Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
0
Καλημέρα. Προσφάτως απέκτησα δύο θέματα σχετικά με το Dune Max :

Το πρώτο είναι τελείως τρελλό και ανεξήγητο = σε 2 ταινίες δεν μου διαβάζει τους εξωτερικούς υπότιτλους (σαν να μην υπάρχει καθόλου αρχείο) όταν οι ταινίες βρίσκονται είτε στον εσωτερικό σκληρό του είτε στον σκληρό μέσω USB!!!! Την πρώτη ταινία δεν την θυμάμαι αλλά η δεύτερη είναι η Five Minarets In New York.
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο των υποτίτλων.
Όταν το φάκελο της ταινίας τον έκανα copy paste στο HTPC (με windows Vista) που το Max το βλέπει μέσω δικτύου , τότε παίζει κανονικά τους υπότιτλους!! Απίστευτο? Καμμία ιδέα γιατί γίνεται αυτό? Σεληνιάστηκε?:111:

Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με το δίκτυο και συγκεκριμένα απο το ότι ξαφνικά πριν 1-2 βδομάδες το Max , αρνείται να δει ένα pc του σπιτιού με λειτουργικό Win 7 , που μήνες τώρα το έβλεπε κανονικά. Συγκεκριμένα ενώ τα άλλα pc (δύο με Vista και ένα με XP) τα βλέπει κανονικά , αυτό με τα Win 7 στην επιλογή SMB βλέπει το pc μεν , αλλά πατώντας το εικονίδιο να ανοίξει τους φακέλους τους βρίσκει empty.
Στην επιλογή uPNP ολα λειτουργούν κανονικά!!!
Κάποια ιδέα και εδώ?
(στο νετ υπάρχει έδώ ένα παραπλήσιο θέμα http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=24428)

Ευχαριστώ.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Καλημέρα. Προσφάτως απέκτησα δύο θέματα σχετικά με το Dune Max :

Το πρώτο είναι τελείως τρελλό και ανεξήγητο = σε 2 ταινίες δεν μου διαβάζει τους εξωτερικούς υπότιτλους (σαν να μην υπάρχει καθόλου αρχείο) όταν οι ταινίες βρίσκονται είτε στον εσωτερικό σκληρό του είτε στον σκληρό μέσω USB!!!! Την πρώτη ταινία δεν την θυμάμαι αλλά η δεύτερη είναι η Five Minarets In New York.
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο των υποτίτλων.
Όταν το φάκελο της ταινίας τον έκανα copy paste στο HTPC (με windows Vista) που το Max το βλέπει μέσω δικτύου , τότε παίζει κανονικά τους υπότιτλους!! Απίστευτο? Καμμία ιδέα γιατί γίνεται αυτό? Σεληνιάστηκε?:111:
Δεν σεληνιάστηκε, αν και με αυτά που κάνει θέλει εξορκισμό :204: έχει θέμα με τους 720p και DVDrip υπότιτλους από το προηγούμενο beta fw που μάλλον πέρασε και στο τελευταίο stable.Πιο συγκεκριμένα κάποιες φορές τους βλέπει κάποιες άλλες όχι, έχει επισημανθεί στην HDI αλλά νααααα !!!! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάζεις υπότιτλους 1080p, αν υπάρχουν ριπαρισμένοι, αλλιώς πέρνα τους υπότιτλούς σου με το easy subtitles syncroniser για να φτιάξει την ανάλυση και να στους παίζει...

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Γιατι δεν βαζετε μεσα στην ταινια τους υποτιτλους με το mkvmerge?

Reaction score
1

Γιατί δεν υπάρχει λόγος για διπλή δουλειά Λευτέρη από τη στιγμή που όλα τα player υποστηρίζουν εξωτερικούς srt, επίσης γιατί τα άριστα αρχεία δεν είναι mkv όποτε δεν επεξεργάζονται με το mkvmerge.Και εφ' όσον υπάρχει εργαλειάκι που τους φτιάχνει σε μισό δευτερόλεπτο κυριολεκτικά τότε...

Reaction score
1

Δε μου λέτε ρε παιδιά (όσοι έχετε κάποιο απ' τα Smart)...έχετε παρατηρήσει μετά το τελευταίο fw να αργεί το boot, η αντιγραφή και η διαγραφή αρχείων ; Μόνο εγώ το έχω παρατηρήσει ;
Εκατσα και το μέτρησα και με το προηγούμενο fw κάνει ακριβώς 25 δεύτερα να κάνει boot ενώ με το τελευταίο 1:05 !!!!! Η δε αντιγραφή αρχείων έχει πέσει πάρα πολύ σε σημείο εκνευριστικό, για να μη πω για τη διαγραφή που κολλάει και κάνει να διαγράψει ένα αρχείο 25-50 δεύτερα !!!!!...

Στο διάολο με τους λακαμάδες :141: ένα fw της προκοπής δεν μπορούν να φτιάξουν...να χαλάσουν και τα δύο τα τριμπούρδελα που έχω, να τα στείλω στην ανακύκλωση και να πάρω PopCorn να ησυχάσω και μη ξανακούσω για HDI και @ρχίδι@ :141:

Reaction score
1.458

Στο boot μου αργούν και τα 2 κι εμένα,αλλά στη αντιγραφή και διαγραφή αρχείων δε έχω παρατηρήσει διαφορά,ούτε κολλήματα.

Reaction score
1

Λεωνίδα το αξιοπερίεργο είναι ότι το Prime 3.0 δεν αργεί στο boot up !!!! μόνο το H1 ! Το έχω το πρόβλημα από τη μέρα που βγήκε το καινούριο fw, να φανταστείς νόμιζα πως κόλλησε στην αρχική οθόνη με το σήμα και τρομοκρατήθηκα την πρώτη φορά, λέω δεν είμαστε για έξοδα τώρα έρχονται διακοπές, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες κατάντησε σπαστικό !!! Ελεγα μήπως είναι θέμα δίσκου αλλά το κάνει με όλους τους δίσκους...Το θέμα με την αντιγραφή και διαγραφή αρχείων το έχουν και τα δύο !...Ξαναγύρισα στο προηγούμενο beta και ησύχασα για λίγο, μέχρι να βγάλουν το επόμενο.

L

LLLEFTERIS

Guest

Πολυ νεκρα εχει πεσει με τα DUNE ακομα και ο MADMAX αρχισε να τα πουλαει :116::116::116:

Reaction score
1

...ακομα και ο MADMAX αρχισε να τα πουλαει :116::116::116:
Οχι όλα :116: ...δεν χρησιμοποιώ πια το σύστημα στο σαλόνι έχω φτιάξει πριβέ δικό μου...Ισως αισθάνεσαι τις δονήσεις στη γειτονιά χε χε !

L

LLLEFTERIS

Guest

Βγηκε firmware που εχει και dvd bd rip φυσικα οχι απο την Dune αλλα απο Ρωσους.

Μια χαρα δουλευει 7 bd εχω περασει μεσα.

Reaction score
403

Βγηκε firmware που εχει και dvd bd rip φυσικα οχι απο την Dune αλλα απο Ρωσους.

Μια χαρα δουλευει 7 bd εχω περασει μεσα.
δηλαδη μπορεις μεσω δικτυου να κανεις rip (απο το dune) τα bluray/dvd στον σκληρο του pc ή σε δισκο που εχεις συνδεσει (usb/eSata) στο dune; κανα link..

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Καλημέρα και καλή επάνοδο σε όλους. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα Yadis alternative για Linux? Επίσης βγήκε άκρη με το νέο firmware που έλεγε ο LLLEFTERIS , δηλαδή που υπάρχει και ποιες είναι οι επιλέον δυνατότητες του?

Reaction score
4
Μήπως είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα σχετικά με το wifi usb dlink 140? Ενώ μου το αναγνωρίζει κανονικά και συνδέεται στο δίκτυο μου , σε κάθε επανεκίνηση πρέπει να το ξαναρυθμίζω. Δεν συνδέεται δηλαδή κατευθείαν αλλά πρέπει να πηγαίνω ξανά στα setting του δικτύου και να το ξαναρυθμίζω αφού πρώτα το βάλω και το βγάλω από την usb του Dune (Smart H1). Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζω από την πρώτη στιγμή που αγόρασα το dlink αλλά επειδή δεν χρησιμοποιούσα πολύ συχνά το δίκτυο δεν με ενοχλούσε. Τώρα όμως επειδή κάνω κάποιες αλλαγές μου έχει σπάσει τα νεύρα με το βάλε βγάλε.

Ευχαριστώ

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.905
Μήπως είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα σχετικά με το wifi usb dlink 140? Ενώ μου το αναγνωρίζει κανονικά και συνδέεται στο δίκτυο μου , σε κάθε επανεκίνηση πρέπει να το ξαναρυθμίζω. Δεν συνδέεται δηλαδή κατευθείαν αλλά πρέπει να πηγαίνω ξανά στα setting του δικτύου και να το ξαναρυθμίζω αφού πρώτα το βάλω και το βγάλω από την usb του Dune (Smart H1). Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζω από την πρώτη στιγμή που αγόρασα το dlink αλλά επειδή δεν χρησιμοποιούσα πολύ συχνά το δίκτυο δεν με ενοχλούσε. Τώρα όμως επειδή κάνω κάποιες αλλαγές μου έχει σπάσει τα νεύρα με το βάλε βγάλε.

Ευχαριστώ
Μην το σβήνεις. Δεν καίει και τίποτα.

Reaction score
802

Δοκιμασε να βαλεις ενα usb storage να δεις αν στις κραταει ετσι.Ενεργοποιησε και την εσωτερικη flash...

Reaction score
4

Δυστυχώς ούτε έτσι τις κρατάει. Επίσης μήπως ξέρει κανείς εάν ο torrent client του dune έχει θέμα με το mytog γιατί συνέχεια μου βγάζει σφάλμα και αν υπάρχει λύση για αυτό. Τέλος ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα καλό οδηγό ρυθμίσεων δικτυου για Linux γιατί κι εκεί υπάρχει πρόβλημα ενώ το βλέπω κανονικά από τον FTP client δεν τον βλέπω από τις τοποθεσίες δικτύου το βλέπω μόνο στα smb αλλά το παταω και δεν γίνεται τίποτα. συγχωρεστε με για τις πολλές απορίες αλλά η υποστήριξη του μηχανήματος και το ducumentation είναι σε αντίθεση με το μηχάνημα για τα μπαζα.

Reaction score
4

Για τον torrent client το έλυσα το θέμα ακολουθώντας τον οδηγό εγκατάστασης του transmission που έχεις και έλεγχο με web interface και είναι super.

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=26280&highlight=transmission

Οπότε το μόνο πρόβλημα που παραμένεις είναι η αδυναμία να βλέπω τα αρχεία του Dune μέσω των τοποθεσιών δικτύου του Linux.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos