Νέα οθόνη προβολέα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.

απο εκει και μετα ισως να μπορουσα να εξασφαλισω μια σκριν ρισερτς.Αλλα το να δουμε μια οθονη που ισως να ειναι ακλυτερη απο την στιουαρτ δεν μου λεει και πολλα.
Γενικα οι ακριβες οθονες ειναι το κερασακι στην τουρτα.
Ακρως απαραιτητο οταν μπορει να γινει κατι τετοιο.
Οταν μια (καθε στιουαρτ) ειναι ονειρο απλησιαστο ,ποσοι μπορουν να το κυνηγησουν?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

υποψιν η σκριν λαιν εδω και καμποσο καιρο δεν αντιπροσωπυεται απο την τηλεοπτικη
αλλα απο αλλον παικτη ,με αισθητα καλυτερες τιμες
απο αφτερ σειλς σερβις δεν ξερω......απλα μαλλον δεν υπαρχει τιποτα στοκ (απο οσο ηξερα)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

η νταλαιτ (κινητες ) ζαρωνουν , οπως η στιουαρτ εχει την φημη της καλυτερης , ετσι και η νταλαιτ εχει την φημη της ζαρας
...και σε μένα έχει συμβεί αυτό με δύο μάλιστα χειροκίνητες da-lite...αρκετά χρόνια πριν(11-με τον '10άρι' της Sony)....

φουλ ζάρες....την μία μου την άλλαξαν αμέσως χωρίς πολλά-πολλά(νομίζω η adamco)...την άλλη την έδωσα σε μία καφετέρια που δεν τον ένοιαζαν οι ζάρες(αν σκούραινε το χόρτο του γηπέδου δεν έτρεχε και τίποτα:116:)

Reaction score
15.548

Συμφωνώ μαζί σου argi....

λέμε όλοι για τις Stewart χωρίς ποτέ να έχω δει σύγκριση με άλλες ανάλογου κόστους....ούτε σε περιοδικά,ούτε σε site....:121:
ξερεις το οτι καποιο προιον
ή δεν πολυδιαφημιζεται
ή δεν το προτιμουνε καποιοι
οποιοι και αν ειναι αυτοι , δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλα αξιολογα προιοντα,ισωςκαι καλυτερα.
Το οτι τουλαχιστον εμεις ποτε δεν καναμε κανενος ειδος τεστ σε οθονες ισως λεει κατι.
Οπως ισως λεει κατι αυτο
http://www.screenresearch.com/website/product_multipix_fabrics.php
Και εχει και αλλες καλες οθονες ....βρωμαει η πιατσα............
Moνο που το κορυφαιο μοντελο ολων ειναι Stewart studio 100

....αυτες που αναφερες Αναργυρε δεν τις συστηνει δυστυχως.....:116:

τωρα εχετε και ενα review απο ολες τις κορυφαιες οθονες....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

τωρα εχετε και ενα review απο ολες τις κορυφαιες οθονες....
Με τον RS-20 της JVC και το PS-3 για αναφορά;;;
βγάλε εσύ συμπέρασμα:116:

...α ναι.....κάνε και μια ανακεφαλαίωση:103:

Reaction score
15.548

Ουτε καν το διαβασα προσωπικα μιας και δεν με ενδιαφερει.....αλλα απο οτι ειδα εχει κανει δουλεια ο ανθρωπος...

Λες να εβγαζε στοιχεια τετοια και να μην τον ειχαν κρεμασει.......

Απλα δεν μπορειτε να δεχτειτε καποια πραγματα και το καταλαβαινω...!!!!
Το χρημα ειναι βασικος παραγοντας .....

Προσωπικα τα εχω πει πολλες φορες για τις stewart και νομιζω ειναι κουραστικο πλεον.

Περι οθονων το θεμα εληξε για μενα....και οποιος καταλαβε...καταλαβε...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εγω πάντως μολις γύρισα...ειδα μια firehawk σεενα χωρο πολυ παρομοιο με τον δικο μου και 2 πραγματα μου εκαναν τρομερη εντυπωση και δεν βασιζονται στην υποκειμενικη μου κριση.

1. Η διαρροή φωτος στο ταβανι και στους γυρω τοιχους ειναι ελαχιστη
2.με ανοιχτο φως σ4ο πλαι της οθονης σαφως και υπηρχε αλλοιωση αλλα σε σχεση με αυτην που εχω εγω ειναι απειροελάχιστη

Τα υπολοιπα μου συμπερασματα, μαυρο,χρωμα κτλ, μπορει και ναμην ειναι τοσο αντικειμενικα και δεν θα τα αναφέρω

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εκανα edit πανω

Υποψιν οτι χρησιμοποιησα τον δικο μου προβολεα

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.243

Αυτός θέλει να μας σκάσει.
Ρε άντε από κει κι εσύ και η οθόνη σου.
Δεν μας νοιάζει τι είδες.

Λέγε ρε να μην γίνει της πόπης εδώ μέσα.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Νέα οθόνη προβολέα.

Εγω πάντως μολις γύρισα...ειδα μια firehawk σεενα χωρο πολυ παρομοιο με τον δικο μου και 2 πραγματα μου εκαναν τρομερη εντυπωση και δεν βασιζονται στην υποκειμενικη μου κριση.

1. Η διαρροή φωτος στο ταβανι και στους γυρω τοιχους ειναι ελαχιστη
2.με ανοιχτο φως σ4ο πλαι της οθονης σαφως και υπηρχε αλλοιωση αλλα σε σχεση με αυτην που εχω εγω ειναι απειροελάχιστη

Τα υπολοιπα μου συμπερασματα, μαυρο,χρωμα κτλ, μπορει και ναμην ειναι τοσο αντικειμενικα και δεν θα τα αναφέρω
Βασικα να ξερεις οτι ο προβολεας θελει ρυθμιση για να παιξει σωστα και να δεις το αποτελεσμα χρωματικα αλλα και σε θεματα αντιθεσης.....

Το βασικο και το οποιο επρεπε να δεις ηταν η διαρροη φωτεινοτητας στον χωρο θεασης..

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Νέα οθόνη προβολέα.

Εγώ δεν πάω πίσω.
Εδώ να τα γράψεις.

1. Η διαρροή φωτος στο ταβανι και στους γυρω τοιχους ειναι ελαχιστη 2.με ανοιχτο φως σ4ο πλαι της οθονης σαφως και υπηρχε αλλοιωση αλλα σε σχεση με αυτην που εχω εγω ειναι απειροελάχιστη

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Δεν χρειαζεται ρε, εαν ισχυει το 1 τα αλλα ερχονται μονα τους.:414:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος