ανέβηκε η ψυχολογία μας;;;:116:

πόσο το μέτρησες το ansi στον lcd σου;;;διαθέτει τέτοιο;;;:138:

Υ.Γ Πραγματικά θα ήθελα να τον δω τον '5000'.....μόνο από αυτά που λες για τον προηγούμενο,καταλαβαίνω.....και ακολουθούν κι άλλοι κατασκευαστές lcd....που είναι οι 'καθρεφτάκηδες';;;ξυπνήστε γιατί οι άλλοι ξεφύγανε για τα καλά !!!!!

Reaction score
15.548

Οντως η ψυχολογια ειναι πολυ μεγαλη ...
Αλλα οταν μιλαμε για εικονα αυτο δεν παιζει.....:403:

Οταν μιλαω για τρομερο κοντραστ Μανωλη μου εννοειτε με τον συνδιασμο οθονης προβολεα.....

Δεν χρειζεται να μετρησω βρε.....αν και εχει καλο νουμερακι για lcd...
.....τα νουμερα δεν ισχυουν σε μη συγκεκριμενους χωρους ..

Αυτο παντως που βλεπεις,ειναι κατι καλυτερο απο dlp με οθονες white....:116:

Με ιδια οθονη ειναι λιγο πισω απο τα dlp για να λεμε ορθα τι παιζει...
Τον εχω δει μονο με τον optoma 86 διπλα-διπλα και η οπτικη αντιθεση ηταν μικρη...
Αν και επαιζε αρυθμιστος ο pani σε θεμα gamma.....βασικο..
Βεβαια ο 86 δεν βλεποταν με την ιριδα που φοραει..:116:

Τελος......καλα θα κανεις να τον δεις....δεν χανεις κατι..
.....ισως βρεις αυτο που σου λειπει τωρα....
Σιγουρα θα δεις κινηση που θα παθεις σοκ....και με μια ρυθμιση Detail Clarity 4 και frame creation mode 2....θα λες οτι τελειωσες απο εικονα.:112:

Κατσε να ερθει να τον δουμε τι παιζει.....αυτος απο οτι διαβασα φοραει και νεα panel

Reaction score
15.548

Νομιζω οτι το ενδιαφερον θα ειναι ο pani και ο epson που δεν ξερουμε τιποτα....ο sony ξερουμε οτι θα ειναι σαν τον 90 με καλυτερη φωτεινοτητα και καλυτερο 3D

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Νομιζω οτι το ενδιαφερον θα ειναι ο pani και ο epson που δεν ξερουμε τιποτα....ο sony ξερουμε οτι θα ειναι σαν τον 90 με καλυτερη φωτεινοτητα και καλυτερο 3D
Δηλαδή καλύτερος με μισά χρήματα;;;super:107:

...και είπαμε χωρίς πρασινομπλέ κηλίδες στην οθόνη λόγω sxrd...

Κώστα στον δικό σου μετά από ένα χρόνο,έχεις δει τίποτα τέτοιο η' μήπως λύθηκε και αυτό το πρόβλημα εκτός από τα 'παστέλ' χρώματα;;;:138:

Reaction score
15.548

Η τεχνολογια Μανωλιο μου ετσι ειναι ....τα προβολια ειναι σαν τα pc

Ολα παιζουν θαυμασια εως 3000 ευρα......
Κριτικη κανεις απο εκει και περα και παλι με μετρο....

Μην ψαχνεις παραπερα.....τι και πως

Χαλαρωσε και απολαυσε αυτο που μπορεις να παρεις....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Χαλαρωσε και απολαυσε αυτο που μπορεις να παρεις....
Μα αυτό κάνω...:116:

και χαλαρός είμαι(μόνο Μεξικάνικο καπέλο δεν φοράω:103:) και απολαμβάνω τις ταινιές μου με τα 2 χιλιάρικα που έδωσα για να τον αποκτήσω...όλα καλά....άλλο ρώτησα...
το πρόβλημα με την σκόνη έχει λυθεί στους lcd;;;-γιατί και στους τρεις που είχα παλιότερα υπήρχε....ευτυχώς έχει μια πενταετία να με απασχολήσει.....αλλά τώρα βλέπω μια εμφανή βελτίωση της τεχνολογίας...γι αυτό ρωτάω-κατάλαβες;;;:107:

Reaction score
15.548

Σαφως και υπαρχει βελτιωση στο θεμα που σε απασχολει,οπως και σε οτι εχει σχεση με την απεικονιση εικονας.....

Δλδ οτι ισχυει και με τα dlp.

Ολα τα μεσα προβολης εχουν βελτιωση........

Reaction score
15.548

Και οπως βλεπεις τα lcdοειδη συνεχιζουν της βελτιωσεις εναντι των dlp που εχουν μεινει στασιμα μια 3ετια....:136:

Reaction score
30.362

Σαφως και υπαρχει βελτιωση στο θεμα που σε απασχολει,οπως και σε οτι εχει σχεση με την απεικονιση εικονας.....

Δλδ οτι ισχυει και με τα dlp.

Ολα τα μεσα προβολης εχουν βελτιωση........
Με την απεικόνιση εικόνας!!!! χμμ , γιατί υπάρχει και απεικόνιση ήχου η κάτι άλλο?

Reaction score
30.362

Και οπως βλεπεις τα lcdοειδη συνεχιζουν της βελτιωσεις εναντι των dlp που εχουν μεινει στασιμα μια 3ετια....:136:
Τα dlpοειδή δεν έχουν μείνει στάσιμα, απλά είναι πολύ μπροστά για να ασχοληθούν με τις μ@λ@κίες των lcd. Geke?

Reaction score
15.548

Με την απεικόνιση εικόνας!!!! χμμ , γιατί υπάρχει και απεικόνιση ήχου η κάτι άλλο?
Δεν περιμενα και να ακους τον θορυβο του προβολεα σου....:116:

Ενας denonτακιας μεχρι ενος σημειου ακουει...:204:

Reaction score
15.548

Τα dlpοειδή δεν έχουν μείνει στάσιμα, απλά είναι πολύ μπροστά για να ασχοληθούν με τις μ@λ@κίες των lcd. Geke?
πικρα καταραμενη εχει πεση στο στρατοπεδο των DLP.......:116:

NIX

Reaction score
0

Εαν βαλεις εναν sharp 21000 ή εναν planar 8150 διπλα στο πιο ακριβο τελευταιο μοντελο lcd θα βαψεις τον lcd μπλε και θα τον ριξεις στη θαλασσα.

.

Reaction score
15.548

Βαθυ μπλε ομως......για να παει στα βαθεια.....:116:

.......γεια σου Νικολακι τρομερε....:605:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Εαν βαλεις εναν sharp 21000 ή εναν planar 8150 διπλα στο πιο ακριβο τελευταιο μοντελο lcd θα βαψεις τον lcd μπλε και θα τον ριξεις στη θαλασσα.

.
Καλό...:105:

...αλλά να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου:116:

τα παραπάνω είναι μοντέλα τετραετίας και πενταετίας...τότε οι DLP έπαιζαν χωρίς αντίπαλο....ειδικά σε αυτήν την κατηγορία τιμής....

το θέμα είναι μετά από αυτά τι έγινε....αυτό εννοεί ο Κώστας(νομίζω)όταν λέει για την στασιμότητα της συγκεκριμένης τεχνολογίας....

δεν την προχώρησαν,ενώ μπορούσαν:431:

Reaction score
15.548

Οι dlpακηδες εγιναν σαν τους crtακηδες......:116:

.....εμειναν με τον
να γυρναει ... :204:
και οι crtακηδες με τα μαυρα τους....

Ξεκολατε βρε.......δειτε και λιγο παραπερα...:403:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads