INFOCUS IN83 βλάβη

Reaction score
0
Καλησπέρα,

έχω τον ΙΝ83 εδώ και τρία περίπου χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Εδώ και 10-15 μέρες μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα κατά την διάρκεια της προβολής, αλλά και στην κάρτα οθόνης με κλειστά όλα τα συστήματα αναπαραγωγής.

Στην αριστερή πλευρά και στο μισό ακριβώς της οθόνης εμφανίζονται άσπρες η μαύρες μπάρες ανισοπαχείς και σε ακανόνιστη συχνότητα εμφάνισης. Μερικές φορές αντί για μπάρες εμφανίζεται μια άσπρη η μαύρη φλασιά πάντα στην ίδια μισή πλευρά της οθόνης.

Η αίσθηση που έχω είναι πως πρόκειται για ένα η και περισσότερα πυκνωτάκια στο τροφοδοτικό. Υπ' όψη ότι δεν είναι κοντά σε άλλα μηχανήματα ο προβολέας για να έχουμε κάποιο επαγωγικό ρεύμα, η άλλη παρεμβολή.

Θα ήθελα την άποψή σας για την βλάβη και μια υπόδειξη για τεχνικό.

Φιλικά

Μιχάλης

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: INFOCUS IN83 βλάβη

Καλησπέρα,

Φιλικά

Μιχάλης
Καλησπέρα:107:

...μας έλειψες Μιχάλη...

σου εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα με τον προβολέα σου που τόσο μας είχε απασχολήσει στο παρελθόν:116:

....αφού σου έστειλε και π.μ ο Κώστας μην ανησυχείς.....θα γίνει καλύτερος και από καινούργιος:105:

Reaction score
152

Για ποιο θεμα....? :116:

Παρτα αυτα τα emotiva βρε...μια χαρα θα ειναι...τσαμπα πραμα..:112:
τον 3067 θελω και κλεισαμε για καλοκαιρι.....
1100 απο Αγγλια....
αλλα δεν εχει.... τα φαγαμε στις διακοπες...

Reaction score
0
Ευτυχώς έχω και τον προπάππου ολοζώντανο, τον 5700 και παρηγοριέμαι

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075

Μιχαλη τα τροφοδοτικα της σειράς ΙΝ8χχχ γενικά είχαν θεματακια.
Επίσης αυτό "δείχνει" ή προβληματικό board ή μη καλή του επαφή.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: INFOCUS IN83 βλάβη

Μανωλη σε ευχαριστώ πολύ. Καλές βουτιές το Σαβ/κο.

Reaction score
0
Είδος υπό εξαφάνιση.

Ύστερα από την πρώτη απελπισία με το πρόβλημα του ΙΝ 83 ενεργοποιήθηκα προς διάφορες κατευθύνσεις. Τα πράγματα ήταν μάλλον θολά και όχι και τόσο αισιόδοξα. Έψαχνα για ειδικό σε ΒΠ και μάλιστα DLP infocus. Πολύ χλωμά τα έβλεπα.

Μέχρι που έπεσε ένα μήνυμα από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κώστα Κεφάλα, η αλλιώς ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, γνωστό DLPάκια και infocus-άκια. Έτσι ηλθα σε επικοινωνία με τον Μανόλη Καστρούνη .

Για να μην τα πολυλογώ έτσι γνώρισα έναν ακόμα εκπρόσωπο ενός είδους υπό εξαφάνιση.
Στην εποχή της μούρης, του ξερόλα , των super ειδικών, της αρπαχτής και της απέραντης ασχετοσύνης, γνώρισα έναν άνθρωπο
θετικό, εμπεριστατωμένο, μεθοδικό, συνεπή, οξυδερκή και απόλυτα γνώστη του αντικειμένου του. Πήρε τον ΙΝ 83 από το σπίτι μου, αφού μου ανέφερε όλα τα πιθανά σενάρια βλάβης και μου τον ξαναέφερε πιο καινούργιο από ότι τον πήρε, μαζί με μια σειρά φωτογραφίες από την πρόοδο των εργασιών του. Τον δοκιμάσαμε για περίπου 40 λεπτά και όλα πήγαιναν ρολόι. Διάγνωση, ένας βαθύς καθαρισμός σε αισθητήρα, χρωματικό δίσκο, κρυσταλλάκια, φακό, φίλτρα, πλακέτες κ.λ.π, από άπειρα κιλά σκόνης και νικοτίνης. Απαίτηση αμοιβής μηδέν, ( εννοείται πως δεν το δέχτηκα). Θα μπορούσε να κάνει την αρπαχτή του, αλλά δεν την έκανε.

Φεύγοντας από το σπίτι μου δεν ξέρω αν χάρηκα περισσότερο για τον ΒΠ η γιατί γνώρισα τον Μανόλη.

Μανόλη σε ευχαριστώ και εύχομαι να μείνεις πάντα έτσι.

Υ.Γ. Κωστάκη είσαι πολύ σωστός, νάσαι καλά .

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.478

Καλορίζικος ο ''νέος'' σου βιντεοπροβολέας!

Κώστα Κεφάλα, η αλλιώς ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, γνωστό DLPάκια
Αφού πήρε LCD ο προδότης! :405:

Reaction score
15.548

Tα ειπαμε Μιχαλιο......

Αναμενουμε να σε βλεπουμε ποιο συχνα στο site......

Καλοριζικος ο καθαρουλης ....:403:

Βαλε και καμια φωτο απο το εσωτερικο του....

Reaction score
807

Ο Μανώλης ειναι μοναδικός στο είδος , κατι σαν το στυλ του καφε που πινει ... :p

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.332
Members
38.684