Νέα οθόνη προβολέα.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Πάντως, περα της πλάκας που κάνουμε, πιστευω πως το παρων θρεντ θα αποδειχτει ιδιαίτερα διδακτικο σε ολους όσους θα θελησουν να αλλαξουν καποια στιγμη οθόνη. Εγω τις εχω παρει σχεδον τις αποφασεις μου.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.

Πολλα θεματα εχουν στοιχεια μεσα που να δειχνουν την κατευθυνση για μια καλη ισοροποιμενη εικονα...

Για λεγε τις σχεδον αποφασεις σου...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Για προβολεα δεν θα μπορουσα να εχω αποφασίσει απο την στιγμη που δεν εχουν κυκλοφορησει επίσημα τα νεα μοντέλα απο καμμια εταιρεία. Ο μονος για τον οποιο μπορω να εχω μια πρωτη εικονα και αυτο μονο μεσα απο φορουμ ειναι ο σονυ, ο οποιος πωλειται στην Αμερικη και υπαρχουν ηδη κατοχοι.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Σκεφτομαι λοιπον να κρατησω για λιγο ακομα τον προβολεα που εχω , να τον καλιμπραρω προς το τελος του μήνα και να αλλαξω οθόνη.

Reaction score
15.548

o 20 ειναι ενας 30 χωρις 3D αν δεν σε ενδιαφερει το 3D......και γλυτωνεις κανα 1000αρικο κοντα.....

.....αλλα δεν θυμαμαι αν ο 20 εχει το κολπακι της κινησης..!!!!!!!

Reaction score
8.350

καλα, κι εσυ αμεσως να πεταχτεις...:116:ταγραψε αναποδα ο ανθρωπος-ρε Κωστα σεχουνε στη μπουκα τα παληκαρια...:142:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Νέα οθόνη προβολέα.

Σκεφτομαι λοιπον να κρατησω για λιγο ακομα τον προβολεα που εχω , να τον καλιμπραρω προς το τελος του μήνα και να αλλαξω οθόνη.
Πρωτα να αλλαξεις οθονη και μετα κανε ρυθμιση....

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.

o 20 ειναι ενας 30 χωρις 3D αν δεν σε ενδιαφερει το 3D......και γλυτωνεις κανα 1000αρικο κοντα.....

.....αλλα δεν θυμαμαι αν ο 20 εχει το κολπακι της κινησης..!!!!!!!
Δεν το εχει.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale